• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Dikkat ediyorum canım ama hani olursa beni neler bekliyor merak ettim. Hayırlısı bakalım
Cok zor canım ikisi ard arda ama güzelde. Yinede 1 yıl korun ben 5 yılık spıral takdırdım 40 cıkdıkdan sonra benım için en iyi secenekdi.

Anne sutu sariligi bizde de oldu. 2 ay 1 haftaligiz daha yeni gecti sayılır. Yuzunun rengi acildi pembelesti, gözlerde belli belirsiz var. Doktor tamamen gecmis sayilir dedi. 2 ay cirkin dolastik kara sari bir kizdi, simdi guzellesti minnosum. Cok kez elim mamaya gitti, bir an once gecsin artik diye dusundum. Sonra doktorumun lafi aklima geldi, mama ve anne sutu devam seklindeki tedavilerde anlamli bir farklilik yok demisti. Surekli emzir gececek dedi. Oyle de oldu cok sukur.
Benim kızımda öyle kara sarı geziyoruz Bugun 1 aylık olduk bakalim ne zaman geçecek

Yolun yarısı canım benim yaş vaktim yok. Hoş doktorumun eşi 42 yaşında doğurmuş yaşında bişey yok diyor ama :KK66: Bir yeter bana kalırsa toplum baskısına yenik düşmezsem..:)
Anam 42 yasindamiymiş ben şok oldum kadin benden guzel görûnúyo vede genc :KK70::KK66:

Madem biz başımızın çaresine bakcaz sen ne diye doktorluk yapıyorsun deseydin ya:sinirli: kız sizin doktorda bizimki gibi bebek sevenlerdenmi yoksa ikinci çocuğu istiyoruz diye postaladı eşimle pis pis güldüler bir komplo olabilir :KK70:
Ayy yok bizimki insan bile sevmiyor olabilir ilknbaslarda cok rahat bir dr diye sevmistimm esim cok evhamlidir cunku ama sonra pisman oldum ona gittigime

Artik kusmuyor pek kesik sut cikariyor canim su 1 haftadir basladi hemen ufak capli bi okudum dedigini ama ilk gunlerden itibaren yok yani bogazina sut kactikca oldu sanki hirilti boyle birdey mumkun mu sut balgamlasmasi falan olabilir mi yani
Ilk zamanlardan beri yoksa o zaman olmayabilir. Sut balgamlasmasi icin doktor bana su ver demisti. Sen hic su veriyor musun

2 aylık bir bebeği olan annenin yapmaması gereken bir şey yapıyorum vijdan azabiyla. Buyuk kızım uyutup kucuk kızım ve annemle kiyafordeyim onbre yaptırıp sacmı kestırıyorum 2 yıldır sadıce 1 kes kesdıre bilmişdim mecburdum. Umarım buna deyer barı. Sacım berbat goruntusu olmasa yapmazdım.

Ftm41 Ftm41 Senin beboşun kilo alımı hatırladığım kadarıyla gayet iyi. 3 saatte emmesi sorun olmaz bence. Bu bahsettiğin 3 saatlik aralık gündüz mu yaşanıyor? Sayet öyleyse senin kız iyi doyuyor demek ki :))) Gece ise ben doktorumuza sordum bırak uyusun uyandırma dedi. Benim minnoş uyursa bayram edip dokunmuyorum :rapci::KK48:
Gúndúz 3 saat genelde ògùn aralari ama gece yatmadan emiyo dahada uyandir uyandirabilirsen sıpayı :KK53:

Selam kızlar, aldıgınız kangurulardan mennunmusunuz? Alıp almama konusunda kararsısım
Ben cybex almistim ergonomikmis bu icinde yenidogan aparati da var 3.5 6 kilo arasi sirt destegi ruzgar koruma vs bel.destegi cok rahat agirlik hissi vermiyir bikac defa evde takmistim bi kerede disarda taktim bugun sabah da köpekleri biz gezdirdik atlasla eller serbest olunca rahat ettik o.uyudu zaten ev isi nasil.yapiyorlar onu bilemiyorum öne egilmeden dizden bacaktan agirlik vererek yapilabilir yada ayakata yemek camasir vs

Kuzum benim kiz dyn aksam 12 de emdi bi yatti 4 de bi emzireyim dedi agzini acmadi sıpam sonra 7 de kendi uyandi biraz agladi emdi hayirlisi bakalim
Benim kızım dün akşam 9:30 da emdi sonra 4 te kalktı emdi arada ben uyandırsam da emmiyor kendi düzenini kendi kuruyor emsin diye uyandırsam da kendi istemediği sürece ağzını açtıramiyorum üstelik benim kızım 1 aylık ama karışmıyorum emme saatlerine ne zaman ihtiyaç hissederse uyanıp emiyor ve kilo alımı da iyi bence stres yapma takip ettiğim kadarıyla gayet iyi sütun var bebeğini de besliyorsun bırak ne zaman isterse o zaman emsin

2 aylık bir bebeği olan annenin yapmaması gereken bir şey yapıyorum vijdan azabiyla. Buyuk kızım uyutup kucuk kızım ve annemle kiyafordeyim onbre yaptırıp sacmı kestırıyorum 2 yıldır sadıce 1 kes kesdıre bilmişdim mecburdum. Umarım buna deyer barı. Sacım berbat goruntusu olmasa yapmazdım.
Niye yapmamasi gereken unutma once anne anne iyi olursa bebek de iyi olur keske bende gidebilsem inanmazsiniz su an saclarim dugum oldu toplamaktan 2 gundur bas agrisindan kafami tutamiyirum :olamaz:

Ftm41 Ftm41 senin minnosun 2. Ay kilosu kac oldu, aylik ne kadar aldi. Az mi aldi o yuzden mi endise ediyorsun
Ilk 1 ayda 4 400kg 2 ayda 5 650 kg kilo alımı iyi canim benim derdim kilo alimi degil hani uzun sure emmeyince sakıncali falan diyorlarya ona takiliyorum ben sanki sagligina birsey olacakmis gibi

Tedbiri elden bırakmadık ama olursada sürprizlere açığız 1 sene sonra mayıs ayında inşallah. Ağustos anası olamadık kış anası olmak isterim hararet basmadan :rapci:
Bende bende bi dahaki su ara dogsin anacim ekim iyidir antalyada su an bile yaniyoruz yaa yaz olmasin bi daha akrep kizi olsun iyidiri :halay::halay:

Ilk 1 ayda 4 400kg 2 ayda 5 650 kg kilo alımı iyi canim benim derdim kilo alimi degil hani uzun sure emmeyince sakıncali falan diyorlarya ona takiliyorum ben sanki sagligina birsey olacakmis gibi
O dedigin yenidogan zamaniydi canim, o zaman emmeseydi problem olurdu, simdi birak cocugu keyfine. Sen de koy kafayi yat :D

O dedigin yenidogan zamaniydi canim, o zaman emmeseydi problem olurdu, simdi birak cocugu keyfine. Sen de koy kafayi yat :KK70:
Tamam canim cok saolun hakkinizi helal edin annemle falan konuşsam hemen kiziyo bende burda dertleseyim diyorum :KK15:

Canim sennn keyfini cikarmana bak sanslisin bak mama veriyorum 40 dakika uyuyor sonra memeye yapisik birak emmesin sende dinlen isini yap tv izle uzan dus al.oh mis biz kucak kucagayiz tum gun her isim kostur kostur

Back
X