2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sütünü neden kesmeye çalışıyorsunki

Reactions: D-E
Sabirsiz61 kac gúndúr yazmıyorsun inşallah bir sorun yoktur iyisinizdir
Yok bebegim hersey yolunda hatta aylardir hic bu kadar yolunda olmamisti sukur. Sadece cocuklara ve eve biraz vakit ayirdim telde uzaklastim bu surecte yoksa aklimdasiniz ara ara girip okuyorum dondum sahalara :)

Kızlar adet olan var mı ya? Ben lohusa dönemim bittikten üç hafta sonra adet oldum niye böyle erken oldu :/ annem bir yıla kadar olmazsın diyordu
Bende 40 tan sonra oldum canım benim dr da ek gıda vermeden emzirdiğin sürece adet olmazsın demişti ama oldum bakalım devamı gelecekmi

Satır alıp gelemmi
Uyar canım, çocuğun oyuncak pelüş bebek olmadığını anlat. Yerken, uyurken bızıklanmaz çocuk Yinemi emzirecen? Hee de sen yemeyi bırakıyormusun ki arada bir kaç gün?
Ay çok güzel exixizimm canım bunları de kaynanan olan hatuna atlası mıncırmaya kalkarsa sende ona yap aynısını. Ben yaptım benim kv bi gitti bi selam bile vermiyo oğluna dert yanıyor hergün kameralı aratıyor ama konuşmadığım için rahatım darısı başına

Kızlar dktor bana serum fizyolojik verdi ama bn kullanımayi mo blmiyorm acaba. Damla seklinde damlat dedi eczacida bnde sadece damlatiyorm ayriyeten serum mu almam gerekiyor

Bn bazen biberonla veriyorm meme reddi olmadi.

Bilmiyorum canim benimkinin sút kalmasıyla ilgili degil gibi bakalim hayirlisi doktor 5gúnlük siprey verdi bugun 3gúnú bi kullanayim gecmez dahada cogalirsa birdaha gidecem doktora
Canim cok fazla kurcalama cigerleri daha gelismedigi icin bazen hizli nefes aliyor bazen yavas o yuzdende hirilti olabilir daha agizdan nefes almayi bilmedigi icinde hisirti oluyordur.

Kızlar dktor bana serum fizyolojik verdi ama bn kullanımayi mo blmiyorm acaba. Damla seklinde damlat dedi eczacida bnde sadece damlatiyorm ayriyeten serum mu almam gerekiyor
Bize doktorumuz serum aldirdi enjektörle sık dedi enjöktörle damla seklimde degilde sıkma seklinde yapiyorum ben

Bize doktorumuz serum aldirdi enjektörle sık dedi enjöktörle damla seklimde degilde sıkma seklinde yapiyorum ben
Yani smdi damla tek başına faydasi olma serum mu almam gerekiyor eczaneden alabilirmiyim. Bide burun aspiratöoru ayni islemi gormez mj

Geçen hfta bizde vardı öksürük ve burun tıkanıklığı.. memeyi reddetmiyorsa tam tıkalı değildir dedi doktorumuz ki mantıken haklı.. bir haftada geçti serum fizyolojik yaptım bol bol ve çektim.. başka hiçbirşey vermedi doktor..

T TubaSude geçmiş olsun. diyet konusundaki kararlılığını takdir ettim, seni örnek alıp akşam yemeğini 6 gibi hallettim. gerisi gelir umarım :)
Sıvı tüketmeyi unutma
Bebeğin rızkını da kesme sakın
Süt çayları iç bol bol
Yavaş ama istikrarlı gideceğiz bebeklerimizle beraber

Ay yok bu kadar da kötü durumda değilim ben

Yarın aşıya gidiyoruz ve verem yaptırmayacağım ben. BCG yani. Tutanak imzalayacağım. Ebeye söyledim diğerlerini yaptırırım dedim

Neden verem aşısı yaptırmıyorsun?

Biberonla veriyorum ben
Sürekli vermediğim için henüz reddetmeye kalkmadı

Gece mesaisi başlasın teyyy teyyy

Ya ne olmuş bu kuzu böyle
Benim kız hayatta durmaz böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…