2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben bebek okumasi yaptim geleceklerin hepsini cagirdim iyi oldu sende òyle yap canim

Kizlar dun bi soru sormustum giren olmamis dogdugundan beri kizimin altinda akinyi oluyordu hastanede anneden geciyordur sutle dediler sonra bepanten surunce mi oluyor falan dedik biramtik ama devam etti dun dr a gosterdik enfeksiyon baslamis dedi krem verdi.
Kiz anneleri sizlerin de kizlarinizda sivi sumuk gibi bir sey oluyir mu bazen altta ?
Sordunuz mu dr a ne dediler ?

Katiliyorum ama yapamıyorum paylasamiyyorum galiba ama onun kucak israri bununn sebebi yoksa baska birindee ayni sorunu yasamiyorum

Kizlar doktorum sutumu kesmek icin ilac verdi, bu ilac ne zaman etkisini gosterir bilen var, gogusleri cok kotu agiriyor ve sisti, bu sislik ates yapiyor cok fena. Ne zaman gecicen bu agri cok kotu bir agriymis.
Canım memeyi boşalttıktan sonra dolamaması için sıkıca sarmak ve hapını içmen gerekiyor diye biliyorum. Memede süt kalırsa beze oluşur. Maalesef bende var mesela. Keşke böyle yapsaydım diyorum

Reactions: D-E
Benim ilk dogdugunda 1 hafta oldu oda normalmis şimdi yok bilmiyorum canim

Kizlar pazartesi günû beboşumu doktora gòtúrmústum 6 100 kg tarttı ayin 26 2 aylik kontrolümúzde de 5 650 kilo cikmişti bu súre zarfi icinde sadece 450 gram almiş bana az almis gibi geldi sizlerde nasil acaba

Sen bilirsin tabi canım, hakkımızda da hayırlısı olsun bakalım nerelere gidecek sonumuz

Kizlar pazartesi günû beboşumu doktora gòtúrmústum 6 100 kg tarttı ayin 26 2 aylik kontrolümúzde de 5 650 kilo cikmişti bu súre zarfi icinde sadece 450 gram almiş bana az almis gibi geldi sizlerde nasil acaba
Canımcım takılma bu kilo olayina. Yaklaşık 15 günde 450 gr almış. Geriye kalan 15 günde de aynı miktarda alırsa 900 gr almış olacak. Benim beboş ayda 900 gr alsa ooooo
Cis yapıyor, kaka yapıyor, kilo da alıyor. Az değil o miktar. Rahatla

Canım memeyi boşalttıktan sonra dolamaması için sıkıca sarmak ve hapını içmen gerekiyor diye biliyorum. Memede süt kalırsa beze oluşur. Maalesef bende var mesela. Keşke böyle yapsaydım diyorum
Canim bende bosaltmak istedim doktorum oyle birak dedi, bende anlanadim boyle doluyken nasil sut gidicek

Canim sutum ogluma yeterli degil az kilo aldi bu ay. Ben ms hastasi oldugun icin terapim var, ve terapim yuzunden kendi sutumu ve mamayi vermem yasak, sadece birisini verebilirim. Onun icin simdi mamaya gectik.
Allah şifa versin canım ms ile uğraşmak çok geçmiş olsun

Reactions: D-E
bir gun bebegin altini degistirdim yeni kiyafet giydircem, badisini koynunfan çıkardı. anne ne yaptin dedim, isinsin diye koydum dedi ben de o zaman kalorifere koyalim dedim. böyle cok hikayemiz var memedeki bebegi sevmek vb. gene de kotu niyetli degil diye düşünüp idare ediyorum. bugun ikimiz gezdik, hediye bir kupa aldim gönlü oldu.

Kıyafet değiştirirken bir yerini kesmişim gibi davranıyor benim ki ya. Bir yerini acitmamak için özende gösteriyorum. Hele banyo sonrası giydirirken katılıyor ağlamaktan neden bilemedim.

dogru tabi. her beslemeden sonra altini degistirip onlara veriyorum zaten. gidene kadar bolca zaman gecirsinler torunlarıyla diye. banyosuna fln da yardim etmek isterse ediyor. ben sadece sabah cok erken herkes uyurken sevebiliyorum :)
bazen cok cabuk emrivaki yapılıyor ona tepkim,byoksa tabiki onlarin da torunu ama ben de tedirginlik oluyor hemen (avemilikten).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…