2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ne guzel canimm cok sabir ve caba isteyen bir meslek Allah yardimcin olsun canim
Sagol canim, suan o kadar uzak hissediyorum ki. 5 kasim da raporum bitecek. Gider gitmez bir yuksek lisans ogrencimin tezini bitirtmem lazim, bir tanesi de yuksek lisans semineri verecek. Ben o kadin miyim, o isleri yapan kadin kimdi.. Full motivasyon isteyen bir is ama ben de o motivasyonu suan Nehir tüketiyor. Bakalim nasil olacak
Bu gidisle docentlik yatar

Aaa evet canim hatirladim. Gecen aklima gelmisti ama sormayi unuttum. Hemanjiom sa problem yok. Cildiyeye gittiniz mi. Biz direk oraya gitmistik.
Hemanjiom benim de karaciğerimde var. Hemde 2 tane, teki yumurta buyuklugunde. Damar yumagidir. Zararsizdir. Ama sizinki belki yuzeye yakin damar yumagi oldugu icin darbeyle kanama riski olabilir. Sana bi sey dediler mi? Gececek mi ne olacak?

Himmmm insallah kabul edilirim tekrardan hocam docentti prof olmus insallah havalara girmemistir de kabul eder beni tekrardan sutcu imamdan mezunum orada baslamistim bebis olunca burakmak zorunda kaldim esim firattan mezun

Muhasebe yapıyorum canım annem bakacak durursa iş yerıme annem cok yqkın beş dakıka ama yınede aklım kalıyorr
Insallah durur canim insallah sende rahat edip birakabilirsin vallahi odadan odaya zor geciyor insan ama calisacaksan mecbur ama annenin olmasi cok iyi senden sonra en iyi bakabilecek kisi nihayetinde

Cildiyeye gitmedik.
İç organlara bakılıp net bir şeyi o zaman söyleriz ama geneli bebeğin 6. Ayından sonra geçmeye başlar kanserleşme riski çok az, kırcal damarların topaklanıp ve kanın fazla olmasından kaynaklanır dediler. Gerçekten de aşıya gittiğimiz de minicik yerden fazla kan akmıştı. İçimiz çok ferahladı. Bir de hamileyken gelişim geriliği vardı o yüzden çok korktuk kötü bir şey çıkacak diye ama şükürler olsun çıkmadı.

Ayyy nasıl biseymis o ya hiç duymamıştım bu zamana kadar pişik kremi değil de ıslak mendil kullanıyorum yarin sabah ilk is ona bakayım

Aaa ilk kez duydum bunu bakayim bi dahaki alt acisimda sagol canım

Galactago damla iyi geliyor birde ben helva ya da tahin pekmez yiyince de sütüm artıyor. Burada arkadaşlar dere otunun da sütü artırdığını söylemişlerdi

Bulgur pilavı ve su da süt yapıyor. Bulgur bizde gaz Yapmadı sizde deneyin isterseniz.

annem sürekli elleme orayı içeri pislik kaçmasın dediği için ben hiç bakmadım. 3 kız kardeşiz ve 2 kız yeğenim var o baktı hep hiç ondan da duymadım. İlk alt açışta bakayım. İlk kez duydum şok içerisindeyim.

Canim sarimsak sūtü arttiriyo ve kalitesinide cogaltiyo diyetisyen demişti bana ben hamileligimdede yedim şimdide yiyorum

Youtube dan video izledim bakmaya calistim ama kiz kasti kendini bakamadim

Canim sarimsak sūtü arttiriyo ve kalitesinide cogaltiyo diyetisyen demişti bana ben hamileligimdede yedim şimdide yiyorum
Allahim sarimsaga bayilirim sute tadi gecer bebek sutten soguyabilir dediler diye pek yiyemiyordum lutfen lutfen ise yarasn ben sarimsak yutmaya baslicam o zaman yeniden her gece romatizmam icin yutuyordum birakmistim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…