- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #75.841
Sagol canim, suan o kadar uzak hissediyorum ki. 5 kasim da raporum bitecek. Gider gitmez bir yuksek lisans ogrencimin tezini bitirtmem lazim, bir tanesi de yuksek lisans semineri verecek. Ben o kadin miyim, o isleri yapan kadin kimdi..Ne guzel canimm cok sabir ve caba isteyen bir meslek Allah yardimcin olsun canim
Benim oglanda ilk ay olcumu 3.510 du bakalim cuma tartilcak 2 ay olarak rahmini 4 oldu bence az degil ayda bir kilo almjs sonuctaDoktor iyi dedi ama sanki burda herkedin bebegi daha cok aliyor
Aaa evet canim hatirladim. Gecen aklima gelmisti ama sormayi unuttum. Hemanjiom sa problem yok. Cildiyeye gittiniz mi. Biz direk oraya gitmistik.belki hatırlarsın bebeğimin dizinde kırmızı leke çıkmıştı ilk buraya sormuştum sen cvp vermiştin. Doktora git sonucu da buraya yaz diye. Çocuk doktoruna gittim takipte kalıp büyüme renginde değişme olursa gel demişti. Rengi iyice kırmızıya dönünce Salı günü gittim ve Uludağ üniversitesi çocuk onkolojisine sevk ettiler. Bugün oraya gittik hemanjiyom dediler. İç organlara bakıldı ultrasonla. Pazartesi’ye sonuçlara bakılacak.
E Egepam
Aaa cidden mi bu yil.baslayamam zaten canim ya hem.bebek.kucuk hemde merkeze yaza tasinicaz yazin gider gitmez bi caresine bakayim.diyordum artik beynim.yosun tuttu evde durmaktanKuzucum keske daha once deseydin bana ya af cikmisti terkler için 18 eylul sondu
Himmmm insallah kabul edilirim tekrardan hocam docentti prof olmus insallah havalara girmemistir de kabul eder beni tekrardan sutcu imamdan mezunum orada baslamistim bebis olunca burakmak zorunda kaldim esim firattan mezunCanim buyuk ihtimal yuksek lisansi biraktigin programa tekrar basvuru yapman gerekecek. Daha once aldigin ve basarili oldugun dersleri saydiracaksin ancak böyle ders donemini kisaltip kaldigin yerden devam edebilirsin canim. Bunun icin hocanla konusman lazim, o seni tekrar kabul edecek ve sana kontenjan acacak. Sen de basvuru yapacaksin ona. Nerdeydi yuksek lisansin Elazig da mi
Insallah durur canim insallah sende rahat edip birakabilirsin vallahi odadan odaya zor geciyor insan ama calisacaksan mecbur ama annenin olmasi cok iyi senden sonra en iyi bakabilecek kisi nihayetindeMuhasebe yapıyorum canım annem bakacak durursa iş yerıme annem cok yqkın beş dakıka ama yınede aklım kalıyorr
A evet cok nadir de olsa benimnoglumunda tukurugu kaciyor bogazina peki tikaniklik durumu var mi sizde bogazindaBenimkininde bogazina kaciyor ama sadece sut degil tukurugude kaciyor bazen
Cildiyeye gitmedik.Aaa evet canim hatirladim. Gecen aklima gelmisti ama sormayi unuttum. Hemanjiom sa problem yok. Cildiyeye gittiniz mi. Biz direk oraya gitmistik.
Hemanjiom benim de karaciğerimde var. Hemde 2 tane, teki yumurta buyuklugunde. Damar yumagidir. Zararsizdir. Ama sizinki belki yuzeye yakin damar yumagi oldugu icin darbeyle kanama riski olabilir. Sana bi sey dediler mi? Gececek mi ne olacak?
Ayyy nasıl biseymis o ya hiç duymamıştım bu zamana kadar pişik kremi değil de ıslak mendil kullanıyorum yarin sabah ilk is ona bakayımBen de ilk olarak eltimin kizlarinda olunca ogrendim. Etrafimda da duymaya baslayinca yaygin oldugunu gordum. Ozellikle pisik kremi ya da o bolgeyle temas eden kimyasallar yüzünden, bezden olur islak mendilden olur, vajinanin kendini korumaya alip kapatmasi olayi. Incecik bir zarla rahim girisi kapanmaya basliyor, ilerledikce kalinlasiyor enfeksiyone sebep oluyor rahatsizlik veriyor. Ileri safhalarda doktor mudahele ediyor.
Ic dudaklari araladiginiz zaman rahim girisini net gormeniz lazim, anus tarafindan yukariya dogru zar benzeri bir sey gormemeniz lazim. Baslangic asamasinda siz de mudahele edip acabilirsiniz. Ya da doktora gosterin parmakla hemen aciyorlar. Ama ilerlerse cerrahi olarak mudahele ediyorlar. Ilerletmemek lazim
Pisik kremi surekli surulmeyecek, sadece gerektiginde. Islak mendil kullanilmayacak. Benim bildiklerim bu kadar.. bizde pisik kremi kullanimona bagli olusmaya baslamisti ben kendim actim. Farkedince de hemen size de hatirlatayim dedim
Aaa ilk kez duydum bunu bakayim bi dahaki alt acisimda sagol canımBen de ilk olarak eltimin kizlarinda olunca ogrendim. Etrafimda da duymaya baslayinca yaygin oldugunu gordum. Ozellikle pisik kremi ya da o bolgeyle temas eden kimyasallar yüzünden, bezden olur islak mendilden olur, vajinanin kendini korumaya alip kapatmasi olayi. Incecik bir zarla rahim girisi kapanmaya basliyor, ilerledikce kalinlasiyor enfeksiyone sebep oluyor rahatsizlik veriyor. Ileri safhalarda doktor mudahele ediyor.
Ic dudaklari araladiginiz zaman rahim girisini net gormeniz lazim, anus tarafindan yukariya dogru zar benzeri bir sey gormemeniz lazim. Baslangic asamasinda siz de mudahele edip acabilirsiniz. Ya da doktora gosterin parmakla hemen aciyorlar. Ama ilerlerse cerrahi olarak mudahele ediyorlar. Ilerletmemek lazim
Pisik kremi surekli surulmeyecek, sadece gerektiginde. Islak mendil kullanilmayacak. Benim bildiklerim bu kadar.. bizde pisik kremi kullanimona bagli olusmaya baslamisti ben kendim actim. Farkedince de hemen size de hatirlatayim dedim
Yarin sabah bizimde 2. Ay asimiz varSabah 2. Ay aşılarını yaptırmaya gideceğiz beni şimdiden stres aldı inşallah huysuzluk ve en önemlisi ateş yapmaz kuzuma
Galactago damla iyi geliyor birde ben helva ya da tahin pekmez yiyince de sütüm artıyor. Burada arkadaşlar dere otunun da sütü artırdığını söylemişlerdiİyi akşamlar sevgili anneler sabahtan beri sadece 2 saat uyuduk. Ve anladım ki benim sütüm büyüdükçe yetersizleşti. Memeden 10 dk emip bırakıyor 1 saat gaz yine acıkıyor. İnatla memeden verdim ama uyumuyor. Ama sağıp verdiğimde emdikten sonra bayılıyor fakat benim onun ihtiyacı kadar yani 2 saatte 1 sağacak kadar sütüm olmuyor.
Biliyorum konusu geçmiştir ama ben takip edemedim. Süt arttırıcı gıdalar neler? Neler yiyorsunuz?
Bulgur pilavı ve su da süt yapıyor. Bulgur bizde gaz Yapmadı sizde deneyin isterseniz.İyi akşamlar sevgili anneler sabahtan beri sadece 2 saat uyuduk. Ve anladım ki benim sütüm büyüdükçe yetersizleşti. Memeden 10 dk emip bırakıyor 1 saat gaz yine acıkıyor. İnatla memeden verdim ama uyumuyor. Ama sağıp verdiğimde emdikten sonra bayılıyor fakat benim onun ihtiyacı kadar yani 2 saatte 1 sağacak kadar sütüm olmuyor.
Biliyorum konusu geçmiştir ama ben takip edemedim. Süt arttırıcı gıdalar neler? Neler yiyorsunuz?
annem sürekli elleme orayı içeri pislik kaçmasın dediği için ben hiç bakmadım. 3 kız kardeşiz ve 2 kız yeğenim var o baktı hep hiç ondan da duymadım. İlk alt açışta bakayım. İlk kez duydum şok içerisindeyim.Ben de ilk olarak eltimin kizlarinda olunca ogrendim. Etrafimda da duymaya baslayinca yaygin oldugunu gordum. Ozellikle pisik kremi ya da o bolgeyle temas eden kimyasallar yüzünden, bezden olur islak mendilden olur, vajinanin kendini korumaya alip kapatmasi olayi. Incecik bir zarla rahim girisi kapanmaya basliyor, ilerledikce kalinlasiyor enfeksiyone sebep oluyor rahatsizlik veriyor. Ileri safhalarda doktor mudahele ediyor.
Arkadaşlar denk mi geldi ilgisi var mı bilmiyorum ama sütüm azaldı diye endişe ediyordum dün gribim diye bitki çayı arıyordum, evde sarımsak çayı buldum içtim, akmaya başladı süt, şaşırdım. Bir tane daha çay olsa birkaç gün sonra tekrar deneyip yazacaktım size ama elimde yok maalesef. Denemek isterseniz diye söyleyeyim dedim
Youtube dan video izledim bakmaya calistim ama kiz kasti kendini bakamadimBen de ilk olarak eltimin kizlarinda olunca ogrendim. Etrafimda da duymaya baslayinca yaygin oldugunu gordum. Ozellikle pisik kremi ya da o bolgeyle temas eden kimyasallar yüzünden, bezden olur islak mendilden olur, vajinanin kendini korumaya alip kapatmasi olayi. Incecik bir zarla rahim girisi kapanmaya basliyor, ilerledikce kalinlasiyor enfeksiyone sebep oluyor rahatsizlik veriyor. Ileri safhalarda doktor mudahele ediyor.
Benim kizinda bogazina rûkúrúgú kaciyo buaralar tûkùrúgú salya şeklinde olmaya başladi normaldir sanirim degilmi canimA evet cok nadir de olsa benimnoglumunda tukurugu kaciyor bogazina peki tikaniklik durumu var mi sizde bogazinda
Allahim sarimsaga bayilirim sute tadi gecer bebek sutten soguyabilir dediler diye pek yiyemiyordum lutfen lutfen ise yarasn ben sarimsak yutmaya baslicam o zaman yeniden her gece romatizmam icin yutuyordum birakmistim...Canim sarimsak sūtü arttiriyo ve kalitesinide cogaltiyo diyetisyen demişti bana ben hamileligimdede yedim şimdide yiyorum
Yeäil yaprakli bûtún sebzeleri yedigim zaman sütûm artiyo ve yaglaniyoGalactago damla iyi geliyor birde ben helva ya da tahin pekmez yiyince de sütüm artıyor. Burada arkadaşlar dere otunun da sütü artırdığını söylemişlerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?