2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar selam nasılsınız? Kızım öksürük oldu ya hırıl hırıl öksürüyo geniz akıntısı gibi de değil gibi de emin olamadım tam. Bulunduğumuz ilçede nöbetçi çocuk hekimi olmuyor bugün uygukayabileceğim alternarif ne önerirsiniz? Sırta ve göğüse ılık havluya beyaz sabun okudum bşrkaç yerde ama bizim çocuklar için uygun olur mu

Kızlar selam nasılsınız? Kızım öksürük oldu ya hırıl hırıl öksürüyo geniz akıntısı gibi de değil gibi de emin olamadım tam. Bulunduğumuz ilçede nöbetçi çocuk hekimi olmuyor bugün uygukayabileceğim alternarif ne önerirsiniz? Sırta ve göğüse ılık havluya beyaz sabun okudum bşrkaç yerde ama bizim çocuklar için uygun olur mu
Canım bizde geçenlerde gribe yakalanmıştık doktor burnunu fizyolojik serum ile aç pek bişey yapılmaz küçük bebeklerde demişti sende varsa uygula ve sıcak tut. Geçmiş olsun

Canım bizde geçenlerde gribe yakalanmıştık doktor burnunu fizyolojik serum ile aç pek bişey yapılmaz küçük bebeklerde demişti sende varsa uygula ve sıcak tut. Geçmiş olsun
Canım yapıyorum onu inşallah fayda eder. Ememiyorda kuzum uyuyuyorum uykuda veriyorum memeyi anca öyle. Minicik kuzu hasta olmasın diye üstüne titredikçe oluyor işte. Sen nasılsın kuzun nasıl? Siz ne kdarlık oldunuz 4 ay galiba değil mi?

Öksürük yoktu ama soğuk algınlığına yakalanmıştı benim kızım, bizden geçmişti daha doğrusu. Sabah akşam bir çay kaşığı peditus şurup verdi doktor. Şurubun endikasyonları arasında belki öksürük de vardır hatırlamıyorum şu anda. Burnu tıkadıysa aspiratörle açarsın. Geçmiş olsun

Dahane kadar Boyle yasiycaksiniz Canim ya. Ilk cocuk belli ki ama dusun 1 tane daha olsaydi butun hayatini onu tasiyarak gecirenezsin. Yavas Yavas birakmaya basla bence. Onceleri yaninda uzan ona alisinca oturarak oyna konus. Sonra arada gozden kaybol Don ama hep konus sesini duysun derken bakmissin duruyor kendi kendine
Evet ilk çocuk canım, daha önce yakın ailede bebek geçmişi de yok ki ufak bi tecrübem olsun. Artık birşeyler yapmam gerektiğinin farkındayım.
Yan yatarak meme versen öyle uyusanız
Öyle de uyumuyor illa kucağımda olacak canım :KK43:
Minnacık bedenleriyle nasıl dayanıyorlar ya :KK43: kimse yokmu canım bikaç saat baksa sende uyusan dinlensen.
Yok canım ailemden 600 km uzaktayım annem iki ayda bir gelip gidiyor ama ona da zor oluyor, keşke ailemin yanında yaşasaymışım diye dert yakınıyorum şu sıralar :KK43:

Kizlar sutum cogalsin diye faydali diye isirgan otu tohumu cayi ictim bugun 1 bardak.az once baktim ki az birsey kanamam gelmis.adet olmam mumkun degil yasmin kullaniyorum.
Bu cayin adet sokturucu ozelligi varmis ondan olmus olabilirmi bilgisi olan varmi offf kendi kendime is cikardim ya

Evet ilk çocuk canım, daha önce yakın ailede bebek geçmişi de yok ki ufak bi tecrübem olsun. Artık birşeyler yapmam gerektiğinin farkındayım.

Öyle de uyumuyor illa kucağımda olacak canım :KK43:

Yok canım ailemden 600 km uzaktayım annem iki ayda bir gelip gidiyor ama ona da zor oluyor, keşke ailemin yanında yaşasaymışım diye dert yakınıyorum şu sıralar :KK43:
şöyle göz atarken denk geldim bebeğiniz annesinin kalp atışını sıcaklığını istiyor ki çok normal düşünsenize hiç bilmediği bir yere gelmiş sıcacık anne karnından.. kendinizi koyun yerine. Bırakın koynunuzda uyusun sizde sağdan soldan yastıkla destekleyin kendinizi uyuyabilecek pozisyon ayarlayın. Benimde ilk çocuğum benim de yardımcı kimsem yok ama ben hep bebeğimi kılavuz aldım. Kucağa alıştırma diyenlere yürümeye başlayınca istesem de durmayacak dedim mesela. Sonra Facebook'ta emzirme sanatı diye bi grup buldum. Gördüm ki çoğu şeyi bebeğimi kılavuz edinerek ve içgüdülerimi dinleyerek doğru yapmışım

86DBA815-B343-4B94-A163-7F7EDB1DB8C2.jpeg
Kizlar adetime iki gün var test yaptim bi göz atar misiniz

Kizlar sutum cogalsin diye faydali diye isirgan otu tohumu cayi ictim bugun 1 bardak.az once baktim ki az birsey kanamam gelmis.adet olmam mumkun degil yasmin kullaniyorum.
Bu cayin adet sokturucu ozelligi varmis ondan olmus olabilirmi bilgisi olan varmi offf kendi kendime is cikardim ya
Yasmin kullanırken adet olunmuyor mu

Hayırlı olsun canım darısı başımıza. Oğlum 4 ayını doldurdu bende düşünüyorum. Erken sünnet ettiren çabuk atlatıyor. İnşallah senin oğluşunda çabucak atlatır
İnşallah canın. Ama sende acele etsen iyi olur. Çünkü bebek büyüdükçe hareketleniyor hem operasyon sırasında hem sonrasında sıkıntı oluyor. Doktorda dedi daha küçük olsa daha iyi olurdu. Aklı ne kadar az ererse o kadar iyi. Bezini değiştirirken kıpır kıpır zorlanıyorum

Emzirirken yasmin kullanılıyormuymuş?

Kizlar bebegim sabahlari 15 kez falan oksuruyo.balgamli degil normal bogazimiza bisi gider de oksururuz ya oyle iste.ve sadece sabah oluyo gun icinde olmuyo.doktor kontrolunde de cigerlerini fln dinledi doktor ama birsey yok dedi.neden oluyo olabilir.az once ihlamur verdim brz. Elma kabugu kaynatip versem ise yararmi ki.100 gunluk olduk bu arada

Kizlar gunaydin bebegim 1 haftadir cok huzursuz eli hep agzinda cok agliyor hic durmuyor onceden kendi kendine oyalanirdi simdi hic durmuyor sizinkiler de oyle mi

Canım yapıyorum onu inşallah fayda eder. Ememiyorda kuzum uyuyuyorum uykuda veriyorum memeyi anca öyle. Minicik kuzu hasta olmasın diye üstüne titredikçe oluyor işte. Sen nasılsın kuzun nasıl? Siz ne kdarlık oldunuz 4 ay galiba değil mi?
İyi şükür canım 4 ay aşıları oldu oğlum kaç gündür bayadır husursuzdu bugün güzel uyandı büyüyorlar şükür 4 ayı devirdik geçen hafta. 4 ay 1 haftalığız :KK76:

X