- Konu Sahibi Nesrinay86
- #77.621
Mssallah uyusun diye baya hazirlik yapmissin:)bizim kizin kafasin bisey degmeyecek sglamaktan harap oluyorGece mesaisi başlasınteyyy teyyy
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mssallah uyusun diye baya hazirlik yapmissin:)bizim kizin kafasin bisey degmeyecek sglamaktan harap oluyorGece mesaisi başlasınteyyy teyyy
![]()
Ben kadikla beceremiyorum bir kismi dokuliyur bir kismini agzinin icinde bekletip cikariyor neden yutmuyor anlamsdimN nicki_mouse biberon vermeni tavsiye ederim ise başlayacaksin kasikla o is oolma yurumez biraz buyuk olsa direkt alıştırma bardagi tavsiye ederdim ama onun icinde kucuk. Biberon denemesi yap biberonu almayabilir benim kizim hicbir şekilde almamisti biberonu hic vermediğim icin. Suan evde olmama ragmen gunde bir kez bilhassa gece biberonla sut veriyorum ogluma acil durumlarda biberonu reddetmesin diye. Meme reddine gelince kizim ne emzik ne biberon hic kullanmamasina ragmen iki kez meme reddi yasadik uzun ugraslar sonucu meme asigi alarak devam etti hala ediyor. Yani meme reddi yasayacaksan biberon var yok farketmiyor.
Cunku emme refleksi gelismis yutma/yeme degil bunu ek gida donemimde gelistirecekler o yuzden kasik bu aylarda cok zor olur yani 80-90cc sut kasikla icirilmez bitmez biter ama hep dökülür bu şekilde doymaz.Ben kadikla beceremiyorum bir kismi dokuliyur bir kismini agzinin icinde bekletip cikariyor neden yutmuyor anlamsdim
Baştan sardım böyle ara ara şapka hep var yatarken alıştı inanın bas bas bağıran çocuk sardım 3 dak sonra pertSıvı tüketmeyi unutma
Bebeğin rızkını da kesme sakın
Süt çayları iç bol bol
Yavaş ama istikrarlı gideceğiz bebeklerimizle beraber
Ay yok bu kadar da kötü durumda değilim ben
Neden verem aşısı yaptırmıyorsun?
Biberonla veriyorum ben
Sürekli vermediğim için henüz reddetmeye kalkmadı
Ya ne olmuş bu kuzu böyle
Benim kız hayatta durmaz böyle
Masallah ne guzel sardirmis senin yaptiginin hic birini ben oglumda yapamiyorum off eli kolu oynadikca uyaniyorGece mesaisi başlasınteyyy teyyy
![]()
Neden yaptırmak istemedin canımYarın aşıya gidiyoruz ve verem yaptırmayacağım ben. BCG yani. Tutanak imzalayacağım. Ebeye söyledim diğerlerini yaptırırım dedim
Ben inatla hep kaşıkla içirdim ama biraz araştırınca alıştırma bardağı diye bir şey duydum 3 aylıkken falan kullanılıyor anladığım kadarıyla , ayrıntısını daha bilmiyorum ama ben de işe başladığımda kullanabilirimSadece emziren ve süt sağan anneler, sütü ne ile içiriyorsunuz? Kaşık denedim, yarısı ağzından dökülüyor. Biberon denemeye korkuyorum, meme reddi yapabilir diye. 1,5 ay sonra işe başlayacağım, sütü içirmek için bi çözüm bulmalıyım.
Sen iki çocukla öylesin çok normal bana ne olmalı bir bebede örerim çıktı uyudum diye gözünün içine bakıyorum ki uyumuyor , oldu ki uyursa ben hemen pert :)Aylak kalmissin gece gece yat uyusana :) ben oglan uyuyunca saat 8 gibi ablayida uyutuyorum nasil oluyorsa bir haftadir bende uyuya kaliyorum onunla uykuya hasret kalmisim :)
Boyum 1.56, bir küçük hobitim :)Bacim sen ideal ustu bir kilodasin. Bizim gibi siskolarin arasinda ne isin var :)
Boyun kac neden bu kadar zayıf olmak istiyorsun ki
Ben ovia kullaniyorum ingilizce ama, turkcesi var mi bilemedim.Bunu bende merak ediyordum acaba bir program varmi
Maşallah maşallah ne güzel yatmışGece mesaisi başlasınteyyy teyyy
![]()
Gece mesaisi başlasınteyyy teyyy
![]()
Oy oy ne kadar güzel maşallah prenseseMasallah tatliya, tombik yanakliya :) bu sekilde uyumazsa ayip zaten.
Emzik kullanmiyoruz, kendisini sardirmiyor, sapka hele dışarı cikarken bile sorun, gözünü kapatsin istemiyor. bugun yeni birsey denedik, yün uyku tulumu. Normal kiyafetlerin ustune giydirdim Eki Görüntüle 2196936 24 derece odada yanmaz umarim :)
Bu resim ürünün tanıtımından, bizimki erkek. Bu yerel bir marka ama benzer ürünler vardir mutlaka. Bu gece uyku tulumunu ilk denemem ama su ana kadarar ise yaramış görünüyor, genelde bir kez uyandi mi ikinci uyku cok zor oluyordu. Bakalim ne kadar uyuyacak böyle..Oy oy ne kadar güzel maşallah prenseseBen de uyku tulumu arayışındayım,artık üstündeki örtüyü tutmaya ağzına kapatmaya falan başladı tehlikeli yani. Ama bizim ev sıcak nasıl birşey alsam bilmiyorum. Markası ne bunun?
Peki 8 de yatan bebos sabaha kadar altini kirletmiyor mu. Gece altini degisirseniz uykusu acilmiyor mu?Beboşları 8 de uyutmayi nasıl basariyorsunuz :) 8 de yatan bir beboş sabah kaçta uyanıyor acaba :)