• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Buraya hic endiselerim icin yazmadim öyle olsa kalp atisini hala duymadim lekelenmem var hamileligimi ogrenmeden baslayan. Kasik agrilarim var sirt agrilarim ve asiri bas agrilarim hee birde ayaklarim hic isinmiyor buz kesti iki gündür. Ama tasalanmiyor acaba niye demiyorum cunku ben deneyimliyim. Buradayim cunku sen ve senin gibilerin endiselenip o minnak daha mercimek kadar bile olmayan yavru kuslari strese sokmayin diye uyarayim diyorum. Daha oncede yazdim eger kimyasal yasayanlardan düşük yapanlardan bebegini kaybedenlerden etkileniyorsaniz 3-4 hafta buraya ugramayin cunku her gebelik malesef dogumla neticelenmiyor. Ayrica inanin kesede bebegi gormekle ve kalp atisini duymakla bile endiseler bitmiyor. İkili uclu test ayrintili usg kanala girdi girmedi kilosuydu gelisimiydi haftasina uyumlu uyumsuzdu derken bizi cok uzun bir 40 hafta bekliyor.

Evet aynen katılıyorum sözlerinize ben kürtajla sonuçlanan düşük de yaşadım kimyasal da yaşadım sağlıklı bir gebelik de yaşadım saydigimizda bu 4.gebeligim ama ins sağlıklı 2.gebeligim olur önce kan da var mi yok mu varsa kese var mı yok mu kese varsa boş mu dolu mu kalp atışı haftası neden ileri geri 2li 3 lü tarama sonuçlarına korkuyla gidişler hep bir acabalar 9 ay boyunca korkular sürüyor kolay değil anne olmak can taşımak Allahım hepimize bu süreçte güzellikler yaşamayı hep güzel haberler alıp paylaşmayı nasip etsin ins

Evet aynen katılıyorum sözlerinize ben kürtajla sonuçlanan düşük de yaşadım kimyasal da yaşadım sağlıklı bir gebelik de yaşadım saydigimizda bu 4.gebeligim ama ins sağlıklı 2.gebeligim olur önce kan da var mi yok mu varsa kese var mı yok mu kese varsa boş mu dolu mu kalp atışı haftası neden ileri geri 2li 3 lü tarama sonuçlarına korkuyla gidişler hep bir acabalar 9 ay boyunca korkular sürüyor kolay değil anne olmak can taşımak Allahım hepimize bu süreçte güzellikler yaşamayı hep güzel haberler alıp paylaşmayı nasip etsin ins
Doguncada bitmiyor ki bu stres sutum yetiyormu doyuyormu gazimi var ac mi kilosu iyimi gelisimi iyimi bla bla bla annelik hep endise duymak cunku en kiymetlimiz onlar ama kıyaslama yapmayin kendinizi korkutup durmayin benimde iki kimyasalim var ama nasip diyorum yeni gune basliyorum suan minnagim benimle yarin ne olur bilmiyorum ama pozitifim ve ona bu süreçte elimden gelenin en iyisini onun varolma savasina inanarak veriyorum :) stresim uzuntum tasam onun yeni yeni atan yada atacak olan kalbini yormaktan oteye gitmez.

Bir fotoda benden gelsin o zaman 5+6 ortadaki bebişe odaklanılmış hali :)

Eklentiler

• 90DC6A89-5E34-4AA2-B58C-C31801EE3331.webp
    90DC6A89-5E34-4AA2-B58C-C31801EE3331.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 84
Teşekküler. Evet ya ben hamile kalmadan çok önce de hamileliği hazırlık için kullanmıştım o zaman bisey olmamıştı nedense hamile kaldıktan sonra bu etkileri gördüm herkes bana durakların çok şişmiş diyodu
Tuh suan tek ihtiyacin olan sey neyse bol bol yesillik ye canim ordan alirsin ;)

Canim sende mi amerikadasin??? Ben battan cok once ogrendim lekelenmem var diye gecen hafta carsamba gittim doktor degilde hemsire muayene etti kimsayal olmasin diye Kanda beta artisini takip ettik artis duzenli olunca bi yer onerdi sali gunu oraya gittim 4+3 de kesemi gorduk.. 3 ocaga kalp atisi icin randevum var..sonrasindada 24 ocakta tekrar var dokuzuncu haftanin icinde olacam :) bende bakmiyorlar diye biliyordum ama benim degisik oldu turkiyedeki gibi ilerliyoruz :KK66:

Ben ilk doğumu burda yaptım şimdi de burdayız.. biz biraz git gel yapıyoruz şuan evimiz Tr de. Şimdi de hamile kalınca haliyle bekliyorum dr gitmek için erken bakmıyorlar diye malum. Allahtan folik ve kan hapı vardı önceden .
Çok şanslısın sen ozaman tabi burda insurance falan baya bi problem olmayınca biliyorsun :) sağlıklı doğumlarımız olsun inş. İkinci olunca problem de olmayınca ben daha rahatım beklemek sorun olmuyor ama ilk anneler keseydi betaydı kandı çok heyecanlılar gerçekten.

Tuh suan tek ihtiyacin olan sey neyse bol bol yesillik ye canim ordan alirsin :KK66:
Çok iyi bi doktorum var bende senin gibi ona en çok ihtiyacım olan şey folik asit dedim bana dediki folik asiti hamile kalmadan 3 ay önce başlamanız gerekirdi tıbben hamile kaldıktan sonra çok etkili olmuyor hamileliğin öncesinde ve başlangıcında 6 ay kullanmak daha etkili. Ama tabi bizim ufaklık çok gecikti bende artık kullanmayı bırakmıştım:(

Doktordan geliyorum 6+2 bebek gözüktü ama kalp atısını göremedi dr gec döllenmeye baglı olabilir dedi haftaya cuma yine cagırdı ama moralim sıfır neden görmedi acaba diye :KK43:
benim ikinci gebeliğim sat a göre 8 haftalık ama yolk sacı yeni gördü doktor moralinizi bozmayın ilk gebeliğimde de 9+1 de duymuştum adet döngüm 35 gün eğer sizin de uzunsa adet döngünüz ondan olabilir

Buraya hic endiselerim icin yazmadim öyle olsa kalp atisini hala duymadim lekelenmem var hamileligimi ogrenmeden baslayan. Kasik agrilarim var sirt agrilarim ve asiri bas agrilarim hee birde ayaklarim hic isinmiyor buz kesti iki gündür. Ama tasalanmiyor acaba niye demiyorum cunku ben deneyimliyim. Buradayim cunku sen ve senin gibilerin endiselenip o minnak daha mercimek kadar bile olmayan yavru kuslari strese sokmayin diye uyarayim diyorum. Daha oncede yazdim eger kimyasal yasayanlardan düşük yapanlardan bebegini kaybedenlerden etkileniyorsaniz 3-4 hafta buraya ugramayin cunku her gebelik malesef dogumla neticelenmiyor. Ayrica inanin kesede bebegi gormekle ve kalp atisini duymakla bile endiseler bitmiyor. İkili uclu test ayrintili usg kanala girdi girmedi kilosuydu gelisimiydi haftasina uyumlu uyumsuzdu derken bizi cok uzun bir 40 hafta bekliyor.
Haklı olan yanlarınız var fakat bişeyi atlıyorsunuz.. nasipte olmayan zaten bizim değildir eğer o bebek benim nasibimde yoksa sağlıksızsa zaten tutunamaz.. gerçek hayatta yaşadığım olumsuzlukları sorunları oturup anlatacak değilim, bebek stresten tutunmayacak olsa inanın benim eşimin evi terk ettiği hafta hiç tutunmazdı bana.. Diyeceğim o ki umarım Rabbim herkese sağlıklı gebelik ve sağlıklı bebişler nasip eder...
Düzeltiyorum bişeyleri, önceki yazı size ait sandım, yaşadıklarım korkularım tamamen tecrübesizliğimdendir... Rabbim acısını göstermesin kimseye...

Haklı olan yanlarınız var fakat bişeyi atlıyorsunuz.. nasipte olmayan zaten bizim değildir eğer o bebek benim nasibimde yoksa sağlıksızsa zaten tutunamaz.. gerçek hayatta yaşadığım olumsuzlukları sorunları oturup anlatacak değilim, bebek stresten tutunmayacak olsa inanın benim eşimin evi terk ettiği hafta hiç tutunmazdı bana.. Diyeceğim o ki umarım Rabbim herkese sağlıklı gebelik ve sağlıklı bebişler nasip eder...
Stres bebegin tutunmasına engel değil anneyi yorar olumsuz etkiler stres yaparsanız bebeginize birşey olur demek istemedim yapmayin cunku hicbirseye care degil olumlu ve sakin olunki hamileligin tadini cikartin demek istiyorum aslinda. Daha oncede yazdim progestandi yatmaktu uzanmakti bahane nasipteyse gelecek kuzular.

Stres bebegin tutunmasına engel değil anneyi yorar olumsuz etkiler stres yaparsanız bebeginize birşey olur demek istemedim yapmayin cunku hicbirseye care degil olumlu ve sakin olunki hamileligin tadini cikartin demek istiyorum aslinda. Daha oncede yazdim progestandi yatmaktu uzanmakti bahane nasipteyse gelecek kuzular.
Kalbinizden öperim :KK200:

Benimde korku var ya kese oluşmazsa ya boş kese olursa ya kalbi atmazsa off sürekli bunları düşünüyorum herkes birbirine dua etsin bende senin için tüm annişler için edicem:KK200:
Aynı korkular bende de var. Allahım inşallah sağ salim kucağımıza almayı nasip eder. Ne zor şeylermiş. İnsan kendinden çok düşünüyor. Seninle de aynıyız. Ne zaman gideceksin keseyi görmeye

Back
X