2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Acikcasi ben nirmal yemegimi yiyorum 2 saat gecmeden yine abur cubur biseyler yiyorum ne uersem.uzerine 1.lt su iciyorum birde geceleri yatmadan maltana icip biskuvi yiyorum sabaha kadar en az yine 1 lt su iciyorum anlayacagin agzim.bos durmuyor sut yagli olsun diyede ceviz findik badem.kuru uzum yiyorum arada ama hersey ates pahasi oldu artik kuru uzumle idare ediyorum

Ònce bol su kayisi hoşafı tarhana corbası kefir hurma kuru incir siyah üzüm dere otu maydonoz semiz otu yeşil ve kuru sogan bulgur pilavi kahvaltida muhakkak 2 adet yumurta beyaz peynir siyah zeytin ye ceviz findik badem yogurt ayran haftada 2 gún tavuk 2gûn et yiyorum ızgarada bol yeşillik salatası bunlari düzenli ye faydasini gorûrsûn

exixizimm ne hos kitaplara vakit ayirman ya ben buyuk sipanin yuzunden okuyamaz olmustum e kiyap indiriyorum ancak elime alamam ben alinca vermez cunku bebiste dogunca kokten bitti kitap isi oysa hayatim kutaplarla gecmisti bende polisiye tarzi seviyorum cok surukleyici oluyor

Aynen ya yazın haşlandım resmen. Hamileliğimin sonlarında Eskişehirde olmama rağmen bir de, sıcak ve nemli bir yerde olsam napcaktım acaba? Hem yaza geldiği için izinlerim de yandı benim. Bir dahakine milimetrik planlar yapcam, o da uyarsa tabi

E Egepam bebislerle ilgili degil ama benim sana bi sorum var isinle ilgili ben yuksek lisansi dondurmadan birakmistim nasil devam edebilirim
Canim buyuk ihtimal yuksek lisansi biraktigin programa tekrar basvuru yapman gerekecek. Daha once aldigin ve basarili oldugun dersleri saydiracaksin ancak böyle ders donemini kisaltip kaldigin yerden devam edebilirsin canim. Bunun icin hocanla konusman lazim, o seni tekrar kabul edecek ve sana kontenjan acacak. Sen de basvuru yapacaksin ona. Nerdeydi yuksek lisansin Elazig da mi

Benimkininde bogazina kaciyor ama sadece sut degil tukurugude kaciyor bazen

Kizlar isim arayisindayim bana yardimci olirmusunuz mis kokulu bebislerinizi gule gule buyutun kiz bebeklerinizin ismini ne koydunuz benimde kizim olcak Allahim saglicakla kavustursun bizi yardimci olun litfen
Allah bagislasin simdiden canim. Ben kizima Nehir ismini koydum. Defne, Kumsal, Aslihan secenekler arasindaydi.

Arkadaşlar denk mi geldi ilgisi var mı bilmiyorum ama sütüm azaldı diye endişe ediyordum dün gribim diye bitki çayı arıyordum, evde sarımsak çayı buldum içtim, akmaya başladı süt, şaşırdım. Bir tane daha çay olsa birkaç gün sonra tekrar deneyip yazacaktım size ama elimde yok maalesef. Denemek isterseniz diye söyleyeyim dedim

Dogrudur canim sarimsak sogan bunlarda sut arttiriyor ama gazda yapiyor

belki hatırlarsın bebeğimin dizinde kırmızı leke çıkmıştı ilk buraya sormuştum sen cvp vermiştin. Doktora git sonucu da buraya yaz diye. Çocuk doktoruna gittim takipte kalıp büyüme renginde değişme olursa gel demişti. Rengi iyice kırmızıya dönünce Salı günü gittim ve Uludağ üniversitesi çocuk onkolojisine sevk ettiler. Bugün oraya gittik hemanjiyom dediler. İç organlara bakıldı ultrasonla. Pazartesi’ye sonuçlara bakılacak.
E Egepam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…