2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Durmuyor canım illa kucağımda emer pozisyonda olacak bende bırakayım kendi kendine ağlasın pes etsin düye düşünmeye başladım ama kıyamıyorum
Dahane kadar Boyle yasiycaksiniz Canim ya. Ilk cocuk belli ki ama dusun 1 tane daha olsaydi butun hayatini onu tasiyarak gecirenezsin. Yavas Yavas birakmaya basla bence. Onceleri yaninda uzan ona alisinca oturarak oyna konus. Sonra arada gozden kaybol Don ama hep konus sesini duysun derken bakmissin duruyor kendi kendine

Aynen valla vucut alismis bir kere ikisi de uyuyor suan ama Ben netteyim hala. Saka mama Ben kahve iciyorum gun icinde 2 tane. O beni ayakta tutuyor bence.
Bir arkadaşım ikinci çocuk sanki daha çabuk büyüyor, uykusuzluğa alışmış oluyorsun çünkü demişti gerçekten öyleymiş:) ben de sabah çay içmeden kendime gelemiyorum, bazen öğleden sonra da bir Türk kahvesi. Bir de şu var, dert yansan da boş. Uyumamaları doğaları gereği, çare YÖK yani

Canim kutunun uzerinde 900cc yaziyor, ama ben bi yerde okudum 3-6 aya kadar 1 kilo icin 120cc icmesi getekiyor, benim oglum 6400g yani 770cc icmesi gerekiyor, ama bu ne kadar dogru bilmiyorum.
Canim benimde oyleydi istahsizdi kusmalari oldu gittik idrar yolu enfeksiyonu olmus antibiyotuk basladik 5. Gunumuz daha iyiyiz

Bugün sünnet olduk biz. Az evvel uyuttum herhangi bir sorun çıkmadı inşallah sonrada çıkmaz Allah’ın izniyle.
Hayırlı olsun canım darısı başımıza. Oğlum 4 ayını doldurdu bende düşünüyorum. Erken sünnet ettiren çabuk atlatıyor. İnşallah senin oğluşunda çabucak atlatır

Ayy bende ondan korkuyorum biliyormusunnn şimdi sünnet olursa büyüdüğünde bi sorun olurmu diye

Minnacık bedenleriyle nasıl dayanıyorlar ya kimse yokmu canım bikaç saat baksa sende uyusan dinlensen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…