• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar sizlere ihtiyacım var bu bebegin emme saatleri beni deli edecek bazi doktorlar bebeginiz kendi istesin emmeyi saatli emzirmeyin bebegin şeker hastaligi yoksa sekeri falan dúsmez diyo bazi doktorlarda illa siz 3 saatte bir emzirin diyo bukonu sinirlerimi bozuyo artik benim kiz bi emiyo sonra kendi istemeyince bir daha emmiyo oda bazen 3 saati geciyo bben anlamiyorum bi doktorami gotùrsem cevremdeki herkeste normal diyo bana kizmayin neolur ama yanlismi yapiyorum emme saatini kizima birakmakla
O konuda benm de kafam karisik ben bekleyelim diyorum artik annem de beklemeyelim sekeri duser diyor burdan okuduklarimi uygulamama da izin vermiyor hala ayvadana kaynatip biberonla iciriyor 3 cay kasigi ver yeter diyorum dinlemiyor icine seker koyma diyorum koyuyor ben koymadan hazirladim bi sefer babam bile pesimde dolandi seker kiymadin diye emzige de recel lokum surmuyormusum tabi almazmis babam diyor bunu bir de...

Sureklı ağlıyo uyku uyutmuyo kımsede durmuyo dsarda ağlıo içerde ağlıyo uyutuyom yarım saate canlanıyo gücğm kalmadı cok zorlanıyorum artık :KK43:
Cok iyi anliyorum seni baskasi baksada sen rahat edemezsin zaten buyuk oglumda oyleydi bi yarim saatlik zaman arardim inan ki ama bekle 3. Ay en gec 4. Ay azalacak sıkıntisi oyle boyle 2 ay gecmis zaten ilk bebek zorlaniyorsun bebek sahibi olmak kolay degil iste boyle keske toz pembe olsaydi hersey

Cok iyi anliyorum seni baskasi baksada sen rahat edemezsin zaten buyuk oglumda oyleydi bi yarim saatlik zaman arardim inan ki ama bekle 3. Ay en gec 4. Ay azalacak sıkıntisi oyle boyle 2 ay gecmis zaten ilk bebek zorlaniyorsun bebek sahibi olmak kolay degil iste boyle keske toz pembe olsaydi hersey
İnş 3. Aydan sonra azalır bıter işe baslıcam bı ay sonra hep aklım onda kalcak kım bakarsa baksın onun bna ıhtıyacı var

Selam kızlar, aldıgınız kangurulardan mennunmusunuz? Alıp almama konusunda kararsısım
Ben de karasizim alirsam da solomom alirim o cok gzl denedim kumas olusunu begendim bir de 2 go olmasi lazm onu denedm sirt kismi cok kati havada kaldi bebegin sirtina degmiyordu bile...

Hele ay ayni sen diyorum nasil gurur asik asik bakiyor ogluna.buyuk oglum ayni bana benziyor.kucuk icin kaynanamlar ogullarina bizimkiler bana benzetiyor.
Arada bi gururlandırmak iyi oluyo bu koca bebekleri şımartmadan :KK70: bizde bizimkiler özenle iki tarafa benzetiyor eşimin tarafı aynı biz diyor egoistler:sinirli:

Ben bilmiyordum bunu annem bakip bana soylemiyorsa bilemiycem nasil bakicaz nasil anliycaz

O nedir ki ilk defa duydum bunu
Ben de ilk olarak eltimin kizlarinda olunca ogrendim. Etrafimda da duymaya baslayinca yaygin oldugunu gordum. Ozellikle pisik kremi ya da o bolgeyle temas eden kimyasallar yüzünden, bezden olur islak mendilden olur, vajinanin kendini korumaya alip kapatmasi olayi. Incecik bir zarla rahim girisi kapanmaya basliyor, ilerledikce kalinlasiyor enfeksiyone sebep oluyor rahatsizlik veriyor. Ileri safhalarda doktor mudahele ediyor.
Ic dudaklari araladiginiz zaman rahim girisini net gormeniz lazim, anus tarafindan yukariya dogru zar benzeri bir sey gormemeniz lazim. Baslangic asamasinda siz de mudahele edip acabilirsiniz. Ya da doktora gosterin parmakla hemen aciyorlar. Ama ilerlerse cerrahi olarak mudahele ediyorlar. Ilerletmemek lazim
Pisik kremi surekli surulmeyecek, sadece gerektiginde. Islak mendil kullanilmayacak. Benim bildiklerim bu kadar.. bizde pisik kremi kullanimona bagli olusmaya baslamisti ben kendim actim. Farkedince de hemen size de hatirlatayim dedim

Valla olacğına bıraktık zaten. Eşim de madem ikinciyi istiyoruz boşver diyor:deli:
Senesi gelsin de bakalım bakalım
Benimkide aynı bıraksam seneye 1 çocuk daha gelir ama yokk olmazz :KK45: ikinci olursa oğlumla ilgilenemem diye çok korkuyorum ikinciler hep fena oluyormuş ya kıyamam ilk gözağrım boynu bükük kalmasın istiyorum. Kız bu sefer kışa denk gelsin pişmeyelim hormonlar tavan oluyo bide :KK48:

Nee kadar rahatladim bilemezsin ama hirilti o an olup gecmiyor ara ara var yani bogazina kacmasada benim oglumda oyle meme oynamicak ben kipirdamicam sutun akisi degisincede bi kavga tutturuyor memeyle anlatamam. Serum fizyolojik kullaniyor musun varsayim mi anlamadim :deli:
Ben de endişelenmiştim ama normal dedi dr. Arada kullanıyorum serum fizyolojik. Ciğerleri temiz ama hırıltı var arada. Emmese de olabiliyor. Gece oluyor kalkıp bakıyorum yani o derece olabiliyor. Bizde de durum aynı. Ben kıpırdamıcam, meme oynamıcak, emzirme yastığından başka yerde yatmayacak:eğlence:

Back
X