2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben günde 1-2 defa içime çekmeden içtim birkaç gün, sonra daha içmedim ama aklıma çok geliyp

Basıyorum oraya hic bir ibare olmuyor ben bi türlü beceremedim burda foto atmayı bende bugünki fotoyu atıcaktım sana kısmet değilmiş
Canim uygulamadan mi giriyorsun? Uygulamadan resim yuklenmiyo internetten gir...

Kizlar ben b6 vitamini bulantiya iyi geliyor diye okudum sizde bi arastirin isterseniz

Ahada benimki kız yaşasın eğer doğruysa ilk bi kızım olsun istemiştim hep tabi once hayırlı sağlıklı olsun kız erkek farketmez ilk gebeligim olduğu için
Özellikle sol göğüs ile ilgili cümleyi okuyunca direk sen aklıma geldin canım :)
Doktor ne dedi canım içme durumuna ben söylemedim hiç.

Ben günde 1-2 defa içime çekmeden içtim birkaç gün, sonra daha içmedim ama aklıma çok geliyp
Ama içme yaa
Bak ne çok bekledik bugünleri Rabbim en güzel emanetini verdi bize ona iyi bakmamız gerek.
Bulantın falan başlarsa mümkün değil içemezsin zaten.Senin için hayırlı mı olur bulantı,tiksinmeler bilemedim

Off yapma ama yaa

Doktor kasılman var bebeği etkileyebilir 10 gün progestron iğne verdi normal de 200lıuk hap kullanıyordum sabah akşam bu iğne 50lık daha mi tesirli acaba
Kasılma durumun neden oluyormuş nasıl anlaşıldı canım belirtin mi vardı? Çok geçmiş olsun bu arada.

Ay valla aynı sıkıntı bendede var şimdi bana cok kızıcaksınız ama tutamıyorum kendimi eskiden günde bir paket iciyodum şimdi günde 4e 5e düşürdüm inşallah bırakabilirim doktora söyledim bugün baya kızdı ama azaltım bırakıcam dedim bırakıcaksın die kesin konustu

Ben
canim benim hayirli evlat olsun :) bu tahmin sadece bende tam tersi cikti mesela kiz gibi dedim oglum oldu :) cogu tutuyor ama tutmayanda oluyor:) nubta daha belli oluyor eger gorunurse nubu
Aynen öyle canım hayırlı sağlıklı evlat olsunlar kız erkek farketmez ne yazıldıysa o hele bi kalp atısını duysam iyi oldugunu bilsem inan gerisi umrumda değil allah hepimizin gönlüne göre versin

Kızlar bişey sorcam benim şiddetli bel ağrım var doktorada daha haftaya cuma gidicez daha önce bir düşügüm oldugu için korkuyrm sizde de bel ağrısı çok oluyo mu

Geçmiş olsun. İlk başlarda adet ağrılarından olabiliyor . Bende fıtık olduğu için bi Ağrı var genelde farklı pozisyonlarda oturup ağır kaldırmıyorum. Şiddetli bir ağrı olmaması gerek eğer belde başka sorun yoksa

Ben
canim benim hayirli evlat olsun :) bu tahmin sadece bende tam tersi cikti mesela kiz gibi dedim oglum oldu :) cogu tutuyor ama tutmayanda oluyor:) nubta daha belli oluyor eger gorunurse nubu
canım bnm ki iki tane bi bakar misin ultrason çok iyi değil ama dr haftaya yeni ultrason gelecek dedi onunla da bakalım nasıl görünecek ikisi hakkında yorumunu alayim:) karindan ultrason

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…