- 1 Eylül 2012
- 3.996
- 4.795
- 408
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #75.821
Hadi gozumuz aydin :)))Ve totem işe yarar. 4. Günde beklenen kaka gelir![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi gozumuz aydin :)))Ve totem işe yarar. 4. Günde beklenen kaka gelir![]()
Acikcasi ben nirmal yemegimi yiyorum 2 saat gecmeden yine abur cubur biseyler yiyorum ne uersem.uzerine 1.lt su iciyorum birde geceleri yatmadan maltana icip biskuvi yiyorum sabaha kadar en az yine 1 lt su iciyorum anlayacagin agzim.bos durmuyor sut yagli olsun diyede ceviz findik badem.kuru uzum yiyorum arada ama hersey ates pahasi oldu artik kuru uzumle idare ediyorumİyi akşamlar sevgili anneler sabahtan beri sadece 2 saat uyuduk. Ve anladım ki benim sütüm büyüdükçe yetersizleşti. Memeden 10 dk emip bırakıyor 1 saat gaz yine acıkıyor. İnatla memeden verdim ama uyumuyor. Ama sağıp verdiğimde emdikten sonra bayılıyor fakat benim onun ihtiyacı kadar yani 2 saatte 1 sağacak kadar sütüm olmuyor.
Biliyorum konusu geçmiştir ama ben takip edemedim. Süt arttırıcı gıdalar neler? Neler yiyorsunuz?
Ònce bol su kayisi hoşafı tarhana corbası kefir hurma kuru incir siyah üzüm dere otu maydonoz semiz otu yeşil ve kuru sogan bulgur pilavi kahvaltida muhakkak 2 adet yumurta beyaz peynir siyah zeytin ye ceviz findik badem yogurt ayran haftada 2 gún tavuk 2gûn et yiyorum ızgarada bol yeşillik salatası bunlari düzenli ye faydasini gorûrsûnİyi akşamlar sevgili anneler sabahtan beri sadece 2 saat uyuduk. Ve anladım ki benim sütüm büyüdükçe yetersizleşti. Memeden 10 dk emip bırakıyor 1 saat gaz yine acıkıyor. İnatla memeden verdim ama uyumuyor. Ama sağıp verdiğimde emdikten sonra bayılıyor fakat benim onun ihtiyacı kadar yani 2 saatte 1 sağacak kadar sütüm olmuyor.
Biliyorum konusu geçmiştir ama ben takip edemedim. Süt arttırıcı gıdalar neler? Neler yiyorsunuz?
aynen oyle canim iki ay nsll gecti anlmdmAllah iyilik versin canım kuzucuklara sağlık versin hergün biraz daha büyüyorlar
Aynen ya yazın haşlandım resmen. Hamileliğimin sonlarında Eskişehirde olmama rağmen bir de, sıcak ve nemli bir yerde olsam napcaktım acaba? Hem yaza geldiği için izinlerim de yandı benim. Bir dahakine milimetrik planlar yapcam, o da uyarsa tabiBenimkide aynı bıraksam seneye 1 çocuk daha gelir ama yokk olmazzikinci olursa oğlumla ilgilenemem diye çok korkuyorum ikinciler hep fena oluyormuş ya kıyamam ilk gözağrım boynu bükük kalmasın istiyorum. Kız bu sefer kışa denk gelsin pişmeyelim hormonlar tavan oluyo bide
![]()
Oy kuzum benim en buyuk derdimiz su an o :) Allah baska dertler vermesinGaz ve kakasi varmis yapinca uyudu :)
Canim buyuk ihtimal yuksek lisansi biraktigin programa tekrar basvuru yapman gerekecek. Daha once aldigin ve basarili oldugun dersleri saydiracaksin ancak böyle ders donemini kisaltip kaldigin yerden devam edebilirsin canim. Bunun icin hocanla konusman lazim, o seni tekrar kabul edecek ve sana kontenjan acacak. Sen de basvuru yapacaksin ona. Nerdeydi yuksek lisansin Elazig da mi
Bence 7 kg çok da uzak değil, benim kuzum 45 günde 5 kg olduğuna göreBen de 6 aylikken dogum kilosunu 2ye, senesinde 3e katlar diyebiliyorum.
Benimkininde bogazina kaciyor ama sadece sut degil tukurugude kaciyor bazenOf keske normal olsa benim bebisin bogazina cok sut kaciyor biraz sut cok gidiyor birazda kendisi kıtliktan cikmis gibi emiyor e reflude var tuz biber okdu hepsi yani 1 haftadir artti ve bu bir haftada cok sut kacti bogazina korkum o enfeksiyona falan cevirmese iyi bari. Sizde var mi bu durum bogazina sut falan kaciyor mu
Allah bagislasin simdiden canim. Ben kizima Nehir ismini koydum. Defne, Kumsal, Aslihan secenekler arasindaydi.Kizlar isim arayisindayim bana yardimci olirmusunuz mis kokulu bebislerinizi gule gule buyutun kiz bebeklerinizin ismini ne koydunuz benimde kizim olcak Allahim saglicakla kavustursun bizi yardimci olun litfen
Dogrudur canim sarimsak sogan bunlarda sut arttiriyor ama gazda yapiyorArkadaşlar denk mi geldi ilgisi var mı bilmiyorum ama sütüm azaldı diye endişe ediyordum dün gribim diye bitki çayı arıyordum, evde sarımsak çayı buldum içtim, akmaya başladı süt, şaşırdım. Bir tane daha çay olsa birkaç gün sonra tekrar deneyip yazacaktım size ama elimde yok maalesef. Denemek isterseniz diye söyleyeyim dedim
Evet canim ögretim üyesiyim
Muhasebe yapıyorum canım annem bakacak durursa iş yerıme annem cok yqkın beş dakıka ama yınede aklım kalıyorrInsallah kolay olur Allah ferahligini verir canim.ne is yapiuosun kim bakacak peki bebisine insallah aileden biridir bakici degildir
Ne guzel canimm cok sabir ve caba isteyen bir meslek Allah yardimcin olsun canimEvet canim ögretim üyesiyim