• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar sizlere ihtiyacım var bu bebegin emme saatleri beni deli edecek bazi doktorlar bebeginiz kendi istesin emmeyi saatli emzirmeyin bebegin şeker hastaligi yoksa sekeri falan dúsmez diyo bazi doktorlarda illa siz 3 saatte bir emzirin diyo bukonu sinirlerimi bozuyo artik benim kiz bi emiyo sonra kendi istemeyince bir daha emmiyo oda bazen 3 saati geciyo bben anlamiyorum bi doktorami gotùrsem cevremdeki herkeste normal diyo bana kizmayin neolur ama yanlismi yapiyorum emme saatini kizima birakmakla
Kız bir sakin ol, Deniz Arel gece ilk uyanmayı 5.5 saate kadar uzattı artık. O saate varan uykulari oluyor .Canıma minnet deyip uyuyorum.

Kızlar kontrolden geldık şimdi gaz için doktor relactaz verdi diğerleri işe yaramayınca gaviskon vr tribudat dıye sınırım sıstemı düzenleyıco verdi. Bu damlayı kullanan varmı

Bana da doktorum ek gıdaya kadar süt korur dedi. 3.ay itibari ile spiral takılabilir dedi. Ben yine işimi şansa bırakmam, süt beni korumasa da olur,bebeğimi korusun yeter :halay:
İkinciye gözüm kesiyor ama seneye falan anca, arada 2-2,5 yaş olsun istiyorum. Sezaryen sonrası normal doğum yapılıyor ama bunun ideal aralığı nedir bilmiyorum doğrusu
2 sene ideal olanı 1 seneden öncesi sezeryan öneriliyormuş. Akışına bıraktık loto gibi bu bizim gurup çok fena :)

Ftm41 Ftm41 Senin beboşun kilo alımı hatırladığım kadarıyla gayet iyi. 3 saatte emmesi sorun olmaz bence. Bu bahsettiğin 3 saatlik aralık gündüz mu yaşanıyor? Sayet öyleyse senin kız iyi doyuyor demek ki :))) Gece ise ben doktorumuza sordum bırak uyusun uyandırma dedi. Benim minnoş uyursa bayram edip dokunmuyorum :rapci::KK48:

Selam kızlar, aldıgınız kangurulardan mennunmusunuz? Alıp almama konusunda kararsısım
İlk gün denedim tektim yapamadım diye tırstım. İkinci gün eşim yardım etti denedik, bebek gazlı ve huysuzdu içine sokar sokmaz ağladı.dün sakın bir anında denedim uyku saati yaklaşmıştı içinde uyudu. Çıkarırken uyandı, tekrar koydum yine uyudu. Dışarı çıkardım sitenin etrafında dolaştık sesi çıkmadı. Ben evde kullanmak için aldım ama dışarda da işime yarayacak gibi. 14 gün iade suresi var. Denemeye devam sevmezse iade ederim diyordum ama bence sevdi. Solomombaby almıştım

İnanma derim, annem beni emzirirken adet görmeden rahatsızlık hissetmiş sürekli. Babam doktora götürmüş, o zaman da hastanenin başhekimi yakın arkadaşıymış babamın. Full check-up yapmışlar bir şey çıkmamış, sonunda jinekoloji de baksın sonra dr lar toplanalım bir karara varalım demişler. O zaman usg yok tabiki, alttan bakıyorlar. Muayene sırasında annem dr a diyor ki, midem rahatsız reflu var sürekli, galiba midemi üşütmüşüm, dr başını kaldırmış evet tam 3 aylık üşütmüşsün demiş :deli: İşte erkek kardeşim böyle dünyaya gelmiş.
Tedbiri elden bırakmadık ama olursada sürprizlere açığız 1 sene sonra mayıs ayında inşallah. Ağustos anası olamadık kış anası olmak isterim hararet basmadan :rapci:

Gunaydin anneler ve bebisler.merak ettigim bir konu var.sizin bebisler gece uyumadiklari sure boyunca hep agliyorlar mi ve besiklerinde tek kalmiyorlar mi?
Uyumadığı zaman fazla değil ama 5-10 dk kadar kalıyor benimki canım. Ağlamasa da oyun, kucak arıyor uyumayınca. Geçen gün bütün gücüm tükendi ana kucağını tv ye çevirdim ordakilerle konuştu bir yarım saat sonra uyuya kaldı

Kız ne cesursunuz... Bir bana yetti bacım, dogurursun diyenlere de buyrun siz doğurun diyorum. Ben almayım alanada mani olmayım :emir_bebek:
Kuzum benim kocam tek evlat ve hep boynu bükük kendimi düşünüp oğlumun ileride üzülmesini istemediğimden göğsünü gere gere kardeşim diyebileceği malum şimdiki çocuklar sokağa çıkamıyor evde oynayabileceği bir arkadaşı üzgün olduğunda dertleşeceği bir sırdaşı olsun. Benim yaş 34 o yüzden aceleciyim erteleme şansım yok. Senin yaş müsaitse yavrunu büyütüp ikinciyi düşün tek kalmasın kuzucuk

Kızlar sizlere ihtiyacım var bu bebegin emme saatleri beni deli edecek bazi doktorlar bebeginiz kendi istesin emmeyi saatli emzirmeyin bebegin şeker hastaligi yoksa sekeri falan dúsmez diyo bazi doktorlarda illa siz 3 saatte bir emzirin diyo bukonu sinirlerimi bozuyo artik benim kiz bi emiyo sonra kendi istemeyince bir daha emmiyo oda bazen 3 saati geciyo bben anlamiyorum bi doktorami gotùrsem cevremdeki herkeste normal diyo bana kizmayin neolur ama yanlismi yapiyorum emme saatini kizima birakmakla
Aciksa aglmaktan durduramazsin onu bizim drda en az 2 saatte 1 dedi ama bazen benim yaramazda 2 saati beklemiyor maalesef cok sanslisin bu konuda

Evet ya bende ondan korktugum icin sordum basincli olan kullanmayalim mi simdi o zaman ise yarar mi peki geniz tikanikligi icin acaba
Hiç bilmiyorum canım serum fizyolojik kullan dedi bana. Benim bebiş de çoğu zaman hırlıyor emerken nefes nefese kalıyor doktor normal dedi zaten ne sorsam normal diyor

Kızlar kontrolden geldık şimdi gaz için doktor relactaz verdi diğerleri işe yaramayınca gaviskon vr tribudat dıye sınırım sıstemı düzenleyıco verdi. Bu damlayı kullanan varmı
Tribudat surup buyuk oglumda kullanmistik biz pek bi etkisi olmadi acikcasi

Hiç bilmiyorum canım serum fizyolojik kullan dedi bana. Benim bebiş de çoğu zaman hırlıyor emerken nefes nefese kalıyor doktor normal dedi zaten ne sorsam normal diyor
Of keske normal olsa benim bebisin bogazina cok sut kaciyor biraz sut cok gidiyor birazda kendisi kıtliktan cikmis gibi emiyor e reflude var tuz biber okdu hepsi yani 1 haftadir artti ve bu bir haftada cok sut kacti bogazina korkum o enfeksiyona falan cevirmese iyi bari. Sizde var mi bu durum bogazina sut falan kaciyor mu

Kizlar benim oglumun 1 ayin sonunda kilosu 3600g di, gelecek carsamba 2 aylik olucak simdi kilosu 4200. Sizce az mi almis cok endiseliyim sutum yariyor mu acaba, oglumun zayif olmasini istemiyorum.

Tribudat kullanıyordum ama kusmasi artınca bıraktım bebeğinin gaz dışında kaka vs problemi var mı ki

Kuzum benim kocam tek evlat ve hep boynu bükük kendimi düşünüp oğlumun ileride üzülmesini istemediğimden göğsünü gere gere kardeşim diyebileceği malum şimdiki çocuklar sokağa çıkamıyor evde oynayabileceği bir arkadaşı üzgün olduğunda dertleşeceği bir sırdaşı olsun. Benim yaş 34 o yüzden aceleciyim erteleme şansım yok. Senin yaş müsaitse yavrunu büyütüp ikinciyi düşün tek kalmasın kuzucuk
Yolun yarısı canım benim yaş vaktim yok. Hoş doktorumun eşi 42 yaşında doğurmuş yaşında bişey yok diyor ama ;) Bir yeter bana kalırsa toplum baskısına yenik düşmezsem..:)

Kız bir sakin ol, Deniz Arel gece ilk uyanmayı 5.5 saate kadar uzattı artık. O saate varan uykulari oluyor .Canıma minnet deyip uyuyorum.
Kuzum benim kiz dyn aksam 12 de emdi bi yatti 4 de bi emzireyim dedi agzini acmadi sıpam sonra 7 de kendi uyandi biraz agladi emdi hayirlisi bakalim

Back
X