2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sabah degil, gece 11.30da uyaniyor :) Genelde sabahlari 7.30 8.30 araliginda uyandiginda artik gece modundan gunduz moduna geciyorim. Yani isiklari acip, onunla konusup, oynatmak filan.

Kirletiyor. Benimki oyle de boyle de gece altini kirletiyor, 12den 8e 8 saatlik bir dilim var, o surede mutlaka 1 kaka oluyor zaten. Sorun su ki 2 veya 3 saat kadar uyuyabiliyor, uyaninca mutlaka emiyor, yiyince de cikariyor. Sdece gunduz kaka yapmasinin yolunu hulamadim.

QUOTE="exixizimm, post: 57552329, member: 372815"]Benimmi 8 9 arasi uyuyor gece 2 veya 3 altini değiştiriyorum emmeye kalkinca sabahta 5ten sonra sürünüyoruz ama 8de yataktan cikiyiruz

Bugun mesela 8-11.30, 1 - 3.30, 5.0-6.0 uudu, 6da kaka yapti, degistirdim.simdi memede ve uyumak uzere.

Gece kaka yapnamasi veysdaha uzun uyumasi icin onerilere acigim.[/QUOTE]
Sizin bebiş ne kadarlık? Önceden benim kızım da hep bezi komple kakalı ve çişli kalkardı. Kaka gittikçe azaldı. Bu sabah çiş bile çok azdı. 2.5 aylık. Bence bu düzen zamanla oturuyor, kontrol etme şansımız yok

Simdi

Şimdi fark ettim desenlilerde çok göz yokmuş ben hep düz almayi düşündüğüm için dikkat etmemisim .o gözler sayesinde markete falan giderken yanıma çanta almıyorum
Evet sadece sapka icin cep var ben baykuslu aldim nasilsa telefon falan koyamam cocugun sirtina diye o cebe de sapkayla beraber para sigar diye desenli aldim

Masallah tatliya, tombik yanakliya :) bu sekilde uyumazsa ayip zaten.

Emzik kullanmiyoruz, kendisini sardirmiyor, sapka hele dışarı cikarken bile sorun, gözünü kapatsin istemiyor. bugun yeni birsey denedik, yün uyku tulumu. Normal kiyafetlerin ustune giydirdim Eki Görüntüle 2196936 24 derece odada yanmaz umarim :)
Maşallah çok tatlı ama bizimki şapkayı kafasına dışarı çıkarken takınca bile deli oluyor kafasını sallıyor sağa sola sürüp çıkartmaya çalışıyor. Sokak için tulum aldım denemek için içine koyunca bile ağladı nasıl giydirceksem sokağa çıkarken

Nazardan korkarim ve susarim :)))
Benim kızım çok geç yatıyor ve akşamları sürekli mızmız bazen bi düzelir gibi oluyor ama özellikle dışarı çıktıysak veya birisi gelip sevdiyse o gece uyumuyor ağlıyor bende düşünüyorum acaba yıldızı düşükte nazarmı değiyor diye okuyorumda ama

Doğru yerdesin canim iyi iste aynı biraktiğin gibi uğraşıyoruz genişlerle sende ne var yok
Bizim gecemiz hiç yok gibi akşam 8:30 da uykusu geliyor ve uyuyamıyor saat 1:00 2:00 de anca tam uykuya dalıyor ama o saate kadar dalıp beş dk da sıçrayıp uyanıp ağlıyor o yüzden gündüz uyuyorum, iş yapıyorum, akşam devamlı kucakta gibi pek giremedim

Bizim gecemiz hiç yok gibi akşam 8:30 da uykusu geliyor ve uyuyamıyor saat 1:00 2:00 de anca tam uykuya dalıyor ama o saate kadar dalıp beş dk da sıçrayıp uyanıp ağlıyor o yüzden gündüz uyuyorum, iş yapıyorum, akşam devamlı kucakta gibi pek giremedim
Uykulari gelince iyice sapıtıyorlar canim.
Kuş uykusu gibi 10 dk da uyaniyor ne iş yapıdansak o sürede.benim elim kolum bacaklarım cok halsizlesti artik sizlerde oyle mısınız?

Uykulari gelince iyice sapıtıyorlar canim.
Kuş uykusu gibi 10 dk da uyaniyor ne iş yapıdansak o sürede.benim elim kolum bacaklarım cok halsizlesti artik sizlerde oyle mısınız?
Evet benimde tüm bağışıklık düştü grip gibiyimde sırtım belim ağrıyor hemen ve bazen gece çok yorulunca eşime kokum tutmuyor sen al diyorum bence yorgunluk ve uykusuzluktan

Baştan sardım böyle ara ara şapka hep var yatarken alıştı inanın bas bas bağıran çocuk sardım 3 dak sonra pert
Bn su bir hafatdir takiyorm ki fark var önceye gore uyucagini anliyoe sanki karanlik oluyor ve daha fazla uyumaya basladi. Nazar değmesn.uyudukdan snra sa kundak yapıyorum iyi oluyor

Sabah degil, gece 11.30da uyaniyor :) Genelde sabahlari 7.30 8.30 araliginda uyandiginda artik gece modundan gunduz moduna geciyorim. Yani isiklari acip, onunla konusup, oynatmak filan.

Kirletiyor. Benimki oyle de boyle de gece altini kirletiyor, 12den 8e 8 saatlik bir dilim var, o surede mutlaka 1 kaka oluyor zaten. Sorun su ki 2 veya 3 saat kadar uyuyabiliyor, uyaninca mutlaka emiyor, yiyince de cikariyor. Sdece gunduz kaka yapmasinin yolunu hulamadim.

QUOTE="exixizimm, post: 57552329, member: 372815"]Benimmi 8 9 arasi uyuyor gece 2 veya 3 altini değiştiriyorum emmeye kalkinca sabahta 5ten sonra sürünüyoruz ama 8de yataktan cikiyiruz

Bugun mesela 8-11.30, 1 - 3.30, 5.0-6.0 uudu, 6da kaka yapti, degistirdim.simdi memede ve uyumak uzere.

Gece kaka yapnamasi veysdaha uzun uyumasi icin onerilere acigim.[/QUOTE]
Valla ben de bugün başlıyorum uyku düzenine çünkü sinirli oluyor ama uyumuyor da .ben yanına yatarak uyutucam belli bir düzende .gece iyi uyuyor da gündüz uykusuzluktan sapitiyor benimki

Evet sadece sapka icin cep var ben baykuslu aldim nasilsa telefon falan koyamam cocugun sirtina diye o cebe de sapkayla beraber para sigar diye desenli aldim
Ben cüzdanı falan koyuyorum .Anneme gideceksem bez alıyorum biberon da sigiyor benim isime geldi

Dun bi pazara cikayim dedm kapinin önünde olunca yavruyu uyutup babasina teslim ettm :)) tabii pazarda bnj gorduleer sen hic degismemssn gebelidken önce nasilsn hâlâ oylesin hicc gebelign de bi acayipti zaten. Cok kilo almadigim icin. Sutun yetiyor mu hey Allahım ya ne sacma sorular. Bizde sana glcz hey allahim ya mubarwk bi sot Mevlüt fln yapcan mi musaitmsn.... Ben her geleni nasil agirlicm ya evidir temizligidir ikramidir:sopa:

Back