- 6 Ocak 2017
- 1.015
- 1.088
- 53
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #4.221
Aaa hadi imsallah herkes oglun olacak diyo ama ikiside baş tacim ama gonlum kizdan yanaKiz gibi canim:)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa hadi imsallah herkes oglun olacak diyo ama ikiside baş tacim ama gonlum kizdan yanaKiz gibi canim:)
Ben de ayniyim cnm su icemiyorum tum gun bulanti kusma doktor dedi ki dün bana sen kusuyorsan halsizsen bil ki iceride bebegin iyidir buna şükür etmeli.Düşük tehlikeli kanamali bi gebelik gecirecegine birak migden bulansin kus bise olmaz dedi bi de bulanti hapi verdi cok lazim olmadikca icme dedi .İki yudum su içeyim sanki iki litre icmis im de sismisim gibi oluyor ilaçlarımı zor alıyorum çoğu zaman geri çıkıyo ilaç kusuyo rum .su icemiyorum böyle olan var mı
Aynıyız canım seninle de 4+5 olduk bizde bugün. Ne zaman gideceksin doktora? Ben haftaya perşembe gitcem inşallah.4+5 canım. Haftaya gideceğim nasipse keseyi görmeye
Son adet tarihine göre doğum yaptımDoğum yaptığıniz zaman son adet tarihi hesabıyla mi yaptınız yoksa kese tarihinden itirbaren mi yapılan haftalarda doğum yaptınız
Son adet tarihine göre doğum yaptım[/QUOTE
Çok teşekkür ederim cevabınız için
Benim kendi doğum günüme denk geliyor kese haftası olursa ama sat olursa bir hafta geç olcak:)
Hayirli saglikli evlat olsun insallah :) bizimki tahmin :)Aaa hadi imsallah herkes oglun olacak diyo ama ikiside baş tacim ama gonlum kizdan yana![]()
Amin canimmm cok tesekkur ederim❤Hayirli saglikli evlat olsun insallah :) bizimki tahmin :)
Ortadaki canim :)Ortadaki demi ?
Olmaz mı hem de felaketKızlar size yetişemiyorum vallaya bi sorum olucak sizde de gaz problemi var mı?
Hadi insallah gorursun canim :) benim persembe proje teslimim var hunharca calisiyorum gece gunduz ayni gun doktor randevumda var hem persembe gelsin istiyorum hemde gelmesin araftayim :)))Benim heyecan tavanpazartesiye son 2 gün
insallah görürüm keseyii
![]()
Amin canimmm cok tesekkur ederim❤
Amaaan bu nedir arkadaşım böyle... Sakin ol relax. Derin nefesler al, içini oksijenle doldur. Hem sana hem bebişe faydalı olur. Güzel düşün, yeşillikli mekanlara git, arkadaşlarınla görüş havan değişsin. Eşin de bğtün erkekler gibi kalasmış. Hiç duyma dikkate alma. Tecrübe konuşuyor gönlünüzü rahat tutun...Kizlar sanirim hepimiz ayni kaygilari guduyoruz bende oyleyim sanirim benimki sizinkinden daha fazla 7 bucuk haftalik olduk cok sukur ama benim bu gun olsun kurmadigim teori kalmadi aman kese gorunecekmi ? gorundu dolu mu bos mu? hadi dolu kalp atisini duyacakmiyim zirt birt hastaneye gitme kalp atisini duyma istegi hatta doppler aleti satiliyormus onu bile alama yi dusunmuyor degilim...
Cok sukur hersey yolunda ama ben kendime dert ariyorm ya kalbi durursa diye kuruyorm cunku forumda bu tarz seyleri okuyup kafayi siyirdim yani belki 1bucuk yilin ozlemi diye bu kadar titriyorum kaygi duyuyorum ama normal olmadigima eminim gidisat iyi degil simdi de ruyalarima takmis durumdayim ikidir ayni ruyayi goruyorum anlamida dusuk tehlikesiymis kafaya fena taktim ya yavruma bisey olursa diye..
Biri beni bu durumdan kurtarsin suan etkisi yuzunden inanilmaz mutsuzum ya kaybedersem diye esimde o cocuga bisey olursa seni ve bu konusmalarini sorumlu tutarim diyor resmen cokusteyim aglamak istiyorum kurtulmak istiyorum![]()
Ya kuzum sen böyle kendini doldurursan geçerimi 9 ay sakin ol lütfen şükret Allah’a rabbim nasip edip ömür verdiyse kucağına alacaksın bukadar sıkma kendini şimdi güzel bir duş al olumlu güzel düşün bak minik bir mucize var karnındaKizlar sanirim hepimiz ayni kaygilari guduyoruz bende oyleyim sanirim benimki sizinkinden daha fazla 7 bucuk haftalik olduk cok sukur ama benim bu gun olsun kurmadigim teori kalmadi aman kese gorunecekmi ? gorundu dolu mu bos mu? hadi dolu kalp atisini duyacakmiyim zirt birt hastaneye gitme kalp atisini duyma istegi hatta doppler aleti satiliyormus onu bile alama yi dusunmuyor degilim...
Cok sukur hersey yolunda ama ben kendime dert ariyorm ya kalbi durursa diye kuruyorm cunku forumda bu tarz seyleri okuyup kafayi siyirdim yani belki 1bucuk yilin ozlemi diye bu kadar titriyorum kaygi duyuyorum ama normal olmadigima eminim gidisat iyi degil simdi de ruyalarima takmis durumdayim ikidir ayni ruyayi goruyorum anlamida dusuk tehlikesiymis kafaya fena taktim ya yavruma bisey olursa diye..
Biri beni bu durumdan kurtarsin suan etkisi yuzunden inanilmaz mutsuzum ya kaybedersem diye esimde o cocuga bisey olursa seni ve bu konusmalarini sorumlu tutarim diyor resmen cokusteyim aglamak istiyorum kurtulmak istiyorum![]()
Enfeksiyon hamileliğin olmazsa olmazi gibi birşey endise etme bunun onune geçebilmek adina bol su icmelisin.Kizlar insan sevinemiyor ki ben 2 aylik oldum ayniyim hep suphe.Kese karindan 5+3 ken gorulmedi dis gebelik olabilir dediler .Sonra vajinal ultrasonla goruldu 4-5 gun sonra .bu kez de icinde bebek yoktu kalp atimi yoktu. Daha dün gidip kalp atimini ve bebegi gorduk sukurler olsun.Simdi de enfeksiyonum varmis ona kafayi taktim.1 ay sonra gidicem ense kalinligina bakilcak hersey stres valla
Smear testinde rahim ağzında anormal hücreler görünmüştü onun ne olduğunu anlamak için parça alınacaktı. Eğer sonuç yüksek riskli hücreler çıkarsa rahim ağzındaki o hücrelerin temizlenmesi gerekecekmiş. Az önce internette bi Prof un sitesinde okudum erken gebelik dönemindebu işlemler yapılabilir bebeğe bi zararı olmaz yazıyo inşallah en hafifiyle atlatırım lütfen benim için dua edin. Salı günü gidicem doktora. Haber veririm mutlaka. Buarada tahmini doğum tarihlerimiz aynı olacak seninle :)Canımm mucizen gelmiş rahim ağzı aşağıda girişe yakın bebeğin konumlandığı yer farklı, mutlaka vardır bu durumda doktorların bir bildiği. Ne için parça alınacaktı? Durumdan haberdar et mutlaka çok merak ediyorum.
Aynen canım haber verirsen çok sevinirim. Kabızlık var mı peki sende? Bende birde o var :)
Tesadüf gördüm başka yerde son bat tarihlerimizde aynıymış canım. Çarşamba gideyim diyorum ben de. Pazartesi tekrar bir kan vereyim bakalım inşallah artıyordur değerler. Bana kalsa hemen gideceğim ama beklemek lazım.Aynıyız canım seninle de 4+5 olduk bizde bugün. Ne zaman gideceksin doktora? Ben haftaya perşembe gitcem inşallah.