2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Onu bende daha còzemedim canim ama ishal dene bilmesi icin gùnde 6 kereden fazla sulu kaka yapmasi gerekiyormuş òyle duymuştum
Benimki doğuştab ishal doğmuş desene ))))) yada bu çocuğun temiz beze alerjisi var, kaç kere değiştirsem o kadar yapıyor. Hatta annemler geldiğinde denemelik 15 dakikada 4 kere bez değiştirdim. Temiz giydirince ıkınmaya başlıyor ille çıkartıyor sıpa )))

Canım çok geçmiş olsun. Şükür iyi geçmiş, eminim yarın sabah çok iyi sonuç alacaksın

Kuzum ben bu kaka olayini hic còzemedim normal diyorlar bakalim bu cocuklar bence zaten sulu yaparlar kati gida yemiyorlarki

Universiteler biraz daha esnek olabiliyor canim. 8 5 mesaim olsa dusunmeyebilirdim donmeyi ama zaten ders almadigim icin, esnek calisma saatleriyle idare edebilirim diye dusunuyorum. Bakalim deneyip gorecez. Olmadi 1 ay heyet raporu ardina yillik izinlerimi patlatirim. Oyle boyle derken subata gelmis oluruz

Bölüm Başkanı anlayisliysa izne bile gerek kalmayabilir. İdare ederler sanırım. Ders yoksa fakülteye gitmeye de gerek yok ama 8-5 diye diretenler ile çalıştım hep. Umarım sen daha şanslısındir.

Kime sorsam sütünü artırmış. Onu öğrenmek istedim. Faydası yoksa almak istemiyorum

Ftm41 cnm kusura bakma mesajini smdi gorebildm dun gece ve sabah girmedigim icin grmemisim. Doktor usutmus dedi damla verdi.bide bu sabah agzi kopuk kopuk oldu burnu tikanmstir dikkay et dedi. Gecmezse hel dedi 90 lira ilac parasi verdik devlet odemiyormus. Allaha sukur alck durumum var durumu olmayanin bebesi napsin bubatada 4900 kilosu 58 vm boyu. 2 ayda 8 cm uuzamis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…