2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

@etka31112 ben de varım!

Ben doğumdan kısa süre sonra gebelikte aldiklarimi verdim ama eskiden kalma kiloları vermem lazım. Malum gebelik diyabeti olanlardanim, babam şeker hastası bunlar ileride diyabet riskini artırıyor, riski azaltmak icin doğru beslenip ideal kiloya inmek gerek. Şimdilik günlük yürüyüş var ama bi noktada spor da eklemek gerek.

Şu an 56 kiloyum, 48-50 hedefim. Bu ödül işi hoşuma gitti, düşüneyim ben de bir şeyler.

Benim ideal kilom 63 sen diyosun ki 56 kiloyum kilo vermek istiyorum hiç oldu mu bu yaa tamam canım ekliyorum

Himmmm benim oglumda tam bosaltamadi memeyi 25 ml cikti emdikten sonra az mi ki
Tek memeden emdikten sonra 25 ml ciktiysa bence iyi. Yani benim sagdigim miktara göre süper hatta Çünkü benim iki göğüsten bile bu kadar zor çıkıyor.
Beboş doyup kilo alıyorsa takmayalim.

Süt yediklerimizden değil de daha çok yaptiklarimizdan artıyor çok emzirme çok pompa güzel uyku ve mutlu olmak
Çok emzirme var :) Çok pompa kısmen var çünkü ne zaman elim pompaya gitse minnoş ağlıyor :)
Uyku o da ne ki
Bu minnoşlar varken mutsuz olmak mümkün mü :) Sadece gaz Sancısı beni mutsuz ediyor o da geçecek inşallah.
Ben pompa ile sagimi artirayim. Özellikle haftasonları minnoşu babasına verip pompa ile dost olayım :)))))

Bebekten. Once ceseret edemiyorlardi simdi pat diye odaya dalmayi cikardilar brn birndaha geldiginde emzirirken kapiyi kitlicem ki dalmasin

Gelip yardim edip yemek yapacak degiller ya benimkide gelir aksam 9.30 uyur sanki is yapmia gibi sinir oluyorum gelmese daha iyi

Bebekten. Once ceseret edemiyorlardi simdi pat diye odaya dalmayi cikardilar brn birndaha geldiginde emzirirken kapiyi kitlicem ki dalmasin
Ben zaten yaninda emziriyorum o sorun degil ilk 40 gun yanimdaydi ayri odaya gecme luksum yoktu ama simdi iki seviuorum.cocugu hemen geliyor

Kizlar ben emzirmeyi dun kestim ya, doktorum sutu kesmek icin ilac verdi ve sutunu cikarma dedi, ben bugun cok kotuyum, goguslerim felaket agiriyor ve sisti, atesimde cikti cok kotuyum, bugun goguslerime soguk lahana koydum insallah daha cabuk gecer, ne zaman gecer bilen var mi?

Yok canım listeyi bilgisayarda excelde hazırladım orda varsin
Beni de ekle canım :) doğum öncesi kiloma kavuştum ama sanırım tekrar kilo alma yolunda ilerliyorum..özellikle çirkin bir göbeğim var onunla vedalaşmak istiyorum.64 ile hamile kalmıştım iki hafta önce 64 idim şimdi ne oldu bilmiyorum

Kızlar adet olan var mı ya? Ben lohusa dönemim bittikten üç hafta sonra adet oldum niye böyle erken oldu :/ annem bir yıla kadar olmazsın diyordu

Benim ideal kilom 63 sen diyosun ki 56 kiloyum kilo vermek istiyorum hiç oldu mu bu yaa tamam canım ekliyorum
sayılara hic takılma canım, boyum kısa ondan dolayı :) yoksa maksat yaglardan kurtulmak, yag yuzdem fazladir. Benim boyumda 45 kilo geziyorlar ben kendimi bildim bileli göbekli 56-58 kg biriyim. Ama bu vesileyle verebilirsek sanirim ben de gardrobumu yenilerim :) yillarca ozenip giyemedigim seylere hevesim var hala.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…