- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #4.061
Duyarsin insallah annesi gonlunu ferah tut sen.. Amin canimmm amiinAynen öyle canım hayırlı sağlıklı evlat olsunlar kız erkek farketmez ne yazıldıysa o hele bi kalp atısını duysam iyi oldugunu bilsem inan gerisi umrumda değil allah hepimizin gönlüne göre versin
(KIZLAR BUNU KK’da BİR TOPİKDE BULDUM)
selam hamiş hanımlar..
bebek kızmı erkekmi diye merak edenler hadi belirtilerden yola çıkarak tahminlerde bulunalım...
eğer;
erken hamilelikte mide bulantısı hissetmediyseniz,
bebeğinizin kalp atışı dakikada 140 atıştan daha azsa,
ön tarafınızdan daha fazla kilo aldıysanız,
beliniz basket topu gibi görünüyorsa,
aerolarınız çok kararırsa,
daha düşük taşıyorsanız,
tuzlu ve ekşi yiyeceklere aş eriyorsanız,
proteine aş eriyorsanız et vepeynir gibi,
ayaklarınız hamilelikten öncekine nazaran daha az soğuksa,
bacaklarınızdaki tüyler hamilelik döneminde daha önce hızlı uzuyursa,
elleriniz daha kuruysa,
siz uyurken yastıklarınız kuzeye bakıyorsa,
müstakbel baba sizinle birlikte kilo alıyorsa,
hamilelik size her zamankinden daha güzel görüntü veriyorsa,
idrarınız parlak sarı rengindeyse,
burnunuz yayılıyorsa,
alyansınızı göbeğinizin üstünde tuttuğunuzda yuvarlaklar çiziyorsa,
baş ağrılarınız varsa,
yaşınıza gebe kalma tarihinizi,gebe kaldığınız ayın rakamını eklediğinizde çift sayı çıkıyorsa bebeğiniz ERKEKTİR...
eğer:
erken hamilelikte mide bulantılarınız varsa,
bebeğinizin kalp atışı dakikada en az 140 ise,
basenlerinizden ve poponuzdan kilo alıyorsanız,
sol göğsünüz sağ göğsünüzden daha büyükse,
saçınızda kırmızı hatlar çıkıyorsa,yüksek taşıyorsanız,
karnınız karpuz gibiyse,
tatlılara aş eriyorsanız,
meyvelere aş eriyorsanız,
portakal suyuna aş eriyorsanız,
hamilelik dönemi boyunca normal zamanki kadar iri görünmüyorsanız,
hamilelik boyunca normal zamankinden daha huysuzsanız,
yüzünüz normalden daha çok patlaksa,
ekmeğin ucunun tepesini yemeği reddediyorsanız,
göğüsleriniz gerçekten büyüdüyse!
siz uyurken yastıklarınız güneye bakıyorsa,
idrarınız donuk sarı rengindeyse,
alyansınızı göbeğinizin üzerine tuttuğunuzda bir taraftan öteki tarafa hareket ediyorsa,
yaşınıza gebe kalma tarihinizi,gebe kaldığınız ayın rakamını eklediğinizde tek sayı çıkıyorsa,
bebeğiniz KIZDIR...
Oyy masallahh masallaahh:) ultrasonu gorunce hele hele. Minnos minnosss sarkisi geldi aklima :)Eki Görüntüle 2082888 Eki Görüntüle 2082887 canım bnm ki iki tane bi bakar misin ultrason çok iyi değil ama dr haftaya yeni ultrason gelecek dedi onunla da bakalım nasıl görünecek ikisi hakkında yorumunu alayim:)karindan ultrason
Ayyy canım ağzın bal yesinOyy masallahh masallaahh:) ultrasonu gorunce hele hele. Minnos minnosss sarkisi geldi aklima :)
Neyse mevzuya donim bi kiz bi erkek gibi geldi bana canim:)
Yani işte ben çok ısrarcı olunca bari böyle yap dedi dediğim gibi yapıyorum işte ama tabi omunda zararlı olduğunu söylediÖzellikle sol göğüs ile ilgili cümleyi okuyunca direk sen aklıma geldin canım :)
Doktor ne dedi canım içme durumuna ben söylemedim hiç.
Ben
canim benim hayirli evlat olsun :) bu tahmin sadece bende tam tersi cikti mesela kiz gibi dedim oglum oldu :) cogu tutuyor ama tutmayanda oluyor:) nubta daha belli oluyor eger gorunurse nubu
Oyy masallahh masallaahh:) ultrasonu gorunce hele hele. Minnos minnosss sarkisi geldi aklima :)
Neyse mevzuya donim bi kiz bi erkek gibi geldi bana canim:)
Ya ya sorma bende çok dertliyim bu konuda iradesiz miyim neyim bilemedim bide oldu bitti yasaklar hiç sevmem:)Ay valla aynı sıkıntı bendede var şimdi bana cok kızıcaksınız ama tutamıyorum kendimi eskiden günde bir paket iciyodum şimdi günde 4e 5e düşürdüm inşallah bırakabilirim doktora söyledim bugün baya kızdı ama azaltım bırakıcam dedim bırakıcaksın die kesin konustu
Bende biraz şiddetli gibi yarn sabahtan randevu aldım bakalm doktr ne diyeckGeçmiş olsun. İlk başlarda adet ağrılarından olabiliyor . Bende fıtık olduğu için bi Ağrı var genelde farklı pozisyonlarda oturup ağır kaldırmıyorum. Şiddetli bir ağrı olmaması gerek eğer belde başka sorun yoksa
Canimmm Allah gonlune gore versin rabbim sag salimkavusmayi nasip etsin insallah :)Ayyy canım ağzın bal yesininşallah canım ins rabbim sağlıklı hayırlı bi şekilde nasip eder tüp bebisim bnm zor bulduk güzel allahim nasip eder ins
Sen minnoskonun gördün mu canimmYaaa sen nerden anlıyosun amaaa:) benimki o kadar net değil ki koysam da fotoğrafı bisi anlaşılmayacak
Afiyet bal olsun canımm :)) benim hepsi erkeğe uyuyor el üstündeki kuruluktan, sıfır bulantıdan, tuzlu ekşi aşermesinden tut da, et peynir aşermesine, idrar rengine kadarBenim şu erkek kız meselesinde hem kıza hem erkeğe uygun erken mide bulantısı evet var ama tatlı yiyemiyorum okadar sevdiğim halde en çok yumurta yiyiyorım söylüyorum ama çanınız çeksede evde vardır yoksada alsın baba adayları daha yeni kaşarlı yumurta yedim galiba utanmasam eşimden birdahaki yapımı yiyebilirdim:)))
Muhtemelen canim :)Yemeği yedim yattım karnımdaki kıpırtılar bağırsak hareketidir demi ya bı tuhaf oldum
4. Gebeliğim. Her akıntı bana neler yaşatıyor... Progestan koyalı da arttı gibiAy aynen canm benm de olursa ilk çocuğum olacak inşallah daha önce de 1 yil once boş gebelik geçirmiştim bu sefer daha da tedirginim her akıntıda bende koşuyorum bise var mi diye Allah yardımcımız olsun valla ne zormus
Bende karnımda nabız ve kelebek hareketleri hissediyorum. Ki şimdiye kadar mide bağırsağımın varlığını wc dışı hissetmemiştim.Yemeği yedim yattım karnımdaki kıpırtılar bağırsak hareketidir demi ya bı tuhaf oldum
Bende oyleyim ;( cok istahim acildi bir hafta bir bucuk kilo almis gibi gorunuyorum tartida ama sisliktir diye dusunuyorum daha bes haftaligiz resmen simdiden karnim cikti gibi duruyorKizlar benim dunyayi yiyesim var midme bulanmiyor sadece dun gece yarisi bulandi gecti acaip istahliyim hem emziriyorum hem hamileyim diye mi acaba :) herseyi canim istiyor evde olan olmayan :) gece yarisi yemek yemek istiyor canim :) bi tek sabahlari istahsizim:) sabahi atlattim mi dunyayi yiyebilirim:) umarim geçer :)
Ben daha kilo almadim emzirdigim icin ama yavas yavas kescem o zaman halim fena :) ben geçici bir surec oldugunu dusunuyorum canim ben bu ara ders calisiyorum stresliyim evden cikmiyorum birazda ona bagliyorum :) ohh ya kendime güzel de bahaneler dizdim icimi rahatlattim :) :) :) sende yaban ellerdesin ya ondan yiyorsundur bak ben sana soyliim:)Bende oyleyim ;( cok istahim acildi bir hafta bir bucuk kilo almis gibi gorunuyorum tartida ama sisliktir diye dusunuyorum daha bes haftaligiz resmen simdiden karnim cikti gibi duruyor
Demi yaaa☺hadi inşallahÖzellikle sol göğüs ile ilgili cümleyi okuyunca direk sen aklıma geldin canım :)
Doktor ne dedi canım içme durumuna ben söylemedim hiç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?