2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim o hırıltı bizde de oluyor ben birşey yapmıyorum bizimki süt içtikten sonra daha sonra oluyor sit kaçıyor boğazını temizleyemiyor acaba seninki de öyle olabilirmi

Bazen geliyo bazen ucuna kadar geliyo bazende gelmiyo ama anlamadim canım ben sorun yapmayacam evham yapmayacam dedikce sorun bitmiyo
Başını yana tut çevirmesine izin vermeyin. Benimlinden büyük insan gibi dökülüyordu. Hırıltı yeni geçti bizde

Herkese iyi akşamlar rota aşınızı yaptırdınız mı? İlla verem aşısıyla beraber mi olmak zorunda bilgisi olan var mı bu konuda?
Yarın aşıya gidiyoruz ve verem yaptırmayacağım ben. BCG yani. Tutanak imzalayacağım. Ebeye söyledim diğerlerini yaptırırım dedim

Kaynanaları ne yapmalı?
Kaynar kazana atmalııııı.
Yandım Gelinnn dedikçe, altına odun atmalıııı
Ah bu kaynanalar ahhh bi rahat vermiyorlar bizi kendilerine düşman etmek için ellerinden geleni yapıyorlar neyin kafasını yaşıyorlar bi türlü anlamıyorum

Sadece emziren ve süt sağan anneler, sütü ne ile içiriyorsunuz? Kaşık denedim, yarısı ağzından dökülüyor. Biberon denemeye korkuyorum, meme reddi yapabilir diye. 1,5 ay sonra işe başlayacağım, sütü içirmek için bi çözüm bulmalıyım.

Kizlar 2.aylik asimizi yaptirdim atesimiz cikar mi acaba korkuyorum uyumaya napayi sizce bi anda cikar mi atesi
Canım bizde çok şükür ateş olmadı ama biz genede sabahladık eşimle sırayla nöbet tuttuk ne olur ne olmaz. Senin öyle bir imkanın yoksa yanında yatır her hareketinde uyanırsın zaten ateşi çıkarsa huysuzlanır anlarsın. Geçmiş olsun inşallah ateşsiz kolayca atlatırsınız geceyi

Canim o hırıltı bizde de oluyor ben birşey yapmıyorum bizimki süt içtikten sonra daha sonra oluyor sit kaçıyor boğazını temizleyemiyor acaba seninki de öyle olabilirmi
Bilmiyorum canim benimkinin sút kalmasıyla ilgili degil gibi bakalim hayirlisi doktor 5gúnlük siprey verdi bugun 3gúnú bi kullanayim gecmez dahada cogalirsa birdaha gidecem doktora

Bilmiyorum canim benimkinin sút kalmasıyla ilgili degil gibi bakalim hayirlisi doktor 5gúnlük siprey verdi bugun 3gúnú bi kullanayim gecmez dahada cogalirsa birdaha gidecem doktora
Aslında o spreyleri büyüklere bile pek önermiyorlar evham yapma canim rahat ol ateş olmadikca

Ben disari ciktigimizda emziremedigim icin biberonla veriyorum instegramda kadeh diye bir şeyle iciriyordu bebege bakabilirsiniz meme reddi sayfanin adi

Sabirsiz61 canım seni bayadir goremedim nerelerdesin
Buralardayim canim. Girip okuyorum sadece genelde. İki cocuklu hayata adapte olmaya çalışıyorum. İki haftadir bakicimiz basladi. Cocuklar icin destek aliyorum. Buyuk malum iki yas sendromunun dibine vurdu ona vakit ayiriyorum bir yandanda aylardir ihmal ettigim esimle esimle birseyler yapiyoruz disari falan cikiyoruz banada iyi geldi sikintili hamilelik süresinde hep evdeydim malum ama simdi buralardayim hersey rayina oturdu sukur. Sizde durumlar ne ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…