- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.142
- Konu Sahibi Nesrinay86
5 haftalık olursa ancak gorunuyor cnm. Bazen alttan bakınca gorunur2400 lerde kese görenler var ne mutlu benim neden gorunmedi sat 26 ekim halbuki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5 haftalık olursa ancak gorunuyor cnm. Bazen alttan bakınca gorunur2400 lerde kese görenler var ne mutlu benim neden gorunmedi sat 26 ekim halbuki
Hmn baska dr a gıdıyorsun stres yapmıyorsun cnm çok tehlıkelı. Bazı doktorlargormek ıstemıyor.Kızlar tam göremesik keseyi persembe sabah yine kan testi istedi tekrar bakcaz dedi yine dış gebelik mi diye sorduk degil gibi ama rahim icinde keseyi gorwlim net konusalım dedi bune şimdi ya sıkıntıdan göz kapağimdaki egzamam sismis sabah gozüm şiş uyandım krem ilaç falanda kullanamıyorum artık moralim sıfır
Nerden muayne etti canımbenim karından baktı tam gördü bide vajinal bakalım dedi heh şimdi daha net göründü dedi.2400 lerde kese görenler var ne mutlu benim neden gorunmedi sat 26 ekim halbuki
Hoşgeldin aramıza hayırlı olsunSlm kızlar ben de dün idrar testinde öğrendim hamile olduğumu ankarada olan var mı aranizda
yarın mı çok geç bugün öğleden sonra belli olmaz mı? banada bak sen :)Gıttım cnmşükür. Yarın cıkacakmıs sonuclarıheyecanla beklıyorum. Sen nasılsın agrısızı bulantı varmı
Yok kiz saglik ocagi o zmn veriyor sonucu. Olsun cnm cumartesiye de randevu aldim oglanlarin dr undan. İnsallah kese gorunur gerci 4+6 oluyor daha mi gece alsam bilemedim. Bu ara folic asit kulllaniyor musunyarın mı çok geç bugün öğleden sonra belli olmaz mı? banada bak sen :)
bulantı yok ama yemekle de hiç aram yok,sivilcelerim ve uçuğum baş gösterdi başka da bi değişiklik yok canım
Canm merhaba hayirli olsun gebeligin rabbim kucagina almayi nasip etsin...adetten onveki belirtilerin neydi...neler yadadin kan testi yaptirmana vesile oldu erkenden..daha onceden aeninle tekrat konusmustull belirtileriniz vardi ama o ay hamis kalamamistik ikimizdeOyy kuzum sagol nasil rahatlattin beni Allah razi olsun
Senin 2400 'den fazla bir dış gebelik olsa eğer tüpteyse ağrısından duramazsın ki. Ağrın yoksa sabırlı ol. Keseyi gormediklerinde sağlıksız diyip göndermeyi adet edinmişler zaten. Hcg en onemli kriter. Düzenli arttıysa sabırlı ol kese görünür canim2400 lerde kese görenler var ne mutlu benim neden gorunmedi sat 26 ekim halbuki
Canim hic bir belirtim yoktu resmen .Sadece benim 1 hafta onceden gogsum sisti.Ne akintim oldu ne agrim .Ama ben ovulasyon testi aldim ona gore birlikte olduk.Mutlaka alCanm merhaba hayirli olsun gebeligin rabbim kucagina almayi nasip etsin...adetten onveki belirtilerin neydi...neler yadadin kan testi yaptirmana vesile oldu erkenden..daha onceden aeninle tekrat konusmustull belirtileriniz vardi ama o ay hamis kalamamistik ikimizde
Herkes oyle kafa bulandiriyor ki gitsek bi dert doktora gitmesek bi dert ;(((Senin 2400 'den fazla bir dış gebelik olsa eğer tüpteyse ağrısından duramazsın ki. Ağrın yoksa sabırlı ol. Keseyi gormediklerinde sağlıksız diyip göndermeyi adet edinmişler zaten. Hcg en onemli kriter. Düzenli arttıysa sabırlı ol kese görünür canim
Hayırlı olsun gözün aydın sıra geldi kalp atışını duymaya onuda duyarız inşllah bide vitamin falan verdiklerimi size bana sadece folik asite devam ed dediKeseyi gördük 2844 olmuş kandaki değer
aynen banada folikasit verdi canımHayırlı olsun gözün aydın sıra geldi kalp atışını duymaya onuda duyarız inşllah bide vitamin falan verdiklerimi size bana sadece folik asite devam ed dedi
EvetSakin ol cnm iyi dusunki ii olsun normal ultrasonlami goremedi?
Sağol canım ya ama benim bir haftadır adet sancısının aynı sancım var ve söylüyorum doktoruma korkuyorum diyorum korkma ben iki kere dış gebelik görmedim diyor.Senin 2400 'den fazla bir dış gebelik olsa eğer tüpteyse ağrısından duramazsın ki. Ağrın yoksa sabırlı ol. Keseyi gormediklerinde sağlıksız diyip göndermeyi adet edinmişler zaten. Hcg en onemli kriter. Düzenli arttıysa sabırlı ol kese görünür canim
Normal ultrasonla olabilir cnm benim görünmus tu ama alttan vajinal ultrasonla görmüştü sakin ol cnm en yakin zamanda gorursunuz kesesini
Beta hcg değerine göre hafta saptamak doğru değil. Herkesin değerleri farklılık gösterebiliyor. Misal sen 5. Haftada bu değere sahipsindir başkası 7. Haftada. Erken döllenme geç döllenme etkili olabilir. Gerçek haftası ultrasonla saptanır. Ama kafa karışıklığı olmaması için gebelik haftası hep son adet tarihine göre soylenir. Değerin vajinal ultrasonla keseyi görmek için yeterli. Muhtemelen 5. Hafta içindesin ama doktora gitmelisin hem keseyi görürler hem de haftanı söylerler.1753.22 kan degerım kac hafta bilen varmı arkadaslar sımdı saglık ocagında ogrendım
Teşekkür ederim canım ben adet tarıhımı unuttum acaba gitsem kese bebek gorunurmu dıye merak ettimBeta hcg değerine göre hafta saptamak doğru değil. Herkesin değerleri farklılık gösterebiliyor. Misal sen 5. Haftada bu değere sahipsindir başkası 7. Haftada. Erken döllenme geç döllenme etkili olabilir. Gerçek haftası ultrasonla saptanır. Ama kafa karışıklığı olmaması için gebelik haftası hep son adet tarihine göre soylenir. Değerin vajinal ultrasonla keseyi görmek için yeterli. Muhtemelen 5. Hafta içindesin ama doktora gitmelisin hem keseyi görürler hem de haftanı söylerler.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ben bugün gittim doktora ve keseyi gördüm. Kendi hesabıma göre 5+3 olmalıydı. Ama ultrasonda 4+4 dedi Dr.Teşekkür ederim canım ben adet tarıhımı unuttum acaba gitsem kese bebek gorunurmu dıye merak ettim