• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

https://twitter.com/gostilbeyinli/status/1049940421751787520?s=21
Twitter kullanan kızlar baksanıza. Ben zaman zaman hakkaten bu haldeyim

Ay çok komikmiş
Yerim ben o şapşalı ya

Canım çok geçmiş olsun. Şükür iyi geçmiş, eminim yarın sabah çok iyi sonuç alacaksın
Problem yok ama banyo yapmak gözü ıslatmak yasak
1 hafta
O kısım sıkıntı
Geçecek inşallah bir şekilde

Kime sorsam sütünü artırmış. Onu öğrenmek istedim. Faydası yoksa almak istemiyorum
Dün sağıp döktüm iki defa
Sabah memelerim ağzıma çıkmıştı sanki
Çok arttırıyor ben de sağım yapmak

Sağol tatlım

Kv katili olmak isteyenler :skandal:

Ya bende de sorun var biliyorum ama valla cinnet asamasina geldim 4 günde yaa daha ne kadar kalacak kimbilir

Kucak derdimiz zaten bitmiyor
Artik.uyaricam.yeniden yapacak bisey yok

Ne zaman oglumla kalsam.sohbet aninda damlıyor odaya o konusmaya basliyor ya bi mesafe ama demi

Uyurken mama yerken cocugun inunde sebeklik yapiyor ne mama yiyoe ne uyku kaliyor

Bide ben ne zaman emzirmeye alsam.yine mi emecek diyor en cok buna gicik oluyirumm emsin ki sut gelsin diye kendimi parcaliiyirum ben yaa

Anlatamazsın
Anlamak da istemez
He deyip geçeceksin
Yüz göz olmadan bildiğini oku canım

Birde bebegin memeyi kabul etmemesinin bir sebebide sût acı olabiliyormuş hic sûtúnúzún tadina baktinizmi kizlar

Ben baktım çok şekerliydi
Normal mi bu kadar tatlı olması acaba?

Bol sabır diliyorum ikimize de. Benim sesim çıkmaz bari sen düzeninden olma canım. Benim ki de hafta sonuna kalmadan gitsin umarım.
Amin canım
Sinir stres yapıp şişirme kendini

Sütun tadına bakmadim ama bana etrafındski buyukler :)) demslerdiki sen usutursen sutun tadida değişir
Acılı bol baharatlı soguk su ve yedigin bazı şylerden sütûn tadi degişiyormuş bir memedeki sûtún kendisi acı oluyormuş bizim tanidigin çocugu dogdugu gúnden almamiş test yapmislar sûtún aci demisler

Teşekkür ederim canım. Bunu denerim mutlaka. Mami power falan da içtim ama bende hiç etkisi olmadı. Ayrıca tadı da güzel değilmiş :KK48:
Süt yediklerimizden değil de daha çok yaptiklarimizdan artıyor çok emzirme çok pompa güzel uyku ve mutlu olmak

Ay çok komikmiş
Yerim ben o şapşalı ya

Problem yok ama banyo yapmak gözü ıslatmak yasak
1 hafta
O kısım sıkıntı
Geçecek inşallah bir şekilde

Dün sağıp döktüm iki defa
Sabah memelerim ağzıma çıkmıştı sanki
Çok arttırıyor ben de sağım yapmak

Sağol tatlım

Anlatamazsın
Anlamak da istemez
He deyip geçeceksin
Yüz göz olmadan bildiğini oku canım

Ben baktım çok şekerliydi
Normal mi bu kadar tatlı olması acaba?

Amin canım
Sinir stres yapıp şişirme kendini
Benimkide tatlı normaldir sanirim hic sormadim bu konuyi

Kv katili olmak isteyenler :skandal:

Ya bende de sorun var biliyorum ama valla cinnet asamasina geldim 4 günde yaa daha ne kadar kalacak kimbilir

Kucak derdimiz zaten bitmiyor
Artik.uyaricam.yeniden yapacak bisey yok

Ne zaman oglumla kalsam.sohbet aninda damlıyor odaya o konusmaya basliyor ya bi mesafe ama demi

Uyurken mama yerken cocugun inunde sebeklik yapiyor ne mama yiyoe ne uyku kaliyor

Bide ben ne zaman emzirmeye alsam.yine mi emecek diyor en cok buna gicik oluyirumm emsin ki sut gelsin diye kendimi parcaliiyirum ben yaa
Ne güzel emiyor diyeceğine :sinirli: kafaları nasıl çalışıyor acaba

Onu soruyordum canım sitesinden mi aldın? Birde bir sürü seçenek var hangisini almalıyım
Sitesinden aldım canım aslında 1 çeşit var sadece yenidogan kiti alıp almama durumun var ben başından beri kullandığım için aldım ama 3 ay kullanılıyor . ben düz siyah aldım.

Simdi
Onu soruyordum canım sitesinden mi aldın? Birde bir sürü seçenek var hangisini almalıyım
Şimdi fark ettim desenlilerde çok göz yokmuş ben hep düz almayi düşündüğüm için dikkat etmemisim .o gözler sayesinde markete falan giderken yanıma çanta almıyorum

wintersun wintersun nerelerdesin kuzum yoruyor mu paşalar seni goremedim bayadir

Hiç bilmiyorum inan hangisi daha iyi olur..sitesine baktım ama birsürü model var..alan arkadaşlar vardı onlardan cevap bekliyorum canım @etka31112 P Pikapii
Ben desenli aldım yenidoğan Aparatlı aldım. Aparatsız alabilirsiniz ama benim için şu 1 ay önemliydi hem sonrasında bir ihtimal işe başlayacağım hem de havalar soğuyacak kullanamayacağım diye. Aparatsız alıp 1 ay beklemek istemedim

Back