• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar isim arayisindayim bana yardimci olirmusunuz mis kokulu bebislerinizi gule gule buyutun kiz bebeklerinizin ismini ne koydunuz benimde kizim olcak Allahim saglicakla kavustursun bizi yardimci olun litfen

Buket Sude
Öykü Duru
Ece Mira benim kızlarımın adı

Alya Deniz
Asel Meyra
Şeyma Mila
Elif Nur
Azra Mina
Bunlarda yeğenler

Saat 6 ya kadarda nerdeyse uyudu biraz once kanguruyle ciktik yine uyudu besige birakinca uyandi bakalim ilk defa gunduz bu kadar uyudu gece insallah uyur yaa benim basim hala agriyyor
Kuzum genelde korku gizem kitaplarimi okuyorsun gòsterdigin kitaplari begendim her kitapçıda varmı acaba

Masallah sizde tek isimli.kimse yok canim
Iki isimi de kullanip oyle mi sesleniyorsunuz
Ben atlas diyirum babasi kartal diyor mesela

Bazen tek bazen çift
Ben genelde sinirli olunca Soyadını bile kullanıyorum
Mesela Buket Sude Akgül diye bir bağırıyorum herkes anlıyor ki sinirlenmişim
Büyükler tek isimle çağırıyor ,
okulda ilk isimler kullanılıyor
Ama aynı isimden başka çocuk varsa diğer isim kullanılıyor
Kızım küçükken Sude idi ergen oldu Buket’i kullanıyor

Sizin aile hep cift isim koymuş sanirim canim :halay:

Kimsenin gönlü kırılmasın dedik 10 çocuğa 20 isim taktık:KK70::KK70:

Kizlar isim arayisindayim bana yardimci olirmusunuz mis kokulu bebislerinizi gule gule buyutun kiz bebeklerinizin ismini ne koydunuz benimde kizim olcak Allahim saglicakla kavustursun bizi yardimci olun litfen

benim kızımın ismi Bilge canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bazen tek bazen çift
Ben genelde sinirli olunca Soyadını bile kullanıyorum
Mesela Buket Sude Akgül diye bir bağırıyorum herkes anlıyor ki sinirlenmişim
Büyükler tek isimle çağırıyor ,
okulda ilk isimler kullanılıyor
Ama aynı isimden başka çocuk varsa diğer isim kullanılıyor
Kızım küçükken Sude idi ergen oldu Buket’i kullanıyor

Kimsenin gönlü kırılmasın dedik 10 çocuğa 20 isim taktık:KK70::KK70:
Soyisim bende cok kullaniyorum

Allah sağlıkla kızına kavuşmayı nasip eder inşallah.

İyi akşamlar sevgili anneler sabahtan beri sadece 2 saat uyuduk. Ve anladım ki benim sütüm büyüdükçe yetersizleşti. Memeden 10 dk emip bırakıyor 1 saat gaz yine acıkıyor. İnatla memeden verdim ama uyumuyor. Ama sağıp verdiğimde emdikten sonra bayılıyor fakat benim onun ihtiyacı kadar yani 2 saatte 1 sağacak kadar sütüm olmuyor.
Biliyorum konusu geçmiştir ama ben takip edemedim. Süt arttırıcı gıdalar neler? Neler yiyorsunuz?

Back
X