2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bide ben yavas yavas birseyler okumaya baslamak istiyorum tavsiyeleriniz varmi?? Turkcelerine ulasma sansim yok ama ingilizcelerini alirim bide ne bileyim YouTube da su var veya su sitede faydali bilgiler var gibi tavsiyelerinizi bekliyorum.. ceyda duvencini annetv si var onun videolarina falan baktim biraz

Ama senin cidden iyi beslenmen lazim hepsi bir araya gelmis bide Instagram da yemek tarifleri izlemeyi cok seviyorum deli gibi izleyip sonrada dunyayi yemek istiyorum

Ama senin cidden iyi beslenmen lazim hepsi bir araya gelmis bide Instagram da yemek tarifleri izlemeyi cok seviyorum deli gibi izleyip sonrada dunyayi yemek istiyorum
Ayni beeen ya :) normalde de zaten yemek icin yasayan biriyim :) simdi Allaaaaah gelsin onlar gitsin digerleri modundayim :) bulanti başlamadan yiyebildigimi yiyeyim sonrasi kasar patates zaten :) insallah baslamaz tabi de:) ben yine de temkinli olim:)

Insallah baslamaz bende de simdilik bisey yok ama yavas yavas basliyor sanirim sabah kahvaltiliklari cikarmak icin dolabi acinca koktu gibi oldu hemen geri kapattim kahvalti hazirlama isini esime devrettim

Kızlar aranızda çok üşüyen bir türlü ısınamayan var mı? Anlamadığım herkese ateş basar vücut ısısı yükselir bende yerleşme lekesi olduğundan beri bir üşümeKarda bile kısa kollu gezen biriydim üşümek nedir bilmezdim:/
Bu da mı belirti

Insallah baslamaz bende de simdilik bisey yok ama yavas yavas basliyor sanirim sabah kahvaltiliklari cikarmak icin dolabi acinca koktu gibi oldu hemen geri kapattim kahvalti hazirlama isini esime devrettim
Koku bende de var bulasik makinesini acinca ogurdum bende onlar iyi olsunda bunlarida gulumseyerek hatirlicaz Allahin izniyle :) ben yanlış hatırlamıyorum dimi sen ABD deydin

Koku bende de var bulasik makinesini acinca ogurdum bende onlar iyi olsunda bunlarida gulumseyerek hatirlicaz Allahin izniyle :) ben yanlış hatırlamıyorum dimi sen ABD deydin
Evet canim dogru hatirliyorsun :) dedigin gibi tek iyi olsunlarda gerisi hic onemli degil.. benim ilk gebelik yasim otuzu gecti bide hemen olmadi falan.. esimle ikimizde ruyada gibiyiz bebekmi var simdi diye hala inanamiyoruz

Al bnden de o kadar hic usumuyen ben acayip üşüyorum. Hormonlarla alakalidir.internetten bakmistim da

Evet canim dogru hatirliyorsun :) dedigin gibi tek iyi olsunlarda gerisi hic onemli degil.. benim ilk gebelik yasim otuzu gecti bide hemen olmadi falan.. esimle ikimizde ruyada gibiyiz bebekmi var simdi diye hala inanamiyoruz
Oyy canim Allah saadetinizi bozmasin mutlulugunuza mutluluk katar insallah yavrunuz :) orda tek misin eger teksen ben simdi senin icin oturur aglarim yardımcı olacak birileri vardir insallah

Oyy canim Allah saadetinizi bozmasin mutlulugunuza mutluluk katar insallah yavrunuz :) orda tek misin eger teksen ben simdi senin icin oturur aglarim yardımcı olacak birileri vardir insallah
Tekim canim bi esim bi ben ama aglama kiyamam hatta dogumdada tek olacagim gibi gozukuyor malum vize sikintisi var bizimkilerdende kimsenin vizesi yok ama sagolsun esim cok yardimci oluyor

Bende yanıyorum canım:) evde kaloriferler cayır cayır yanarken bile battaniyesiz oturmazdım, şimdi üstümde ne var ne yok çıkarıp atmak istiyorum:) fenalık geçiriyorum:)

Tekim canim bi esim bi ben ama aglama kiyamam hatta dogumdada tek olacagim gibi gozukuyor malum vize sikintisi var bizimkilerdende kimsenin vizesi yok ama sagolsun esim cok yardimci oluyor
ahh canım benımmm Allah yardımcınız olsuuuun inşallah sorunsuz sıkıntısız mutlu mesut bi hamilelik yaşarsın Allah esinden de razı olsun Sana yardımcı oluyorsa ne kadar güzel.. birbirinize en büyük destek yine birbirinizsiniz oralarda.. bi de pozitif düşünimm içimiz açılsın :) ohh bebeniz ABD ve türk vatandaşı olcak +1 :) daha vardır pozitif yanları da sen bilirsin onları orda oldugun için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…