- 17 Eylül 2018
- 240
- 134
-
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #81.481
Durmuyor canım illa kucağımda emer pozisyonda olacakAglamiyorsa koy besigine uyu Canim. Yada yaninda uzan.
Hayirli olsun canim Allah damatliginida gostersin insallah hic bisey olmaz bugun aglamadiysaBugün sünnet olduk biz. Az evvel uyuttum herhangi bir sorun çıkmadı inşallah sonrada çıkmaz Allah’ın izniyle.
Dahane kadar Boyle yasiycaksiniz Canim ya. Ilk cocuk belli ki ama dusun 1 tane daha olsaydi butun hayatini onu tasiyarak gecirenezsin. Yavas Yavas birakmaya basla bence. Onceleri yaninda uzan ona alisinca oturarak oyna konus. Sonra arada gozden kaybol Don ama hep konus sesini duysun derken bakmissin duruyor kendi kendineDurmuyor canım illa kucağımda emer pozisyonda olacakbende bırakayım kendi kendine ağlasın pes etsin düye düşünmeye başladım ama kıyamıyorum
Canım hangi doktora yaptırdın? Hayırlı olsun çabucak iyileşsin inşallahBugün sünnet olduk biz. Az evvel uyuttum herhangi bir sorun çıkmadı inşallah sonrada çıkmaz Allah’ın izniyle.
Bir arkadaşım ikinci çocuk sanki daha çabuk büyüyor, uykusuzluğa alışmış oluyorsun çünkü demişti gerçekten öyleymiş:) ben de sabah çay içmeden kendime gelemiyorum, bazen öğleden sonra da bir Türk kahvesi. Bir de şu var, dert yansan da boş. Uyumamaları doğaları gereği, çare YÖK yaniAynen valla vucut alismis bir kere ikisi de uyuyor suan ama Ben netteyim hala. Saka mama Ben kahve iciyorum gun icinde 2 tane. O beni ayakta tutuyor bence.
Doruk. Tıp ta Çocuk cerrahı Erdal Karakaya. Amin inşallahCanım hangi doktora yaptırdın? Hayırlı olsun çabucak iyileşsin inşallah
Saol canım Yok ağlamadı şükürHayirli olsun canim Allah damatliginida gostersin insallah hic bisey olmaz bugun aglamadiysa
Saol canım inşallahOoo hadi Allah damatlığını da göstersin
Yan yatarak meme versen öyle uyusanızDurmuyor canım illa kucağımda emer pozisyonda olacakbende bırakayım kendi kendine ağlasın pes etsin düye düşünmeye başladım ama kıyamıyorum
Canim benimde oyleydi istahsizdi kusmalari oldu gittik idrar yolu enfeksiyonu olmusCanim kutunun uzerinde 900cc yaziyor, ama ben bi yerde okudum 3-6 aya kadar 1 kilo icin 120cc icmesi getekiyor, benim oglum 6400g yani 770cc icmesi gerekiyor, ama bu ne kadar dogru bilmiyorum.
Ne zaman canim asinizKizlar 4.ay asilariniz ates yapti mi benm kizim 2.ay asilarinda ateslenmisti
Daha var cnm 2 ocak stresi sardi simdidenNe zaman canim asiniz
Himmm bizde yapmadi pazrteside asimiz var acaba sizinde mi ayni diye merak ettimDaha var cnm 2 ocak stresi sardi simdiden
Hayırlı olsun canım darısı başımıza. Oğlum 4 ayını doldurdu bende düşünüyorum. Erken sünnet ettiren çabuk atlatıyor. İnşallah senin oğluşunda çabucak atlatırBugün sünnet olduk biz. Az evvel uyuttum herhangi bir sorun çıkmadı inşallah sonrada çıkmaz Allah’ın izniyle.
Ayy bende ondan korkuyorum biliyormusunnnKızlar biz hastaneden çıkmadan sünnet olduk bi sorun yaşamadık iyileşmesinde falan ama şimdi aklımizi kurcaliyor kusura bakmayın ama soracam Sizinkiler nasıl normal mi merak ettim.. bizimkinin çevresinde kala çok deri var ucu tamamen açık değil yani.. büyüdükçe mi düzelecek???
Ateş yok muydu? Çok geçmiş olsunCanim benimde oyleydi istahsizdi kusmalari oldu gittik idrar yolu enfeksiyonu olmusantibiyotuk basladik 5. Gunumuz daha iyiyiz
Minnacık bedenleriyle nasıl dayanıyorlar yaSaat 5 oldu bebeğim asla uyumuyor, ne kundaklı uyuyor ne kundaksız uyuyor, gazı yok altı temiz karnı tok ama uyumak istemiyor. Gündüz uykusu da yok ben dayanamıyorum bu 4. gün ve bu en kötü gece, düşüp kalacam bir yerde çok perişanımoturdum ağlıyorum artık
Benim oğlum ikisindede ateşlenmedi şükür. Huysuzluğu çok oldu.Kizlar 4.ay asilariniz ates yapti mi benm kizim 2.ay asilarinda ateslenmisti
Sukur atesi olmamistiAteş yok muydu? Çok geçmiş olsun