2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar oglum az mama yiyor dun yazmistim, zar zor veriyorum ya uyukuda ya da zorlarken ama gunde toplam 700-800cc oluyor. Bu miktar az mi yoksa yeterli mi, lutfen yardim edin.
Canim mama kutusunun uzerindeki cizelgede ayina gore ne kadar yemesi gerektigi yaziyordur bi bak istersen ama bence yeterli bizdede karisik durumlar biz sadece memeyle gidiyoruz bazen emmiyor uyuyacagi zaman uykudan uyaninca ne verirsem kar deyip zorlamiyorum

Reactions: D-E
Canim kutunun uzerinde 900cc yaziyor, ama ben bi yerde okudum 3-6 aya kadar 1 kilo icin 120cc icmesi getekiyor, benim oglum 6400g yani 770cc icmesi gerekiyor, ama bu ne kadar dogru bilmiyorum.

Canim kutunun uzerinde 900cc yaziyor, ama ben bi yerde okudum 3-6 aya kadar 1 kilo icin 120cc icmesi getekiyor, benim oglum 6400g yani 770cc icmesi gerekiyor, ama bu ne kadar dogru bilmiyorum.
Ben suan emziriyorum ama buyuk oglum mama ile buyudu ben mama kutusundaki cizelgeye gore verdim canim illaki zorlamadim tami tamina o olsun diye ama yetismeye calistim o rakamlara bo sorun olmaz bence korkma

Esim ise gidince mecbur ben bakmak zorundayim canim
Ben esim gitmeden ise uyandirip salona yollardim ilk bebegimde bi saat uyumak icin icim rahat etmezdi ama yine de dalardim uykuya aksama kadarda ne olursa artik aksam bakmazdi esim yorulup geldigi icin. Simid 2 cocuk var hic mi hic vaktim yok ne uyumaya ne dinlenmeye ilk bebeklerde duzen degisince daha bi zor oluyor eminim

Aynen canim suan uykusuzluktan olcem artik annemlere dedim gelin 1 saat bakin da uyuyim diye gelmediler bi de ustune agladim sinirimden

Aynen canim suan uykusuzluktan olcem artik annemlere dedim gelin 1 saat bakin da uyuyim diye gelmediler bi de ustune agladim sinirimden
İlk çocukta uykusuzluk çıldırtıcı oluyor. Hastalığıydı diş çıkarmasıydı odasını ayırmaktı derken alışmış oluyorsun. Biz ikinciyi büyütenler bak hiç dert yanmıyoruz bundan :)

Allah yardimcin olsun kuzum seni cok iyi anliyorum bende grip oldum cocuklar durmuyor hemen annemi cagirdim geldi kadincagiz onunda hali yok ama onlara torun bakmak terapi gibi oluyor

Kızlar biz hastaneden çıkmadan sünnet olduk bi sorun yaşamadık iyileşmesinde falan ama şimdi aklımizi kurcaliyor kusura bakmayın ama soracam Sizinkiler nasıl normal mi merak ettim.. bizimkinin çevresinde kala çok deri var ucu tamamen açık değil yani.. büyüdükçe mi düzelecek???

Saat 5 oldu bebeğim asla uyumuyor, ne kundaklı uyuyor ne kundaksız uyuyor, gazı yok altı temiz karnı tok ama uyumak istemiyor. Gündüz uykusu da yok ben dayanamıyorum bu 4. gün ve bu en kötü gece, düşüp kalacam bir yerde çok perişanım oturdum ağlıyorum artık

Aglamiyorsa koy besigine uyu Canim. Yada yaninda uzan.

Aynen valla vucut alismis bir kere ikisi de uyuyor suan ama Ben netteyim hala. Saka mama Ben kahve iciyorum gun icinde 2 tane. O beni ayakta tutuyor bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…