• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bişey sorcam kesenin aldığı sekildenmi yoksa yerleştiği yerdenmi anliyon :KK70:benim ultrason resmim canlı bakınca anlaşılıyor ama foto atsam anlamazsınız bende burdan çözerim belki birşeyler :KK70:
Bebegin kesenin icine yerlestigi yerden anliyorum canim ama karindan ya da vajinal ultrasonda yerler degisiyor tam tersi oluyor

Doğum yaptığıniz zaman son adet tarihi hesabıyla mi yaptınız yoksa kese tarihinden itirbaren mi yapılan haftalarda doğum yaptınız

Merhaba canım 10. Tüp bebek denemesi ile hamiş olduk biz
Sat 8 kasım 7 aralık kan değeri718 dr çok güzel tekraralama dedi bizde söz dinledik
Bu hafta 5+6 da lekelenme yaşayınca dr umuza koştuk 2 bebişin kalp atışını da duyduk 3. Saklanmış biraz bu salı görücez işallah teyzesi
Maşallahhh ne güzel ya Rabbim üçünüde sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin :KK200::KK200::KK200:

İyi geceler herkese,
Çok karışık duygularla kendimi buraya yazarken buldum. Pazartesi ya da salı gibi adet olmam gerekiyodu ama önceki mesajında gördüğünüz gibi rahim ağzından parça alınması için gün almıştım. Belki kırmızıları görürüm diye bugüne kadar bekledim Az önce idrar testi yaptım çift çizgi anında çıktı. Sevinsem mi endişelensem mi bilemedim. Herşey yolunda olsun istiyorum çok korkuyorum. Lütfen dualarınızda bana da yer verir misiniz :KK43:
Canımm mucizen gelmiş rahim ağzı aşağıda girişe yakın bebeğin konumlandığı yer farklı, mutlaka vardır bu durumda doktorların bir bildiği. Ne için parça alınacaktı? Durumdan haberdar et mutlaka çok merak ediyorum.
Bunu doktoruma danışmayı düşünüyorum çünkü çok şiddetli sancılar yapıyor. Öğrendiklerimi aktırırım sizlere de
Aynen canım haber verirsen çok sevinirim. Kabızlık var mı peki sende? Bende birde o var :)

wintersun wintersun maşallah maşallah üçüzlere :) ne kadar güzel bir görüntü üçünü de Rabbim esirgesin. Sağlıkla sıhhatle doğsunlar inşallah canım :)

Teyzesi bnmkinede bi bakarmisin

Eklentiler

• IMG-20171216-WA0003.webp
    IMG-20171216-WA0003.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 59
İyi geceler herkese,
Çok karışık duygularla kendimi buraya yazarken buldum. Pazartesi ya da salı gibi adet olmam gerekiyodu ama önceki mesajında gördüğünüz gibi rahim ağzından parça alınması için gün almıştım. Belki kırmızıları görürüm diye bugüne kadar bekledim Az önce idrar testi yaptım çift çizgi anında çıktı. Sevinsem mi endişelensem mi bilemedim. Herşey yolunda olsun istiyorum çok korkuyorum. Lütfen dualarınızda bana da yer verir misiniz :KK43:
Caanim insallah hersey yolunda gider bebisinde sana saglik sihhat getirir insallah Allah büyüktür Rabbim verdiyse bu guzelligi elbet vardir bir bildigi

Cok haklisiniz yazınız için teşekkürler her bebegin gelişim süreci belirtileri bir olmuyor bende cok etkileniyorum benimle aynı dönem olanlar kalp atısı görnüş benimkinde sorun var şu bı kendimizi yiyip bitiriyoruz bu yazıyı okumak iyi geldi varolun

12. Hafta duyan arkadaşlarım var. Belki geç döllenme oldu, nereden biliyoruz ki? Sakın yorumlardan etkilenmeyin lütfen, ben sandım ki her on kadından 8’i boş gebe :) Dolu olanlar bebeklerine isim bakmaktan burda yoklar, kalp atışını duyanlar da. :) Belki onun doktorunun ultrason cihazı eski model ondan duymuyor, belki sizin cihaz daha yeni model :) Bu kontrolde duymayacaksınız bile, bir sonrakinde duyacağınıza inanın. Biz vazgeçersek, bebeğimiz çabalar mı? Sevgilerimle,

Back
X