2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar tam göremesik keseyi persembe sabah yine kan testi istedi tekrar bakcaz dedi yine dış gebelik mi diye sorduk degil gibi ama rahim icinde keseyi gorwlim net konusalım dedi bune şimdi ya sıkıntıdan göz kapağimdaki egzamam sismis sabah gozüm şiş uyandım krem ilaç falanda kullanamıyorum artık moralim sıfır
Hmn baska dr a gıdıyorsun stres yapmıyorsun cnm çok tehlıkelı. Bazı doktorlargormek ıstemıyor.

Gıttım cnmşükür. Yarın cıkacakmıs sonuclarıheyecanla beklıyorum. Sen nasılsın agrısızı bulantı varmı
yarın mı çok geç bugün öğleden sonra belli olmaz mı? banada bak sen :)
bulantı yok ama yemekle de hiç aram yok,sivilcelerim ve uçuğum baş gösterdi başka da bi değişiklik yok canım:ıslık:

yarın mı çok geç bugün öğleden sonra belli olmaz mı? banada bak sen :)
bulantı yok ama yemekle de hiç aram yok,sivilcelerim ve uçuğum baş gösterdi başka da bi değişiklik yok canım:ıslık:
Yok kiz saglik ocagi o zmn veriyor sonucu. Olsun cnm cumartesiye de randevu aldim oglanlarin dr undan. İnsallah kese gorunur gerci 4+6 oluyor daha mi gece alsam bilemedim. Bu ara folic asit kulllaniyor musun

Oyy kuzum sagol nasil rahatlattin beni Allah razi olsun
Canm merhaba hayirli olsun gebeligin rabbim kucagina almayi nasip etsin...adetten onveki belirtilerin neydi...neler yadadin kan testi yaptirmana vesile oldu erkenden..daha onceden aeninle tekrat konusmustull belirtileriniz vardi ama o ay hamis kalamamistik ikimizde

2400 lerde kese görenler var ne mutlu benim neden gorunmedi sat 26 ekim halbuki
Senin 2400 'den fazla bir dış gebelik olsa eğer tüpteyse ağrısından duramazsın ki. Ağrın yoksa sabırlı ol. Keseyi gormediklerinde sağlıksız diyip göndermeyi adet edinmişler zaten. Hcg en onemli kriter. Düzenli arttıysa sabırlı ol kese görünür canim

Canm merhaba hayirli olsun gebeligin rabbim kucagina almayi nasip etsin...adetten onveki belirtilerin neydi...neler yadadin kan testi yaptirmana vesile oldu erkenden..daha onceden aeninle tekrat konusmustull belirtileriniz vardi ama o ay hamis kalamamistik ikimizde
Canim hic bir belirtim yoktu resmen .Sadece benim 1 hafta onceden gogsum sisti.Ne akintim oldu ne agrim .Ama ben ovulasyon testi aldim ona gore birlikte olduk.Mutlaka al

Senin 2400 'den fazla bir dış gebelik olsa eğer tüpteyse ağrısından duramazsın ki. Ağrın yoksa sabırlı ol. Keseyi gormediklerinde sağlıksız diyip göndermeyi adet edinmişler zaten. Hcg en onemli kriter. Düzenli arttıysa sabırlı ol kese görünür canim
Herkes oyle kafa bulandiriyor ki gitsek bi dert doktora gitmesek bi dert ;(((

Sağ
Sağol canım ya ama benim bir haftadır adet sancısının aynı sancım var ve söylüyorum doktoruma korkuyorum diyorum korkma ben iki kere dış gebelik görmedim diyor.

1753.22 kan degerım kac hafta bilen varmı arkadaslar sımdı saglık ocagında ogrendım
Beta hcg değerine göre hafta saptamak doğru değil. Herkesin değerleri farklılık gösterebiliyor. Misal sen 5. Haftada bu değere sahipsindir başkası 7. Haftada. Erken döllenme geç döllenme etkili olabilir. Gerçek haftası ultrasonla saptanır. Ama kafa karışıklığı olmaması için gebelik haftası hep son adet tarihine göre soylenir. Değerin vajinal ultrasonla keseyi görmek için yeterli. Muhtemelen 5. Hafta içindesin ama doktora gitmelisin hem keseyi görürler hem de haftanı söylerler.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Beta hcg değerine göre hafta saptamak doğru değil. Herkesin değerleri farklılık gösterebiliyor. Misal sen 5. Haftada bu değere sahipsindir başkası 7. Haftada. Erken döllenme geç döllenme etkili olabilir. Gerçek haftası ultrasonla saptanır. Ama kafa karışıklığı olmaması için gebelik haftası hep son adet tarihine göre soylenir. Değerin vajinal ultrasonla keseyi görmek için yeterli. Muhtemelen 5. Hafta içindesin ama doktora gitmelisin hem keseyi görürler hem de haftanı söylerler.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Teşekkür ederim canım ben adet tarıhımı unuttum acaba gitsem kese bebek gorunurmu dıye merak ettim

X