- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #77.501
https://twitter.com/gostilbeyinli/status/1049940421751787520?s=21
Twitter kullanan kızlar baksanıza. Ben zaman zaman hakkaten bu haldeyim
Problem yok ama banyo yapmak gözü ıslatmak yasakCanım çok geçmiş olsun. Şükür iyi geçmiş, eminim yarın sabah çok iyi sonuç alacaksın
Dün sağıp döktüm iki defaKime sorsam sütünü artırmış. Onu öğrenmek istedim. Faydası yoksa almak istemiyorum
Kv katili olmak isteyenler
Ya bende de sorun var biliyorum ama valla cinnet asamasina geldim 4 günde yaa daha ne kadar kalacak kimbilir
Kucak derdimiz zaten bitmiyor
Artik.uyaricam.yeniden yapacak bisey yok
Ne zaman oglumla kalsam.sohbet aninda damlıyor odaya o konusmaya basliyor ya bi mesafe ama demi
Uyurken mama yerken cocugun inunde sebeklik yapiyor ne mama yiyoe ne uyku kaliyor
Bide ben ne zaman emzirmeye alsam.yine mi emecek diyor en cok buna gicik oluyirumm emsin ki sut gelsin diye kendimi parcaliiyirum ben yaa
Birde bebegin memeyi kabul etmemesinin bir sebebide sût acı olabiliyormuş hic sûtúnúzún tadina baktinizmi kizlar
Amin canımBol sabır diliyorum ikimize de. Benim sesim çıkmaz bari sen düzeninden olma canım. Benim ki de hafta sonuna kalmadan gitsin umarım.
Bende alacagımo markadan. İnstagramdaki sayfadanda verebiliyorsun siparişi canın. Karar verdinmi hangi model olacagısolomombaby kanguru alan arkadaşlar sipariş vereceğim de kendi sitesinden mi sipariş verdiniz?
Tek memeden degil mi canimBenim emzirdikten sonra genelde 30 cc falan cikiyo bazen daha fazla bazende hic çıkmıyo canim emmesine bagli kuzumun
Himmmm benim oglumda tam bosaltamadi memeyi 25 ml cikti emdikten sonra az mi kiBen sütü artırma amaçlı sagiyorum. Benim beboş sürekli memede. Bazen 10 ml bile çıkmıyor. Sanırım bi emzirme kampı daha yapacağım.
Canim benim oglanin sut cpk gelince bogazina kacti ememedi sagip verdim merak ettim sadece baska nedeni yok sagmaminNeden emzirdikten sonra o memeyi sağıyoruz
Acılı bol baharatlı soguk su ve yedigin bazı şylerden sütûn tadi degişiyormuş bir memedeki sûtún kendisi acı oluyormuş bizim tanidigin çocugu dogdugu gúnden almamiş test yapmislar sûtún aci demislerSütun tadına bakmadim ama bana etrafındski buyukler :)) demslerdiki sen usutursen sutun tadida değişir
Süt yediklerimizden değil de daha çok yaptiklarimizdan artıyor çok emzirme çok pompa güzel uyku ve mutlu olmakTeşekkür ederim canım. Bunu denerim mutlaka. Mami power falan da içtim ama bende hiç etkisi olmadı. Ayrıca tadı da güzel değilmiş
Hiç bilmiyorum inan hangisi daha iyi olur..sitesine baktım ama birsürü model var..alan arkadaşlar vardı onlardan cevap bekliyorum canım @etka31112 P PikapiiBende alacagımo markadan. İnstagramdaki sayfadanda verebiliyorsun siparişi canın. Karar verdinmi hangi model olacagı
Benimkide tatlı normaldir sanirim hic sormadim bu konuyiAy çok komikmiş
Yerim ben o şapşalı ya
Problem yok ama banyo yapmak gözü ıslatmak yasak
1 hafta
O kısım sıkıntı
Geçecek inşallah bir şekilde
Dün sağıp döktüm iki defa
Sabah memelerim ağzıma çıkmıştı sanki
Çok arttırıyor ben de sağım yapmak
Sağol tatlım
Anlatamazsın
Anlamak da istemez
He deyip geçeceksin
Yüz göz olmadan bildiğini oku canım
Ben baktım çok şekerliydi
Normal mi bu kadar tatlı olması acaba?
Amin canım
Sinir stres yapıp şişirme kendini
Kanguru mu? Ben solomombaby aldım 2 aydır elim kolum olduHiç bilmiyorum inan hangisi daha iyi olur..sitesine baktım ama birsürü model var..alan arkadaşlar vardı onlardan cevap bekliyorum canım @etka31112 P Pikapii
Canım güzel emdiyse 20 civarı çıkıyorEmzirdikten sonra sutlerini sagan kizlar tek memeden kac ml sut cikiyor acaba
Onu soruyordum canım sitesinden mi aldın? Birde bir sürü seçenek var hangisini almalıyımKanguru mu? Ben solomombaby aldım 2 aydır elim kolum oldu
Ne güzel emiyor diyeceğineKv katili olmak isteyenler
Ya bende de sorun var biliyorum ama valla cinnet asamasina geldim 4 günde yaa daha ne kadar kalacak kimbilir
Kucak derdimiz zaten bitmiyor
Artik.uyaricam.yeniden yapacak bisey yok
Ne zaman oglumla kalsam.sohbet aninda damlıyor odaya o konusmaya basliyor ya bi mesafe ama demi
Uyurken mama yerken cocugun inunde sebeklik yapiyor ne mama yiyoe ne uyku kaliyor
Bide ben ne zaman emzirmeye alsam.yine mi emecek diyor en cok buna gicik oluyirumm emsin ki sut gelsin diye kendimi parcaliiyirum ben yaa
Benim eşim aldı canım ya bilemiyorum ama kendi sitesi değildisolomombaby kanguru alan arkadaşlar sipariş vereceğim de kendi sitesinden mi sipariş verdiniz?
Sitesinden aldım canım aslında 1 çeşit var sadece yenidogan kiti alıp almama durumun var ben başından beri kullandığım için aldım ama 3 ay kullanılıyor . ben düz siyah aldım.Onu soruyordum canım sitesinden mi aldın? Birde bir sürü seçenek var hangisini almalıyım
Şimdi fark ettim desenlilerde çok göz yokmuş ben hep düz almayi düşündüğüm için dikkat etmemisim .o gözler sayesinde markete falan giderken yanıma çanta almıyorumOnu soruyordum canım sitesinden mi aldın? Birde bir sürü seçenek var hangisini almalıyım
Canim nerdeee bende o duzen bogasina cok kacti rmerken o yuzden sagip verdim yoksa sagmiyorumHala sağıyormusun Maşallah canım. Ben ekim girdikten sonra bıraktım tembelim ya
Ben tam sagamadim pompam manueldi elektrikli gibi olmuyor sanirimCanım güzel emdiyse 20 civarı çıkıyor
Ben desenli aldım yenidoğan Aparatlı aldım. Aparatsız alabilirsiniz ama benim için şu 1 ay önemliydi hem sonrasında bir ihtimal işe başlayacağım hem de havalar soğuyacak kullanamayacağım diye. Aparatsız alıp 1 ay beklemek istemedimHiç bilmiyorum inan hangisi daha iyi olur..sitesine baktım ama birsürü model var..alan arkadaşlar vardı onlardan cevap bekliyorum canım @etka31112 P Pikapii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?