- 29 Mart 2012
- 2.498
- 4.706
- 333
- 41
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #77.481
Hala sağıyormusun Maşallah canım. Ben ekim girdikten sonra bıraktım tembelim yaEmzirdikten sonra sutlerini sagan kizlar tek memeden kac ml sut cikiyor acaba
Klasik :)Kv katili olmak isteyenler
Ya bende de sorun var biliyorum ama valla cinnet asamasina geldim 4 günde yaa daha ne kadar kalacak kimbilir
Kucak derdimiz zaten bitmiyor
Artik.uyaricam.yeniden yapacak bisey yok
Ne zaman oglumla kalsam.sohbet aninda damlıyor odaya o konusmaya basliyor ya bi mesafe ama demi
Uyurken mama yerken cocugun inunde sebeklik yapiyor ne mama yiyoe ne uyku kaliyor
Bide ben ne zaman emzirmeye alsam.yine mi emecek diyor en cok buna gicik oluyirumm emsin ki sut gelsin diye kendimi parcaliiyirum ben yaa
Vermiyorum canım. Sanırım geriliyorum bu da miktarı etkiliyor. Büyüdükçe süt yetmiyor mu acaba diye düşünmekten oldu galiba. Ya da belki de gereksiz evham. En iyisi Asm ye gidip kilo artışına bakmak olacak.Mama vermiyorsun hiç di mi?
Bence sen powerpump yap canım o sütunu daha çok artırabilirBen sütü artırma amaçlı sagiyorum. Benim beboş sürekli memede. Bazen 10 ml bile çıkmıyor. Sanırım bi emzirme kampı daha yapacağım.
Benim ki bir kaç gün arkadaşına gitti bu akşam kabusum olarak geri dönüyor ve ne zaman gidecek inan bende bilmiyorum. Senin ki hiperaktif demiştin bir işe yariyordur kuzum. Benim ki sadece yemek yapıyor. Üstüne depresif, ilaç kullanıyor. Ve gerçekten çekilmiyor. Kızı hasta evde raporlu ve tek yaşıyor gitmiyor neden çünkü kızı istemiyormuş nasıl ama şaka gibi değil mi? Sabır kardeş napcan...Kv katili olmak isteyenler
Ya bende de sorun var biliyorum ama valla cinnet asamasina geldim 4 günde yaa daha ne kadar kalacak kimbilir
Kucak derdimiz zaten bitmiyor
Artik.uyaricam.yeniden yapacak bisey yok
Ne zaman oglumla kalsam.sohbet aninda damlıyor odaya o konusmaya basliyor ya bi mesafe ama demi
Uyurken mama yerken cocugun inunde sebeklik yapiyor ne mama yiyoe ne uyku kaliyor
Bide ben ne zaman emzirmeye alsam.yine mi emecek diyor en cok buna gicik oluyirumm emsin ki sut gelsin diye kendimi parcaliiyirum ben yaa
Teşekkür ederim canım. Bunu denerim mutlaka. Mami power falan da içtim ama bende hiç etkisi olmadı. Ayrıca tadı da güzel değilmişBence sen powerpump yap canım o sütunu daha çok artırabilir
Negúzel ište boy uzunlugu iyi bence benim kizin 2 ay kontrolünde boyu 57 cm di 2 ayda 7 cm uzamış damla ne kullaniyorsun benim yigen kaka sulu yeşil kokulu mukuslu olunca biogaia kullan bagirsaklarįn dùzenler desiFtm41 cnm kusura bakma mesajini smdi gorebildm dun gece ve sabah girmedigim icin grmemisim. Doktor usutmus dedi damla verdi.bide bu sabah agzi kopuk kopuk oldu burnu tikanmstir dikkay et dedi. Gecmezse hel dedi 90 lira ilac parasi verdik devlet odemiyormus. Allaha sukur alck durumum var durumu olmayanin bebesi napsin bubatada 4900 kilosu 58 vm boyu. 2 ayda 8 cm uuzamis
Bana yigenim memede aglamasinin nedeni gaz kaein agrisi olabilir dedi memeyi kavrayip biraz emip birakiyorsa gazi yada karin agrisi vardir desiArttı canım ama son günlerde azaldı sanki. Sagdigim miktar azalınca panik oldum. Beboş da son günlerde memede çok ağlıyor. Doymuyor mu diye düşünmeden edemiyorum.
Yani evet idare amirimiz bolum baskani oldugu icin ona bagliyiz. 8 5 derse 8 5 diker hepimizi, esnek davranirsa daha rahat ederiz. Ders bu donem haliyle alamadim, o yuzden subata kadar rahatim. Bolum baskani da simdiye kadar dogum yapanlara hep anlayisli oldu. 1 sene gelmeyen oldu yani. Bakalim bende ne yapacakBölüm Başkanı anlayisliysa izne bile gerek kalmayabilir. İdare ederler sanırım. Ders yoksa fakülteye gitmeye de gerek yok ama 8-5 diye diretenler ile çalıştım hep. Umarım sen daha şanslısındir.
Şaşırdım o kadar uzamasına uzun boylu olabilir amcalari ve dayisinin boyu uzun. Maflor damla. Gaz sanscisinada iyi geliyor dedi. İns geçerbNegúzel ište boy uzunlugu iyi bence benim kizin 2 ay kontrolünde boyu 57 cm di 2 ayda 7 cm uzamış damla ne kullaniyorsun benim yigen kaka sulu yeşil kokulu mukuslu olunca biogaia kullan bagirsaklarįn dùzenler desi
Cok doğru demisBana yigenim memede aglamasinin nedeni gaz kaein agrisi olabilir dedi memeyi kavrayip biraz emip birakiyorsa gazi yada karin agrisi vardir desi
Sütun tadına bakmadim ama bana etrafındski buyukler :)) demslerdiki sen usutursen sutun tadida değişirBirde bebegin memeyi kabul etmemesinin bir sebebide sût acı olabiliyormuş hic sûtúnúzún tadina baktinizmi kizlar
Bu defa cok kalmasin diye isleri ben yapicam sen yapma dedim hani sıkılır duramaz diye yemek zaten yapmayi sevmedigi icin yapmiyor kaldi mi islerde banaBenim ki bir kaç gün arkadaşına gitti bu akşam kabusum olarak geri dönüyor ve ne zaman gidecek inan bende bilmiyorum. Senin ki hiperaktif demiştin bir işe yariyordur kuzum. Benim ki sadece yemek yapıyor. Üstüne depresif, ilaç kullanıyor. Ve gerçekten çekilmiyor. Kızı hasta evde raporlu ve tek yaşıyor gitmiyor neden çünkü kızı istemiyormuş nasıl ama şaka gibi değil mi? Sabır kardeş napcan...
Daha aglamadan almasina kiziyorum bende onlar yokken gozunden yas gelene kadar agladigi da oluyor bu cocugun e tuvalete gidiyorum mama yapiuorum o arada kucağımda tutamadigim zamanlar oluyor yaniexixizimm allah sabır versin
Ben sabah haşladım valla
Kv geldi bizimki de vizikliyo al kucağına bak vs dedi
Ben dedim koca gün yalnızım ağlayacak da yapacak bisey yok
Ben siz çocuk büyütürken karıştım mi da siz bana karışıyorsunuz
Annem de vardı o sırada
Ben dedim bu saat olmuş bisey yememişim
Kucağıma almam gereken zamanı da bilirim mama saatini de bozuldu bayagi bi ama hiç umrum değil
Sanki benim kocayı anlattınBen de kendime ödül koyayım o zaman. 69 ile hamile kaldim, 82 ile doguma gittim. 1 ay sonra 73 tum ama bu aralar yedim yedim.suan 75 76 arasi dolasiyorum. Goren 75 e inanmiyor o ayri, ama kotlar elbiseler gomlekler hayir sen 75 sin diyor. Hayatimda ilk kez lcw den kot aldim. Uzun giymeyecem sizi bari kiloluyken idare edin beni diye. Ayyy bi igrenc ciktilar.. neyse demem o ki ya bu kilolar gidecek ya da lcw kotlarina devam edecem
Simdi ilk hedeg 70 olsun. 70 e düştüğümde, kendime tommy nin kayışlı dikdortgen kasa saatini alacagim. Esime kilo verecem hedef koydum 70 olunca su saati alacam desem, eminim ben seni kilolu da cok.seviyorum diyecek. Hatta diyetimi bozmak icin her aksam tatli.bile getirebilir yani
Canim nasil yapicam onu.süt saklama poseti mi alicam ben ona.buzluga mi atcam hemen sonra.ne kadar sure durabilir buzlukta?
Nesini kontrol edeyim canım? Bozuk mu çıkıyor alet?
Hamilelikte şalazyon oluştu dün kesip aldılar göz kapağımdanGozune ne oldu cnm kacirmism
Sağol tatlım Allah razı olsun
Bol sabır diliyorum ikimize de. Benim sesim çıkmaz bari sen düzeninden olma canım. Benim ki de hafta sonuna kalmadan gitsin umarım.Bu defa cok kalmasin diye isleri ben yapicam sen yapma dedim hani sıkılır duramaz diye yemek zaten yapmayi sevmedigi icin yapmiyor kaldi mi islerde bana
Ya su surekli kucagina alma.istegi olmasa bide diyorum siz yokken zorluk cikarmayin bana diye kendi de anlatıyor ben cok zorlandim diye
O varken o kadar huysuz bi bebektiki nasil olmus boyle diyo simdi uyku saati duzeni mama meme zamanlari hepsini duzenledim oyle alistirdim cunku dedim o kucaginda dizinde sallayip uyuttugu zamanlarini istiyor ama oglus besiginde sallanmadan uyumaya baskadi artik hevesi kaldi kadinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?