- 3 Şubat 2018
- 6.643
- 10.401
-
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #81.521
Ben anneme 5 dk uzaklıktayım ayda 1 anca görüşebiliyoruz valla canım annem yoğun çalışıyor hep bişeyler çıkıyo görüşemiyoruz bu kısa mesafedeEvet ilk çocuk canım, daha önce yakın ailede bebek geçmişi de yok ki ufak bi tecrübem olsun. Artık birşeyler yapmam gerektiğinin farkındayım.
Öyle de uyumuyor illa kucağımda olacak canım
Yok canım ailemden 600 km uzaktayım annem iki ayda bir gelip gidiyor ama ona da zor oluyor, keşke ailemin yanında yaşasaymışım diye dert yakınıyorum şu sıralar
Problem bizim burda sünnet yapılmıyor bir sorun olmadıkça. Bakalım çarşamba günü aile doktoruna sorcaz inşallah sünnet eden iyi bir doktor tavsiyesi olurda yaptırırım biran önce.İnşallah canın. Ama sende acele etsen iyi olur. Çünkü bebek büyüdükçe hareketleniyor hem operasyon sırasında hem sonrasında sıkıntı oluyor. Doktorda dedi daha küçük olsa daha iyi olurdu. Aklı ne kadar az ererse o kadar iyi. Bezini değiştirirken kıpır kıpır zorlanıyorum
Tebrikler schwanger yazıyor hamilesin Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla alırsın yavrunu kucağına.
Schwanger Almanca mı? Biz bilemiyoruz tabi :)) yalnız çizgi mizgi yok gelişmişliğe bak sen direkt söylüyor hamile diye :))Tebrikler schwanger yazıyor hamilesin Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla alırsın yavrunu kucağına.
Haftasida yaziyor hemdeSchwanger Almanca mı? Biz bilemiyoruz tabi :)) yalnız çizgi mizgi yok gelişmişliğe bak sen direkt söylüyor hamile diye :))
Evet canım almanca Schwanger hamile demek. Valla teknoloji artık direk söylüyo bende ilk gördüm geçen sene yoktu böyle bişi 2 çizgi vardı :)Schwanger Almanca mı? Biz bilemiyoruz tabi :)) yalnız çizgi mizgi yok gelişmişliğe bak sen direkt söylüyor hamile diye :))
Ne diyorsun oh my God :))Haftasida yaziyor hemde
İyi diyelim iyi olalım çok şükürSelam kizlar nasilsiniz bebekleriniz nasil
Selam canım iyi şükür aşısıydı ateşiydi dişmi çıkaracak acaba diye diye 4 ay bitti ek gıdaya nasıl geçiş yapcaz derdine düştüm böyle işte:) siz nasılsınız?Selam kizlar nasilsiniz bebekleriniz nasil
Bidahaki bebişte bundan alayım bende size sürpriz yapim hamileyim diye :)Haftasida yaziyor hemde
Acaba 30 haftalikken bu testi yapsak dogru sonuc verir mi kac hafta yazar merak ettimNe diyorsun oh my God :))
Aranizda dogumdan sonra ilk regl olan varmi ben daha olmadim tırsıyorum ikiz bebeklerimlebeni tımarhanen toplarlar heralde
Sen yapda o surprizi ben yapmayayimBidahaki bebişte bundan alayım bende size sürpriz yapim hamileyim diye :)
Bizde hala gece 3 4 uyku düzenimiz olusmadi oğluslarim hasta oldular cok zor son bi kac gün iki hafta sonra bizimde aşilarimiz var 4 aylik olacaklar 2. Ay azisi ates yapmisti insallah aşıya kadar toparlanirlarSelam canım iyi şükür aşısıydı ateşiydi dişmi çıkaracak acaba diye diye 4 ay bitti ek gıdaya nasıl geçiş yapcaz derdine düştüm böyle işte:) siz nasılsınız?
Ben oldum galiba varla yok arasında bişeydi. Sonrasındada ara ara oldu eger oysa tabi. Abooo düşünsene hamilesin ve gene ikizAranizda dogumdan sonra ilk regl olan varmi ben daha olmadim tırsıyorum ikiz bebeklerimlebeni tımarhanen toplarlar heralde
Bian once olsakta kurtulsak şu strestenben varim olmadim