2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben 1 sene istemiyorum en azından oğluşumun diş ağrısı falan geçsin yürümeyede başlar ikinci senesinde istiyorum fazlada uzatmadan yaşımdan dolayı

Benim doktorum direk süt korumaz korunma yöntemi seçmelisin dedi. Senşn doktorun nasıl böyle bir şey dediğini pek anlamadım. İstemiyorsan dikkatli olmalısın.
Dikkat ediyorum canım ama hani olursa beni neler bekliyor merak ettim. Hayırlısı bakalım

Ilk 1 ay kendimi kahrettigim artık guldugum görüntüyü paylaşmak isterim. 15er dk iki meme sonuç :
Deliriyor muyum sizce
Kız süt bile mayalanır ya bunla :) şaka bi yanada çok azmış ama ilk başlarda çocuğun midesi küçükmüş ya yettimi? Şimdi nasıl

Ilk 1 ay kendimi kahrettigim artık guldugum görüntüyü paylaşmak isterim. 15er dk iki meme sonuç :
Deliriyor muyum sizce
Pompayla da alakali olabilir canim. Ben dogumdan 3 gun göğüsleri rahatlatmak istemistim. Tabi oncesinde de zaten 6 ay evde olurum pompaya gerek kalmaz diye düşünmüştüm ama bulunsun diye de ucuz bir sey almistim. Bebedor manuel. Gogusler tas gibi ama damla sut cikarmadi inanir misin. Canim cikti sut cikmadi. Nasil da acıtıyor anlatamam. Gittim avent manuel aldim. Bir guzel sagdim. Sagma islemi ya da pompayla ya da pompayi yanlis kullanmakla alakali da olabilir

Kız süt bile mayalanır ya bunla :) şaka bi yanada çok azmış ama ilk başlarda çocuğun midesi küçükmüş ya yettimi? Şimdi nasıl
Ilk baslarda hic yoktu ki. 2 damla geliyordu o da aşağı inemiyordu sütüm 8. Gün gelmeye başladı zaten biz 2. Günden beri mama meme gidiyoruz daha çok mama tabi %80 mamayla besleniyor .doktor su an 800 ml kadar beslenmesi lazım dedi ben 600 ml mama veriyorum kilo alımı iyi demek ki benden 24 saatte 200 ml geliyor

Ben 2 aydır bunu kullanıyorum canım hastane tipi kiraladim .persembe günü bitiyor süresi manuel almayı düşünüyorum bir tane belki sütüm gitmediyse bu kadar sık sağmamla olabilir diye düşünüyorum ondan bırakmayacağım .aklimda olsun philip avent manuel

Dr bize tek damla ile olmaz dedi canim es zamanli olarak kullanmalisin demisti biz faydasini gorduk duzenli kullanimla sen yok demistin ama
Başka bir gaz ilacı da mı kullanmak gerekiyor. Doktor bize ilk metsil vermişti etki etmeyince sab simplex de verdi. Metsili vermiyorum şuan yine aynı dozda vermeli miyim ki?

Başka bir gaz ilacı da mı kullanmak gerekiyor. Doktor bize ilk metsil vermişti etki etmeyince sab simplex de verdi. Metsili vermiyorum şuan yine aynı dozda vermeli miyim ki?
Canim onlari bilmiyorum ben bakso damla kullaniyordum tek basina olmaz dedi onunla birlikte nurse harveys de basla dedi ikisini bir kullandim veya nurse ile birlikte biogaia dedi

Bız bır tane bıtkısel bı surup kullanıyoruz cesıtlı bıtkı yagları var bırde bıagia . Ikısını beraber kullanıyoruz ve saatlerıne dılkat edıyoruz doktor oyle dedı. Kızımın gazı oluyor ama en azından aglama krızlerı olmuyor

Kesinlikle soyle bebegin basina bir is gelmeden bebegine birsey olacagina onlar alinsin uzulsun uykusuz kaliyoruz gozlerinin icine bakiyoruz biz onlarin boyle pervasiz davranmaya hakki yok inan ben yanagina uzanıyorum sona alerji olur rahatsiz olur diye kendimi geri cekiyorum opunce sinir oldum

Doktorun dediğine göre hiçbir tehlike risk zorlama olmazmış. Kız sen kendi doktoruna sormadınmı? Acaba ordakiler ne diyo
Ayy ben doktoru.elime verseler bogucam.brn kendi doktorumda yapmadim ya canim.dogum.baska hastanae baska doktor yogun bakim vs girince bisey soramadim

1 damla 1 damladır canım ne gelirse kar

Ayy ben doktoru.elime verseler bogucam.brn kendi doktorumda yapmadim ya canim.dogum.baska hastanae baska doktor yogun bakim vs girince bisey soramadim
Ama doğumdan sonra dikişler için gitmedinmi canım sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…