- 29 Mart 2012
- 2.498
- 4.706
- 333
- 41
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #77.641
Benimmi 8 9 arasi uyuyor gece 2 veya 3 altini değiştiriyorum emmeye kalkinca sabahta 5ten sonra sürünüyoruz ama 8de yataktan cikiyiruzPeki 8 de yatan bebos sabaha kadar altini kirletmiyor mu. Gece altini degisirseniz uykusu acilmiyor mu?
İyi yapmışsın canım hayırlı olsun. Bizde de aynı durumlar nolsun dün gece emzirmeye kalktığımda birden aklıma düştünBuralardayim canim. Girip okuyorum sadece genelde. İki cocuklu hayata adapte olmaya çalışıyorum. İki haftadir bakicimiz basladi. Cocuklar icin destek aliyorum. Buyuk malum iki yas sendromunun dibine vurdu ona vakit ayiriyorum bir yandanda aylardir ihmal ettigim esimle esimle birseyler yapiyoruz disari falan cikiyoruz banada iyi geldi sikintili hamilelik süresinde hep evdeydim malum ama simdi buralardayim hersey rayina oturdu sukur. Sizde durumlar ne ?
Canım en geç sabah altı buçukta kalkmış oluyoruz. Bazen beş buçukta oluyor. Gece ilk uyandığında altını bir kez değiştiriyorum. Onda da uyanıyor ama tekrar uyumakta çok şükür/maşallah zorlanmıyor.Peki 8 de yatan bebos sabaha kadar altini kirletmiyor mu. Gece altini degisirseniz uykusu acilmiyor mu?
Maşallah ne kadar guzel gaz sorunu yok sanırımCanım en geç sabah altı buçukta kalkmış oluyoruz. Bazen beş buçukta oluyor. Gece ilk uyandığında altını bir kez değiştiriyorum. Onda da uyanıyor ama tekrar uyumakta çok şükür/maşallah zorlanmıyor.bulasiksuyu
Beboşları 8 de uyutmayi nasıl basariyorsunuz :) 8 de yatan bir beboş sabah kaçta uyanıyor acaba :)
Peki 8 de yatan bebos sabaha kadar altini kirletmiyor mu. Gece altini degisirseniz uykusu acilmiyor mu?
İyi yapmışsın canım hayırlı olsun. Bizde de aynı durumlar nolsun dün gece emzirmeye kalktığımda birden aklıma düştün
Olmaz mı zaten aslında 5.30 da filanda gazdan uyanıyor. Hele 2 aylık olana kadar bağırmaktan çeneleri titrerdi. Hala ki zor bir çocuk kucak bebeği. Sanırım biraz biraz azalmaya başladı sancıları. Gaz yapan hiç bir şey yemiyorum, ayagimda sürekli terlik, kehribar takıyor, iki kere kimyon içiyorum. Yinede haftada 2 kere krize giriyor ama daha çok gunduzleriMaşallah ne kadar guzel gaz sorunu yok sanırım
Bızımkı akşamları sekız gıbı baslayıp onıkıyı buluyor amq hıc bukadar guzel uyuyamıyor uykusu var ama sürekli ıkınarak uyanıyor malesef bu akşam ıyı uyumuştu on ıkı bucuktan sonra yok uyumuyor hala karsımdqıkınıp duruyo uyumadık hiç.. Merak ediyorum ne zamana kadar böyle gidecek çünkü yakında hurdaya atıcam her tarafım agrıyo artıkOlmaz mı zaten aslında 5.30 da filanda gazdan uyanıyor. Hele 2 aylık olana kadar bağırmaktan çeneleri titrerdi. Hala ki zor bir çocuk kucak bebeği. Sanırım biraz biraz azalmaya başladı sancıları. Gaz yapan hiç bir şey yemiyorum, ayagimda sürekli terlik, kehribar takıyor, iki kere kimyon içiyorum. Yinede haftada 2 kere krize giriyor ama daha çok gunduzleri
5 mg bir seferde canım. Bir şırınga yani. Mesela sağ omzunun üzerine yatırmışsak sol burun deliğine yani üstte kalan delikten sıktığın gibi alttaki delikten dökülüp geliyor, ardından peçete hazır bekliyorum, sümük döküldükçe siliyordumŞimdi sen enjektòrle nekadar damlatiyorsun canim birde yan yatirdiginda ikisinede ayni taraftanmi sıkıyorsun
Akşam üstü 5-8 arasında olurdu ondan sonrada bayılırdi zaten. Akşam uykusuna geçmeden önce son uykuyu en az 3 saat önce uyumuş olmalı, mesela genelde öğlen 3 ten sonra kendiliğinden uyumazsa uyutmak için uğraşmıyorum. Bu beni çok zorluyor eşimde geç geliyor çünkü ams diğer türlü geceleri uyku düzeni olmuyor. Çünkü 11 de de yatsa 7de kalkıyor en gecBızımkı akşamları sekız gıbı baslayıp onıkıyı buluyor amq hıc bukadar guzel uyuyamıyor uykusu var ama sürekli ıkınarak uyanıyor malesef bu akşam ıyı uyumuştu on ıkı bucuktan sonra yok uyumuyor hala karsımdqıkınıp duruyo uyumadık hiç.. Merak ediyorum ne zamana kadar böyle gidecek çünkü yakında hurdaya atıcam her tarafım agrıyo artık
Canım cevap için teşekkür ederim. Ben minnoşu uyutmak için en gec 8.30 da odaya giriyorum. Babamız geç geldiği için biraz onunla da vakit gecirsin istiyorum. Emerken uyuyor 9 gibi. 20 dk uyuyor. Sonra uyut uyutabilirsen. 3 saat ugrastigimizi bilirim. Yatağa koy geri al. Emzir yatağa koy geri al. Baba pispislasin. En son babamiz pes ediyor bir tarafta o yamuluyor uykusuzluktan, bir tarafta beboşCanım en geç sabah altı buçukta kalkmış oluyoruz. Bazen beş buçukta oluyor. Gece ilk uyandığında altını bir kez değiştiriyorum. Onda da uyanıyor ama tekrar uyumakta çok şükür/maşallah zorlanmıyor.bulasiksuyu
Sabah degil, gece 11.30da uyaniyor :) Genelde sabahlari 7.30 8.30 araliginda uyandiginda artik gece modundan gunduz moduna geciyorim. Yani isiklari acip, onunla konusup, oynatmak filan.
Kirletiyor. Benimki oyle de boyle de gece altini kirletiyor, 12den 8e 8 saatlik bir dilim var, o surede mutlaka 1 kaka oluyor zaten. Sorun su ki 2 veya 3 saat kadar uyuyabiliyor, uyaninca mutlaka emiyor, yiyince de cikariyor. Sdece gunduz kaka yapmasinin yolunu hulamadim.
QUOTE="exixizimm, post: 57552329, member: 372815"]Benimmi 8 9 arasi uyuyor gece 2 veya 3 altini değiştiriyorum emmeye kalkinca sabahta 5ten sonra sürünüyoruz ama 8de yataktan cikiyiruz
Iste bizde serumu tamamen damlatiyoruz ama yarisi iceri yarisi disari sipayi fazla òyle tutamadigimiz icin hic bir şey gelmiyo daha sonra bakiyorum ucuna gelmis bende aliyorum5 mg bir seferde canım. Bir şırınga yani. Mesela sağ omzunun üzerine yatırmışsak sol burun deliğine yani üstte kalan delikten sıktığın gibi alttaki delikten dökülüp geliyor, ardından peçete hazır bekliyorum, sümük döküldükçe siliyordum
Ilk zamnalar gece yapiyirdu hep canim.simdi gunduz yapiyor ama. Izim kaka sorunumuz var biliyorsunn kahve vebiogaia gunduz kullaniyorum gece yapsa kesin uykusu acilir hep yikiyorum cunku yoksa temizlenmez[/QUOTE]Bugun mesela 8-11.30, 1 - 3.30, 5.0-6.0 uudu, 6da kaka yapti, degistirdim.simdi memede ve uyumak uzere.
Gece kaka yapnamasi veysdaha uzun uyumasi icin onerilere acigim.
Ben baktim ilk seferde cok sekerliydi acayip hem de hep oyle sandim dusundum bebeklere seker verilmiyir ama bu sut neden bu kadar sekerli damagi aliscak diye. Sonra mami power ictikten sonra tadina baktim ayni mami power gibiydiBirde bebegin memeyi kabul etmemesinin bir sebebide sût acı olabiliyormuş hic sûtúnúzún tadina baktinizmi kizlar
Bennbi magazadan aldimsolomombaby kanguru alan arkadaşlar sipariş vereceğim de kendi sitesinden mi sipariş verdiniz?
Çok gecmis olsn canim benm hatirladm simdiSanki benim kocayı anlattın
Rejime girdim haberin olsun dedim akşamına beni tatlıcıya götürdü
Ama biz onlara inat zayıflayacağız şekerim
Süt saklama poşeti al sağdığın sütü at buzluğa
6 ay saklayabilirsin
Ama o kadar tutma sen yine de
Üzerine tarih at kullanacağın zaman tarihlere dikkat et
Buzluktan çıkar poşeti ile kaynar suya oturt hemen çözülüyor
Görevli kutuyu açacak çalıştıracak sen kablo giriş yerlerine iyice bir bak
Hortum giriş yerlerinde hava kaçağı olmasın oraya bir bak
Çalışma kademelerine bak çekim gücü artmalı
Hamilelikte şalazyon oluştu dün kesip aldılar göz kapağımdan
Final hediyesi canım
Ara hediye hiç aklıma gelmemişti
Dur onu da bir düşüneyim
Kocam duyunca çok mutlu olacak ara hediyeye
Sağol tatlım Allah razı olsun
Ilk zamnalar gece yapiyirdu hep canim.simdi gunduz yapiyor ama. Izim kaka sorunumuz var biliyorsunn kahve vebiogaia gunduz kullaniyorum gece yapsa kesin uykusu acilir hep yikiyorum cunku yoksa temizlenmez[/QUOTE]Bugun mesela 8-11.30, 1 - 3.30, 5.0-6.0 uudu, 6da kaka yapti, degistirdim.simdi memede ve uyumak uzere.
Gece kaka yapnamasi veysdaha uzun uyumasi icin onerilere acigim.
Evet yaa ben genelde evden cikmayan biriyim ne zaman bi yere gezmeye ya da oturmaya gitsem azicik bi fark oluyorSüt yediklerimizden değil de daha çok yaptiklarimizdan artıyor çok emzirme çok pompa güzel uyku ve mutlu olmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?