- 19 Ağustos 2017
- 4.899
- 5.634
- Konu Sahibi Nesrinay86
Canim gözün aydin kactaydi senin randevu? Darısı basimiza bnde cars.gidiyorumKeseyi gördük 2844 olmuş kandaki değer
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim gözün aydin kactaydi senin randevu? Darısı basimiza bnde cars.gidiyorumKeseyi gördük 2844 olmuş kandaki değer
Masallah Darisi keseyi daha görmeyenlerin başınaKeseyi gördük 2844 olmuş kandaki değer
Senin dis gebelik degil zaten rahat ol. Bat -3 iken 75 cıkmış. Hep 2 kat gitse bat -1 de 150, bat +1 de 300, bat+3 de 600 olur. Bat+5 de daha 1200 e ulasirki senin ki bat +4 de 2100.Yok hic biri suan
Haydi gözün aydın. Darısı başımıza.Keseyi gördük 2844 olmuş kandaki değer
Oyy kuzum sagol nasil rahatlattin beni Allah razi olsunSenin dis gebelik degil zaten rahat ol. Bat -3 iken 75 cıkmış. Hep 2 kat gitse bat -1 de 150, bat +1 de 300, bat+3 de 600 olur. Bat+5 de daha 1200 e ulasirki senin ki bat +4 de 2100.
Sonuç coooook rahat ol. Doktoruna da selam söyle
Cok sukur canim darisi bize olsun insaAllah dua edelim birbirimize saglikla kucagimza alalim bebeklerimiziHaydi gözün aydın. Darısı başımıza.
Daha bir gün var adet geçtikten sonra artmaya başlar inşallahArkadaşlar bata bir gün var bhcg 8.86 çıktı. Sağlıksız bir degermi acaba bana çok düşük geldi
İnşaALLAH canım teşekkür ederim cevap verdiğin içinDaha bir gün var adet geçtikten sonra artmaya başlar inşallah
İki gun sonra ayni saatte tekrarla. İkinkati artarsa hic endiselenme bir haftaya da keseyi gorursun insallah.İnşaALLAH canım teşekkür ederim cevap verdiğin için
gittinmi kana?Sabahtan kan vericem insallah duzenli artis olur cok heyecanliyim. Rabbim hepimizi saglikla kavustursun yavrularimiza insallahh
Alttan ultrason bakıldı mi.2400 lerde kese görenler var ne mutlu benim neden gorunmedi sat 26 ekim halbuki
Gıttım cnmşükür. Yarın cıkacakmıs sonuclarıheyecanla beklıyorum. Sen nasılsın agrısızı bulantı varmıgittinmi kana?