2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

N nicki_mouse biberon vermeni tavsiye ederim ise başlayacaksin kasikla o is oolma yurumez biraz buyuk olsa direkt alıştırma bardagi tavsiye ederdim ama onun icinde kucuk. Biberon denemesi yap biberonu almayabilir benim kizim hicbir şekilde almamisti biberonu hic vermediğim icin. Suan evde olmama ragmen gunde bir kez bilhassa gece biberonla sut veriyorum ogluma acil durumlarda biberonu reddetmesin diye. Meme reddine gelince kizim ne emzik ne biberon hic kullanmamasina ragmen iki kez meme reddi yasadik uzun ugraslar sonucu meme asigi alarak devam etti hala ediyor. Yani meme reddi yasayacaksan biberon var yok farketmiyor.

Ben kadikla beceremiyorum bir kismi dokuliyur bir kismini agzinin icinde bekletip cikariyor neden yutmuyor anlamsdim

Ben kadikla beceremiyorum bir kismi dokuliyur bir kismini agzinin icinde bekletip cikariyor neden yutmuyor anlamsdim
Cunku emme refleksi gelismis yutma/yeme degil bunu ek gida donemimde gelistirecekler o yuzden kasik bu aylarda cok zor olur yani 80-90cc sut kasikla icirilmez bitmez biter ama hep dökülür bu şekilde doymaz.

Baştan sardım böyle ara ara şapka hep var yatarken alıştı inanın bas bas bağıran çocuk sardım 3 dak sonra pert

Ben inatla hep kaşıkla içirdim ama biraz araştırınca alıştırma bardağı diye bir şey duydum 3 aylıkken falan kullanılıyor anladığım kadarıyla , ayrıntısını daha bilmiyorum ama ben de işe başladığımda kullanabilirim

Aylak kalmissin gece gece yat uyusana :) ben oglan uyuyunca saat 8 gibi ablayida uyutuyorum nasil oluyorsa bir haftadir bende uyuya kaliyorum onunla uykuya hasret kalmisim :)
Sen iki çocukla öylesin çok normal bana ne olmalı bir bebede örerim çıktı uyudum diye gözünün içine bakıyorum ki uyumuyor , oldu ki uyursa ben hemen pert :)
İyi olmanıza sevindim :)

Bebegi 8de yatirdim, 11.30 gibi kalkti. Tekrar yatirinca bir baktim ev halki uyumus, horluyor hatta. Her ne kadar uyku tatli olsa da, evimde yalniZ olma fikri agir basti. Her odada birileri var, mutfakta oturdum keyif yapiyorum. Bebek zaten belli olmaz her an uyanir, gece mesaisindeyim. Selamlar olsun...

Nesrinay86 canım nedenini bilmiyorum ama bcg Yi yaptırmanı öneririm, tüm aşıları yaptırmanı öneririm. Artık ülkemiz eskisi gibi değil. Aşısız bir çok göçmen sığınmacı girdi ülkemize kontrolsüzce ve biliyorsun ki her yerdeler. Neredeyse hiç görülmemeye başlayan kızamık bile hortladı. Menenjit etkeni değişti ve daha bir çok şey. Sözün özü bcg bir kez yaptırılıp ömür boyu koruyacak bir aşı ve yaptırmanı öneririm. Allah korusun Tüberküloz mikroorganizması inanılmaz kolay yayılır okulda kreşte otobüste her yerde. hala bir çok kişi verem savaş dispanserlerinde tedavi görmekte kimisi de hiç bildirilmemiş tedavisiz aramızda dolaşmakta. Uzun oldu kusura bakma yine sen bilirsin ama aşı toplumsal bir sorumluluktur bence
*bağışıklık sistemi yetmezliği gibi özel durumları saymıyorum tabi o zaman doktor zaten aşı yapılmamasını söyleyecektir

Gece mesaisi başlasın teyyy teyyy

Masallah tatliya, tombik yanakliya :) bu sekilde uyumazsa ayip zaten.

Emzik kullanmiyoruz, kendisini sardirmiyor, sapka hele dışarı cikarken bile sorun, gözünü kapatsin istemiyor. bugun yeni birsey denedik, yün uyku tulumu. Normal kiyafetlerin ustune giydirdim 24 derece odada yanmaz umarim :)

Oy oy ne kadar güzel maşallah prensese Ben de uyku tulumu arayışındayım,artık üstündeki örtüyü tutmaya ağzına kapatmaya falan başladı tehlikeli yani. Ama bizim ev sıcak nasıl birşey alsam bilmiyorum. Markası ne bunun?

Bu resim ürünün tanıtımından, bizimki erkek. Bu yerel bir marka ama benzer ürünler vardir mutlaka. Bu gece uyku tulumunu ilk denemem ama su ana kadarar ise yaramış görünüyor, genelde bir kez uyandi mi ikinci uyku cok zor oluyordu. Bakalim ne kadar uyuyacak böyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…