2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İyi yapmışsın canım hayırlı olsun. Bizde de aynı durumlar nolsun dün gece emzirmeye kalktığımda birden aklıma düştün

Kızlar delircem şimdi zor duruyorum ayakta.. Bızım paşa geceleri cok uyumasada bi öğün uyurdu iyi bu gece nolduusa saat on ıkıden berı uyumuyo uyutmuyı kök söktütüyo bize bu saat oldu hala ayagımda sallıyorum bes dakka uyuyup uyanıyo en sonunda verıcem uyku ilacını gunlerce uyucaz

Peki 8 de yatan bebos sabaha kadar altini kirletmiyor mu. Gece altini degisirseniz uykusu acilmiyor mu?
Canım en geç sabah altı buçukta kalkmış oluyoruz. Bazen beş buçukta oluyor. Gece ilk uyandığında altını bir kez değiştiriyorum. Onda da uyanıyor ama tekrar uyumakta çok şükür/maşallah zorlanmıyor. bulasiksuyu

Beboşları 8 de uyutmayi nasıl basariyorsunuz :) 8 de yatan bir beboş sabah kaçta uyanıyor acaba :)

Sabah degil, gece 11.30da uyaniyor :) Genelde sabahlari 7.30 8.30 araliginda uyandiginda artik gece modundan gunduz moduna geciyorim. Yani isiklari acip, onunla konusup, oynatmak filan.

Peki 8 de yatan bebos sabaha kadar altini kirletmiyor mu. Gece altini degisirseniz uykusu acilmiyor mu?

Kirletiyor. Benimki oyle de boyle de gece altini kirletiyor, 12den 8e 8 saatlik bir dilim var, o surede mutlaka 1 kaka oluyor zaten. Sorun su ki 2 veya 3 saat kadar uyuyabiliyor, uyaninca mutlaka emiyor, yiyince de cikariyor. Sdece gunduz kaka yapmasinin yolunu hulamadim.

QUOTE="exixizimm, post: 57552329, member: 372815"]Benimmi 8 9 arasi uyuyor gece 2 veya 3 altini değiştiriyorum emmeye kalkinca sabahta 5ten sonra sürünüyoruz ama 8de yataktan cikiyiruz[/QUOTE]
İyi yapmışsın canım hayırlı olsun. Bizde de aynı durumlar nolsun dün gece emzirmeye kalktığımda birden aklıma düştün

Bugun mesela 8-11.30, 1 - 3.30, 5.0-6.0 uudu, 6da kaka yapti, degistirdim.simdi memede ve uyumak uzere.

Gece kaka yapnamasi veysdaha uzun uyumasi icin onerilere acigim.

Maşallah ne kadar guzel gaz sorunu yok sanırım
Olmaz mı zaten aslında 5.30 da filanda gazdan uyanıyor. Hele 2 aylık olana kadar bağırmaktan çeneleri titrerdi. Hala ki zor bir çocuk kucak bebeği. Sanırım biraz biraz azalmaya başladı sancıları. Gaz yapan hiç bir şey yemiyorum, ayagimda sürekli terlik, kehribar takıyor, iki kere kimyon içiyorum. Yinede haftada 2 kere krize giriyor ama daha çok gunduzleri

Bızımkı akşamları sekız gıbı baslayıp onıkıyı buluyor amq hıc bukadar guzel uyuyamıyor uykusu var ama sürekli ıkınarak uyanıyor malesef bu akşam ıyı uyumuştu on ıkı bucuktan sonra yok uyumuyor hala karsımdqıkınıp duruyo uyumadık hiç.. Merak ediyorum ne zamana kadar böyle gidecek çünkü yakında hurdaya atıcam her tarafım agrıyo artık

Bu arada bizim gunduz 1 3 1veya 1 2 1 seklinde 4-5 saat, gece de maksimum7 saat uyku var, yeterli mi bilmiyorum. 8de yatirmajin avantaji, bebek uyurken esimle vakit gecirmek, yoksa 12de yatirsam 12ye kadar onunla ilgilenicem,12den sonra herkes uyuyor zaten.

Bi ara gece kaka yapmasin diye denemeler yaptim ama sik beslendigi icin gunde minimum 2 kaka yapiyorvebirinin ya sancisi ya kendisi uyku saatine denk geliyormutlaka.
Tecrubeli annelrer, bunu cozmenin yolu var midir?

Şimdi sen enjektòrle nekadar damlatiyorsun canim birde yan yatirdiginda ikisinede ayni taraftanmi sıkıyorsun
5 mg bir seferde canım. Bir şırınga yani. Mesela sağ omzunun üzerine yatırmışsak sol burun deliğine yani üstte kalan delikten sıktığın gibi alttaki delikten dökülüp geliyor, ardından peçete hazır bekliyorum, sümük döküldükçe siliyordum

Akşam üstü 5-8 arasında olurdu ondan sonrada bayılırdi zaten. Akşam uykusuna geçmeden önce son uykuyu en az 3 saat önce uyumuş olmalı, mesela genelde öğlen 3 ten sonra kendiliğinden uyumazsa uyutmak için uğraşmıyorum. Bu beni çok zorluyor eşimde geç geliyor çünkü ams diğer türlü geceleri uyku düzeni olmuyor. Çünkü 11 de de yatsa 7de kalkıyor en gec

Canım cevap için teşekkür ederim. Ben minnoşu uyutmak için en gec 8.30 da odaya giriyorum. Babamız geç geldiği için biraz onunla da vakit gecirsin istiyorum. Emerken uyuyor 9 gibi. 20 dk uyuyor. Sonra uyut uyutabilirsen. 3 saat ugrastigimizi bilirim. Yatağa koy geri al. Emzir yatağa koy geri al. Baba pispislasin. En son babamiz pes ediyor bir tarafta o yamuluyor uykusuzluktan, bir tarafta beboş Kısacası ben uyku saatini one çekmeye calistikca bu minnoş daha geç uyuyor
Gaz sancisi, aglamalar, kivranmalardan bahsetmiyorum

Bugun mesela 8-11.30, 1 - 3.30, 5.0-6.0 uudu, 6da kaka yapti, degistirdim.simdi memede ve uyumak uzere.

Gece kaka yapnamasi veysdaha uzun uyumasi icin onerilere acigim.[/QUOTE]
Ilk zamnalar gece yapiyirdu hep canim.simdi gunduz yapiyor ama. Izim kaka sorunumuz var biliyorsunn kahve vebiogaia gunduz kullaniyorum gece yapsa kesin uykusu acilir hep yikiyorum cunku yoksa temizlenmez

Iste bizde serumu tamamen damlatiyoruz ama yarisi iceri yarisi disari sipayi fazla òyle tutamadigimiz icin hic bir şey gelmiyo daha sonra bakiyorum ucuna gelmis bende aliyorum

B

Ilk zamnalar gece yapiyirdu hep canim.simdi gunduz yapiyor ama. Izim kaka sorunumuz var biliyorsunn kahve vebiogaia gunduz kullaniyorum gece yapsa kesin uykusu acilir hep yikiyorum cunku yoksa temizlenmez[/QUOTE]
BIzde birkacgúndúr biogaia kullaniyoruz bizimkide 2 gunde bir yapmaya basladi ònceden gùnde en az 3 kere yapan bebek šimdi 2 gynde bir yapiyo oda bezlerden taşiyo bi còzúm bulamadim yigenim biogaia al kullan desi kullaniyoruz dùn yapamadi bakalim bugûn neolacak

Birde bebegin memeyi kabul etmemesinin bir sebebide sût acı olabiliyormuş hic sûtúnúzún tadina baktinizmi kizlar
Ben baktim ilk seferde cok sekerliydi acayip hem de hep oyle sandim dusundum bebeklere seker verilmiyir ama bu sut neden bu kadar sekerli damagi aliscak diye. Sonra mami power ictikten sonra tadina baktim ayni mami power gibiydi

Çok gecmis olsn canim benm hatirladm simdi

Ilk zamnalar gece yapiyirdu hep canim.simdi gunduz yapiyor ama. Izim kaka sorunumuz var biliyorsunn kahve vebiogaia gunduz kullaniyorum gece yapsa kesin uykusu acilir hep yikiyorum cunku yoksa temizlenmez[/QUOTE]
Bizimki gede de yapiyor, gunduz de.cok mu besleniyor anlamadim ki. Memeyi o birakmadan kesersem, istiyor yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…