• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar doktorlarınıza hediye aldınız mi
Aldıysanız ne aldınız
Ben adına ağaç diktirecektim geçen baska hastası yaptırmış
Adına kalem gibi bisi mi yaptırsam
40 im çıkınca kontrolüm var o zaman götürcem

Aldıysanız ne aldınız
Ben el emeği takı hediye ettim çok sevindi

Velet bugun bmj cildirtti emziriyorum ağlıyor emmesi bitiyor durmuyor oda oda geziyoruz kollarimdaki damarlar dugum dugum oldu sanki bel boyuj ağrısı da cabasii...ve gun.boyuda doğru düzgn uyumadi. Smdi kucağımda uyuyo esm glir uyanir. Sıpa hep bana cektiriyor babasinij glme saatine uyuyor bnm gunduz anami aglatiyor. Kucagmda uyuyor 15dakika snrs bi uyanıyor uykusunu alms sankkii:uykucu::KK61:

Velet bugun bmj cildirtti emziriyorum ağlıyor emmesi bitiyor durmuyor oda oda geziyoruz kollarimdaki damarlar dugum dugum oldu sanki bel boyuj ağrısı da cabasii...ve gun.boyuda doğru düzgn uyumadi. Smdi kucağımda uyuyo esm glir uyanir. Sıpa hep bana cektiriyor babasinij glme saatine uyuyor bnm gunduz anami aglatiyor. Kucagmda uyuyor 15dakika snrs bi uyanıyor uykusunu alms sankkii:uykucu::KK61:
Bi lokma bebek nasıl dayanıyor deilmi ben okadar uykusuzluğa dayanamam.

Kesinlikle soyle bebegin basina bir is gelmeden bebegine birsey olacagina onlar alinsin uzulsun uykusuz kaliyoruz gozlerinin icine bakiyoruz biz onlarin boyle pervasiz davranmaya hakki yok inan ben yanagina uzanıyorum sona alerji olur rahatsiz olur diye kendimi geri cekiyorum opunce sinir oldum
Aynen canım çok haklısın

Gece 2 de canim ben nasil.uyurum ona bakiyorum valla sagmiyorum
Ahh inan sagsan o dolan gogusleri 40cc sagdigin tek gogusten bir iki gune 80 almaya baslarsin tecrubeyle sabit dolu kalinca duruyor sut üretimi en kiymetli saatler gece saatleri zor oluyor ama sut arttirmak icin degerlendirmek lazim

Kızlar ben bebeğin gaz sancısına badem yagıyla çözüm buldum göbeğine badem yağıyla masaj yapıyorum bacaklarını karnına doğru götürüyorum o sekilde iki gündür rahat gaz çıkarıyor kakasını yapıyor

Canim onlari bilmiyorum ben bakso damla kullaniyordum tek basina olmaz dedi onunla birlikte nurse harveys de basla dedi ikisini bir kullandim veya nurse ile birlikte biogaia dedi
Benim doktorum once biogaia, 1 aydan sonra Nurse Harvey+biogaia eger etki etmezlerse sab simpleks dedi.

Aldıysanız ne aldınız
Ben dogumdan sonra cagirdigi ilk muayenede yani bir hafta sonra gittim, deri cüzdan almisti esim onu hediye goturduk.

Çikolata görmüştüm ben hoşuma gitmişti guya yaptırcaktım

Bende çikolata istiyordum
Sonra her gittigimizde değişik çikolatalar ikram etti bize büyük ihtimalle hediye gelenleri hastalarına veriyor :)

Ben dogumdan sonra cagirdigi ilk muayenede yani bir hafta sonra gittim, deri cüzdan almisti esim onu hediye goturduk.

Deri cüzdan iyi fikir bak
Üstüne isim işletsem mi ki
Pierre Cardin ya da Sarar’dan alıp da

Ben 2 aydır bunu kullanıyorum canım hastane tipi kiraladim .persembe günü bitiyor süresi manuel almayı düşünüyorum bir tane belki sütüm gitmediyse bu kadar sık sağmamla olabilir diye düşünüyorum ondan bırakmayacağım .aklimda olsun philip avent manuel
Ben de bu markayi kullaniyorum cok zorda kalirsam ve cok memnunum ama dogru kullanmak onemli.memeyi tam kavramayinca cekmez hicbiri

Ben de bu markayi kullaniyorum cok zorda kalirsam ve cok memnunum ama dogru kullanmak onemli.memeyi tam kavramayinca cekmez hicbiri
Ben acaba meme ucum küçük mü diye düşünüyorum makine için. Çünkü emilmeden önce gerçekten sadece leblebi kadar emildikten ya da vakumlandiktan sonra genişliyor ve büyüyor o yüzden etkili olmayabilir diyor internette sizde durum nasıl

Galactago damla duydunuz mu kizlar sut miktar ve kalitesi arttiriyormus

Ben kullanıyorum canim
Daha hastaneden çıkmadan doktor yazmıştı
Sonra da cocuk doktoru numune verdi
Bende pek ise yaramadı emmedigi icin
Ama sagdigim süt epey yağlı belki de Damla’dan sebeptir

Back
X