- Konu Sahibi Nesrinay86
Kartanesi nickname de 4423 var. Elazığ malatya ile alakası var miTeşekkür ederim canım ben adet tarıhımı unuttum acaba gitsem kese bebek gorunurmu dıye merak ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kartanesi nickname de 4423 var. Elazığ malatya ile alakası var miTeşekkür ederim canım ben adet tarıhımı unuttum acaba gitsem kese bebek gorunurmu dıye merak ettim
Masallah canım kan degerın aynımı benı ki ıleBen bugün gittim doktora ve keseyi gördüm. Kendi hesabıma göre 5+3 olmalıydı. Ama ultrasonda 4+4 dedi Dr.
Evet canım varKartanesi nickname de 4423 var. Elazığ malatya ile alakası var mi
Ben Elazığda yaşıyorum da ordan merak ettim. Sen Elazigda misinEvet canım var
Iki günde 2 katına çıkmalı. Seninki yaklaşık 3 kat artmış. Değerin güzel. Yarın da olctur. 300 leri devirmisse rahat ol. Hemen doktora takviyelere başla. Bir hafta içinde kese görünür insallahMerhaba kizlar benide araniza alirmisiniz sat 31 ekim adete 3 gun kala ogrendim gebe oldugumu 3 gun kala 55 cikti 2 gun sonra yani dun tekrarladim 145 cikti sizce bu durum normal mi ?
Bende elaziğda yaşiyorumBen Elazığda yaşıyorum da ordan merak ettim. Sen Elazigda misin
Hu huuuuuBende elaziğda yaşiyorum
Ben malatyalıyım esım elazıg lıBende elaziğda yaşiyorum
Ya biraz bekleyeyim diyorum sabirsiz olmayayim kuzumm haftaya gidip keseyi de gormus olurumIki günde 2 katına çıkmalı. Seninki yaklaşık 3 kat artmış. Değerin güzel. Yarın da olctur. 300 leri devirmisse rahat ol. Hemen doktora takviyelere başla. Bir hafta içinde kese görünür insallah
Bende malatyada 5 yil egitim aldim malatyalilar candir ❤Yok canım ben malatyalıyım esım elazıg
Ben malatyalıyım esım elazıg lı
Hu huuuuu
Folik asit başlamaçıysan basla. Folidoce en iyisi. Hem gram olarak hem de b12 içeriyor. Eğer kanaman tek taraflı sancin olmazsa sabredebilirsin. Ama folidoce hemen başlarsan.Ya biraz bekleyeyim diyorum sabirsiz olmayayim kuzumm haftaya gidip keseyi de gormus olurum
Canim hamile kalmadan 1 ay once folidoce iciyordum bitince folbiol aldim ama o iyiyse folidoce alirim sknti degilFolik asit başlamaçıysan basla. Folidoce en iyisi. Hem gram olarak hem de b12 içeriyor. Eğer kanaman tek taraflı sancin olmazsa sabredebilirsin. Ama folidoce hemen başlarsan.
Tam 5. Hafta merkezi sınır sistemi gelişiyor. Doktora da gitsen keseyi göremeyeceği için hcg takibi ve folik asit isteyecek.
Folbiol kullanma. Bununla ilgili forumun geri sayfalarında yazdıklarıma bak istersen. Folbiol yuksek ve yuksek folik asit ile Otizim arasında ilişki olabilir diyor doktorlar. Hangi doktora gidiyorsun elazığ da.Canim hamile kalmadan 1 ay once folidoce iciyordum bitince folbiol aldim ama o iyiyse folidoce alirim sknti degil
Fethi ilk bebegimin de doktoru. Iyidir ama çok kalabalık. Bir de vajinal ultrason zorunlu olmadıkça yapmaz. Sami Gungor de iyi bir doktor medikalde. Diğer doktoru duymadim nerede?Daha hic gitmedim ama fethi hanayi duymustum birde necati kaya ama kararsizim sen hangi dra gidiyorsn
Kan degerine geçen hafta baktirmistim salı 312 perşembe 872 çıkmıştı.Masallah canım kan degerın aynımı benı ki ıle
Adete 2 gun kalada 145 ciktiysa dogru anladiysam sikinti yok demektir. Benim adet gunumde 55 çıkmıştı :)Merhaba kizlar benide araniza alirmisiniz sat 31 ekim adete 3 gun kala ogrendim gebe oldugumu 3 gun kala 55 cikti 2 gun sonra yani dun tekrarladim 145 cikti sizce bu durum normal mi ?