- 19 Haziran 2017
- 2.419
- 3.610
- 133
- 27
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #3.941
Teşekkürler canimCanım benim de büyüme çok az oldu ama uçları 1 haftadır dokunamayacağım kadar ağrıyo. Herkeste aynı olmaz herkesin vücudu farklı, bunları dert etme kendine:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler canimCanım benim de büyüme çok az oldu ama uçları 1 haftadır dokunamayacağım kadar ağrıyo. Herkeste aynı olmaz herkesin vücudu farklı, bunları dert etme kendine:)
Teşekkürler ☺Bende de hiçbi belirti yok. Göğüslerim sadece birazcık daha büyüdü o kadar. Herhangi bir ağrı hassaslık yok. Mide bulantım baş dönmem hiçbi şeyim yok çok şükür. Sadece akşamları erkenden çok uykum geliyo ki önceden de çok enerjik bi tip diildim. Yani takma dert etme diye söylüyorum. Rahat ol :)
Bende inşallah ağustos annesi olucam aynı sizin gibi nette hastane çıkışına denk geldim çok heveslendim daha erken diye alamadım inşallah almak nasip olurben hemen moda gırdım:) yanı cok sey dusunuyorum hep hayrlısı olsun dıyorum ama nette hastane cıkısı gördum ındridimde aldım hemen
hem de kız takımı:)
bana olmazsa baskasına hedıye ederım
belkı de bi işarettir:)
Benimde resmen ucu sızlıyorCanım benim de büyüme çok az oldu ama uçları 1 haftadır dokunamayacağım kadar ağrıyo. Herkeste aynı olmaz herkesin vücudu farklı, bunları dert etme kendine:)
Kalp atışını duydunmu bende dün keseyi gördüm 15 gün sonra yine gel dedi dr kalp atışını duyalım diyeKizlar cok sukur kesemizi gorduk, doktor hersey yolunda, hersey olmasi gerektigi gibi dedi rahatladim. 5 hafta sonra yine gel dedi daha erken gelmene gerek yok, hersey yolunda.
Eki Görüntüle 2082657
Nub nedir kızlar ya11 hafta nub zamani super :)
Istersen bi dr a gozuk çünkü doktorlar lekelenme çokda olsa az olsa dikkate alınması gerektiği söylüyor ihmal etme benceYa kızlar 7+5 deyiz bizde bu zamana kadar hiç lekelenme olmamıştı az önce çok az 2.3 damla kadar geldi çok korkuyorum bise olmaz insallah ya gerçi progestan da kullanıyorum yarına kontrol vardı umarım bi sıkıntı çıkmaz yarın gelse bi an oncefarkettim ki normalde adet zamanımin gelmis olması lazmdi acaba ondan mı oldu ki
![]()
Geçen hafta lekelenmen olabilr normal demisti kanama alanı var çünkü o yüzden progestan kullanıyorum ama tedirgin oldum bugün mü gitsem yarını mi beklesem diyeIstersen bi dr a gozuk çünkü doktorlar lekelenme çokda olsa az olsa dikkate alınması gerektiği söylüyor ihmal etme bence
Demir,kan ilaçları 3. Aydan sonra başlanıyormuş.Ben anemi olmama rağmen dr şimdi erken dedi.O ilaçların emilimi zor olduğu için mide bulantısı yapar kötü etkiler dedi.Arkadaşlar, kalp atışında sonra dr benden bazi tahliller istedi. Bende bugün aldım o sonuçlarımı gönderdim dr'à. Ama sonuclarda d vitaminim B12 demir gibi sonuçlar yoktu. Doktor sonuçlarda problem gozukmuyor dedi sadece? Siz demir ilacı Vs kullanmadinizmi
Merhaba canm tam döllenme tarihi net olmadığından olabiliyormuş geç döllenme falan yani sen çok kafaya takma bence sıkıntı olmaz Allah in izniyleKızlar herkese merhaba. Bugün doktora gittik kalp atışını duyduk ama Sat'a göre 6+4 olması gerekirken bebeğin ölçüsü 6+1 çıktı. Daha önce böyle birşey yaşayan oldu mu. 10 ay önce de hamileyken 10 haftalık bebeğimin kalbi durmuştu o da 1 hafta düşük çıkıyordu ölçülerde bunda da olunca korkmaya başladım
Benim ilk gebeligim bende senin gibi çok tedirgin oluyorum bazende hamile olduğumu unutuyorum bi tuhaf bisey bu duyguGeçen hafta lekelenmen olabilr normal demisti kanama alanı var çünkü o yüzden progestan kullanıyorum ama tedirgin oldum bugün mü gitsem yarını mi beklesem diyeçok sagol cevabın için
Ay aynen canm benm de olursa ilk çocuğum olacak inşallah daha önce de 1 yil once boş gebelik geçirmiştim bu sefer daha da tedirginim her akıntıda bende koşuyorum bise var mi diye Allah yardımcımız olsun valla ne zormusBenim ilk gebeligim bende senin gibi çok tedirgin oluyorum bazende hamile olduğumu unutuyorum bi tuhaf bisey bu duyguher akintim oluşunda tedirgin oluyorum acaba kanamami oldu diye
![]()
Kafayi yemis anne istemiyormus minnos oyle dedi bana :) :)Valla bnde kafayı yicem bu gidişle kalp atışlarını duyana kadar![]()
Canim 10 12 hafta arasinda bebegin bacak arasinda olusan genital nub olusuyor bu nub sonra kiz genital organi veya erkek genital organina donusuyor onun sekline bakılarak kiz veya erkek tahmini yapiliyorNub nedir kızlar ya