- 4 Aralık 2017
- 95
- 65
- 3
- 37
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #4.121
Buraya hic endiselerim icin yazmadim öyle olsa kalp atisini hala duymadim lekelenmem var hamileligimi ogrenmeden baslayan. Kasik agrilarim var sirt agrilarim ve asiri bas agrilarim hee birde ayaklarim hic isinmiyor buz kesti iki gündür. Ama tasalanmiyor acaba niye demiyorum cunku ben deneyimliyim. Buradayim cunku sen ve senin gibilerin endiselenip o minnak daha mercimek kadar bile olmayan yavru kuslari strese sokmayin diye uyarayim diyorum. Daha oncede yazdim eger kimyasal yasayanlardan düşük yapanlardan bebegini kaybedenlerden etkileniyorsaniz 3-4 hafta buraya ugramayin cunku her gebelik malesef dogumla neticelenmiyor. Ayrica inanin kesede bebegi gormekle ve kalp atisini duymakla bile endiseler bitmiyor. İkili uclu test ayrintili usg kanala girdi girmedi kilosuydu gelisimiydi haftasina uyumlu uyumsuzdu derken bizi cok uzun bir 40 hafta bekliyor.
Evet aynen katılıyorum sözlerinize ben kürtajla sonuçlanan düşük de yaşadım kimyasal da yaşadım sağlıklı bir gebelik de yaşadım saydigimizda bu 4.gebeligim ama ins sağlıklı 2.gebeligim olur önce kan da var mi yok mu varsa kese var mı yok mu kese varsa boş mu dolu mu kalp atışı haftası neden ileri geri 2li 3 lü tarama sonuçlarına korkuyla gidişler hep bir acabalar 9 ay boyunca korkular sürüyor kolay değil anne olmak can taşımak Allahım hepimize bu süreçte güzellikler yaşamayı hep güzel haberler alıp paylaşmayı nasip etsin ins