2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kv katili olmak isteyenler

Ya bende de sorun var biliyorum ama valla cinnet asamasina geldim 4 günde yaa daha ne kadar kalacak kimbilir

Kucak derdimiz zaten bitmiyor
Artik.uyaricam.yeniden yapacak bisey yok

Ne zaman oglumla kalsam.sohbet aninda damlıyor odaya o konusmaya basliyor ya bi mesafe ama demi

Uyurken mama yerken cocugun inunde sebeklik yapiyor ne mama yiyoe ne uyku kaliyor

Bide ben ne zaman emzirmeye alsam.yine mi emecek diyor en cok buna gicik oluyirumm emsin ki sut gelsin diye kendimi parcaliiyirum ben yaa

Klasik :)

Ben sütü artırma amaçlı sagiyorum. Benim beboş sürekli memede. Bazen 10 ml bile çıkmıyor. Sanırım bi emzirme kampı daha yapacağım.
Bence sen powerpump yap canım o sütunu daha çok artırabilir

Benim ki bir kaç gün arkadaşına gitti bu akşam kabusum olarak geri dönüyor ve ne zaman gidecek inan bende bilmiyorum. Senin ki hiperaktif demiştin bir işe yariyordur kuzum. Benim ki sadece yemek yapıyor. Üstüne depresif, ilaç kullanıyor. Ve gerçekten çekilmiyor. Kızı hasta evde raporlu ve tek yaşıyor gitmiyor neden çünkü kızı istemiyormuş nasıl ama şaka gibi değil mi? Sabır kardeş napcan...

Negúzel ište boy uzunlugu iyi bence benim kizin 2 ay kontrolünde boyu 57 cm di 2 ayda 7 cm uzamış damla ne kullaniyorsun benim yigen kaka sulu yeşil kokulu mukuslu olunca biogaia kullan bagirsaklarįn dùzenler desi

Arttı canım ama son günlerde azaldı sanki. Sagdigim miktar azalınca panik oldum. Beboş da son günlerde memede çok ağlıyor. Doymuyor mu diye düşünmeden edemiyorum.
Bana yigenim memede aglamasinin nedeni gaz kaein agrisi olabilir dedi memeyi kavrayip biraz emip birakiyorsa gazi yada karin agrisi vardir desi

exixizimm allah sabır versin

Ben sabah haşladım valla
Kv geldi bizimki de vizikliyo al kucağına bak vs dedi
Ben dedim koca gün yalnızım ağlayacak da yapacak bisey yok
Ben siz çocuk büyütürken karıştım mi da siz bana karışıyorsunuz
Annem de vardı o sırada
Ben dedim bu saat olmuş bisey yememişim
Kucağıma almam gereken zamanı da bilirim mama saatini de bozuldu bayagi bi ama hiç umrum değil

Bölüm Başkanı anlayisliysa izne bile gerek kalmayabilir. İdare ederler sanırım. Ders yoksa fakülteye gitmeye de gerek yok ama 8-5 diye diretenler ile çalıştım hep. Umarım sen daha şanslısındir.
Yani evet idare amirimiz bolum baskani oldugu icin ona bagliyiz. 8 5 derse 8 5 diker hepimizi, esnek davranirsa daha rahat ederiz. Ders bu donem haliyle alamadim, o yuzden subata kadar rahatim. Bolum baskani da simdiye kadar dogum yapanlara hep anlayisli oldu. 1 sene gelmeyen oldu yani. Bakalim bende ne yapacak

solomombaby kanguru alan arkadaşlar sipariş vereceğim de kendi sitesinden mi sipariş verdiniz?

Negúzel ište boy uzunlugu iyi bence benim kizin 2 ay kontrolünde boyu 57 cm di 2 ayda 7 cm uzamış damla ne kullaniyorsun benim yigen kaka sulu yeşil kokulu mukuslu olunca biogaia kullan bagirsaklarįn dùzenler desi
Şaşırdım o kadar uzamasına uzun boylu olabilir amcalari ve dayisinin boyu uzun. Maflor damla. Gaz sanscisinada iyi geliyor dedi. İns geçerb

Birde bebegin memeyi kabul etmemesinin bir sebebide sût acı olabiliyormuş hic sûtúnúzún tadina baktinizmi kizlar
Sütun tadına bakmadim ama bana etrafındski buyukler :)) demslerdiki sen usutursen sutun tadida değişir

Bu defa cok kalmasin diye isleri ben yapicam sen yapma dedim hani sıkılır duramaz diye yemek zaten yapmayi sevmedigi icin yapmiyor kaldi mi islerde bana
Ya su surekli kucagina alma.istegi olmasa bide diyorum siz yokken zorluk cikarmayin bana diye kendi de anlatıyor ben cok zorlandim diye

O varken o kadar huysuz bi bebektiki nasil olmus boyle diyo simdi uyku saati duzeni mama meme zamanlari hepsini duzenledim oyle alistirdim cunku dedim o kucaginda dizinde sallayip uyuttugu zamanlarini istiyor ama oglus besiginde sallanmadan uyumaya baskadi artik hevesi kaldi kadinin

Daha aglamadan almasina kiziyorum bende onlar yokken gozunden yas gelene kadar agladigi da oluyor bu cocugun e tuvalete gidiyorum mama yapiuorum o arada kucağımda tutamadigim zamanlar oluyor yani

Sanki benim kocayı anlattın
Rejime girdim haberin olsun dedim akşamına beni tatlıcıya götürdü
Ama biz onlara inat zayıflayacağız şekerim

Canim nasil yapicam onu.süt saklama poseti mi alicam ben ona.buzluga mi atcam hemen sonra.ne kadar sure durabilir buzlukta?

Süt saklama poşeti al sağdığın sütü at buzluğa
6 ay saklayabilirsin
Ama o kadar tutma sen yine de
Üzerine tarih at kullanacağın zaman tarihlere dikkat et
Buzluktan çıkar poşeti ile kaynar suya oturt hemen çözülüyor

Nesini kontrol edeyim canım? Bozuk mu çıkıyor alet?

Görevli kutuyu açacak çalıştıracak sen kablo giriş yerlerine iyice bir bak
Hortum giriş yerlerinde hava kaçağı olmasın oraya bir bak
Çalışma kademelerine bak çekim gücü artmalı

Gozune ne oldu cnm kacirmism
Hamilelikte şalazyon oluştu dün kesip aldılar göz kapağımdan

Finali dusunmedim daha, hele durun simdilik ara ödülün heyecani sardi beni.. T TubaSude ye de sorun ara ödül Guess cantaydi, yoksa final miydi karistirdim

Final hediyesi canım
Ara hediye hiç aklıma gelmemişti
Dur onu da bir düşüneyim
Kocam duyunca çok mutlu olacak ara hediyeye

T TubaSude canim gec oldu ama yazamamdim gecmis olsun
Sağol tatlım Allah razı olsun

Bol sabır diliyorum ikimize de. Benim sesim çıkmaz bari sen düzeninden olma canım. Benim ki de hafta sonuna kalmadan gitsin umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…