- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #4.181
Kiz gibi geldi bana canim:)Bir fotoda benden gelsin o zaman 5+6 ortadaki bebişe odaklanılmış hali :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kiz gibi geldi bana canim:)Bir fotoda benden gelsin o zaman 5+6 ortadaki bebişe odaklanılmış hali :)
Bişey sorcam kesenin aldığı sekildenmi yoksa yerleştiği yerdenmi anliyonBu arada cümleten günaydın :)
Bebegin kesenin icine yerlestigi yerden anliyorum canim ama karindan ya da vajinal ultrasonda yerler degisiyor tam tersi oluyorBişey sorcam kesenin aldığı sekildenmi yoksa yerleştiği yerdenmi anliyonbenim ultrason resmim canlı bakınca anlaşılıyor ama foto atsam anlamazsınız bende burdan çözerim belki birşeyler
![]()
Karından yapılan ultrasonda nerde olması gerekir :)Bebegin kesenin icine yerlestigi yerden anliyorum canim ama karindan ya da vajinal ultrasonda yerler degisiyor tam tersi oluyor
:) neye gore nerde olmasi gerekir :) :) kizi soruyorsan sagKarından yapılan ultrasonda nerde olması gerekir :)
Şimdi farkettim neyin nerde olması gerektiğini açıklanmadığımi:) neye gore nerde olmasi gerekir :) :) kizi soruyorsan sag
Sasirtmacali bebis :)Şimdi farkettim neyin nerde olması gerektiğini açıklanmadığımisen öyle diyince hemen kağıda bakmaya gittim bu bildiğin tam tepede duruyo ne sağda ne solda hahaha
![]()
Inşallah kalp atışına gittiğimiz zamanki ultrason daha net olcak o zaman atarim :)Sasirtmacali bebis :)
İnşallah canım o zaman bakarızBurda daha önce doğum yapmış birileri vardı diye hatırlıyorum a
Inşallah kalp atışına gittiğimiz zamanki ultrason daha net olcak o zaman atarim :)
Güzel haberlerini bekliyorumPazartesi çağırdı beni de. Biz henüz hiç görüşmedik hep telefon üzerinden oldu herşey. İlk kontrolüm olacak o yüzden görsem de görmesem de gideceğim ben.
Maşallahhh ne güzel ya Rabbim üçünüde sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsinMerhaba canım 10. Tüp bebek denemesi ile hamiş olduk biz
Sat 8 kasım 7 aralık kan değeri718 dr çok güzel tekraralama dedi bizde söz dinledik
Bu hafta 5+6 da lekelenme yaşayınca dr umuza koştuk 2 bebişin kalp atışını da duyduk 3. Saklanmış biraz bu salı görücez işallah teyzesi
Canımm mucizen gelmiş rahim ağzı aşağıda girişe yakın bebeğin konumlandığı yer farklı, mutlaka vardır bu durumda doktorların bir bildiği. Ne için parça alınacaktı? Durumdan haberdar et mutlaka çok merak ediyorum.İyi geceler herkese,
Çok karışık duygularla kendimi buraya yazarken buldum. Pazartesi ya da salı gibi adet olmam gerekiyodu ama önceki mesajında gördüğünüz gibi rahim ağzından parça alınması için gün almıştım. Belki kırmızıları görürüm diye bugüne kadar bekledim Az önce idrar testi yaptım çift çizgi anında çıktı. Sevinsem mi endişelensem mi bilemedim. Herşey yolunda olsun istiyorum çok korkuyorum. Lütfen dualarınızda bana da yer verir misiniz![]()
Aynen canım haber verirsen çok sevinirim. Kabızlık var mı peki sende? Bende birde o var :)Bunu doktoruma danışmayı düşünüyorum çünkü çok şiddetli sancılar yapıyor. Öğrendiklerimi aktırırım sizlere de
Caanim insallah hersey yolunda gider bebisinde sana saglik sihhat getirir insallah Allah büyüktür Rabbim verdiyse bu guzelligi elbet vardir bir bildigiİyi geceler herkese,
Çok karışık duygularla kendimi buraya yazarken buldum. Pazartesi ya da salı gibi adet olmam gerekiyodu ama önceki mesajında gördüğünüz gibi rahim ağzından parça alınması için gün almıştım. Belki kırmızıları görürüm diye bugüne kadar bekledim Az önce idrar testi yaptım çift çizgi anında çıktı. Sevinsem mi endişelensem mi bilemedim. Herşey yolunda olsun istiyorum çok korkuyorum. Lütfen dualarınızda bana da yer verir misiniz![]()
Teyzesi yesin :) masallah canim kuzucuguna karından ultrason muTeyzesi bnmkinede bi bakarmisin
Cok haklisiniz yazınız için teşekkürler her bebegin gelişim süreci belirtileri bir olmuyor bende cok etkileniyorum benimle aynı dönem olanlar kalp atısı görnüş benimkinde sorun var şu bı kendimizi yiyip bitiriyoruz bu yazıyı okumak iyi geldi varolun