• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende de hiçbi belirti yok. Göğüslerim sadece birazcık daha büyüdü o kadar. Herhangi bir ağrı hassaslık yok. Mide bulantım baş dönmem hiçbi şeyim yok çok şükür. Sadece akşamları erkenden çok uykum geliyo ki önceden de çok enerjik bi tip diildim. Yani takma dert etme diye söylüyorum. Rahat ol :)
Teşekkürler ☺

ben hemen moda gırdım:) yanı cok sey dusunuyorum hep hayrlısı olsun dıyorum ama nette hastane cıkısı gördum ındridimde aldım hemen
hem de kız takımı:)
bana olmazsa baskasına hedıye ederım
belkı de bi işarettir:)
Bende inşallah ağustos annesi olucam aynı sizin gibi nette hastane çıkışına denk geldim çok heveslendim daha erken diye alamadım inşallah almak nasip olur

Ya kızlar 7+5 deyiz bizde bu zamana kadar hiç lekelenme olmamıştı az önce çok az 2.3 damla kadar geldi çok korkuyorum bise olmaz insallah ya gerçi progestan da kullanıyorum yarına kontrol vardı umarım bi sıkıntı çıkmaz yarın gelse bi an once:KK61:farkettim ki normalde adet zamanımin gelmis olması lazmdi acaba ondan mı oldu ki:KK42:

Ya kızlar 7+5 deyiz bizde bu zamana kadar hiç lekelenme olmamıştı az önce çok az 2.3 damla kadar geldi çok korkuyorum bise olmaz insallah ya gerçi progestan da kullanıyorum yarına kontrol vardı umarım bi sıkıntı çıkmaz yarın gelse bi an once:KK61:farkettim ki normalde adet zamanımin gelmis olması lazmdi acaba ondan mı oldu ki:KK42:
Istersen bi dr a gozuk çünkü doktorlar lekelenme çokda olsa az olsa dikkate alınması gerektiği söylüyor ihmal etme bence

Istersen bi dr a gozuk çünkü doktorlar lekelenme çokda olsa az olsa dikkate alınması gerektiği söylüyor ihmal etme bence
Geçen hafta lekelenmen olabilr normal demisti kanama alanı var çünkü o yüzden progestan kullanıyorum ama tedirgin oldum bugün mü gitsem yarını mi beklesem diye:KK42:çok sagol cevabın için

Kızlar herkese merhaba. Bugün doktora gittik kalp atışını duyduk ama Sat'a göre 6+4 olması gerekirken bebeğin ölçüsü 6+1 çıktı. Daha önce böyle birşey yaşayan oldu mu. 10 ay önce de hamileyken 10 haftalık bebeğimin kalbi durmuştu o da 1 hafta düşük çıkıyordu ölçülerde bunda da olunca korkmaya başladım

Arkadaşlar, kalp atışında sonra dr benden bazi tahliller istedi. Bende bugün aldım o sonuçlarımı gönderdim dr'à. Ama sonuclarda d vitaminim B12 demir gibi sonuçlar yoktu. Doktor sonuçlarda problem gozukmuyor dedi sadece? Siz demir ilacı Vs kullanmadinizmi
Demir,kan ilaçları 3. Aydan sonra başlanıyormuş.Ben anemi olmama rağmen dr şimdi erken dedi.O ilaçların emilimi zor olduğu için mide bulantısı yapar kötü etkiler dedi.

Kızlar herkese merhaba. Bugün doktora gittik kalp atışını duyduk ama Sat'a göre 6+4 olması gerekirken bebeğin ölçüsü 6+1 çıktı. Daha önce böyle birşey yaşayan oldu mu. 10 ay önce de hamileyken 10 haftalık bebeğimin kalbi durmuştu o da 1 hafta düşük çıkıyordu ölçülerde bunda da olunca korkmaya başladım
Merhaba canm tam döllenme tarihi net olmadığından olabiliyormuş geç döllenme falan yani sen çok kafaya takma bence sıkıntı olmaz Allah in izniyle:KK200:

Geçen hafta lekelenmen olabilr normal demisti kanama alanı var çünkü o yüzden progestan kullanıyorum ama tedirgin oldum bugün mü gitsem yarını mi beklesem diye:KK42:çok sagol cevabın için
Benim ilk gebeligim bende senin gibi çok tedirgin oluyorum bazende hamile olduğumu unutuyorum bi tuhaf bisey bu duygu :anneadayı: her akintim oluşunda tedirgin oluyorum acaba kanamami oldu diye :KK48:

Hamişler♥️
Size bir tavsiyem var belki bilmeyenleriniz vardır ortalama gebelik haftalarımız aynı yani bebeklerimizin şu an omur iliği gelişiyor.Bununda sağlıklı oluşumunu yapan şey folik asit biliyorsunuz.Destek amaçlı şu an almamız gereken ya ekstra folik asit tabletleri ve portakal suyuymuş.Yani folik asit en çok portakal suyunda varmış.Ben günlerdir düzenli taze sıkılmış hergün 1 bardak içiyorum.Sizlerde ihmal etmeyin:KK39:

Benim ilk gebeligim bende senin gibi çok tedirgin oluyorum bazende hamile olduğumu unutuyorum bi tuhaf bisey bu duygu :anneadayı: her akintim oluşunda tedirgin oluyorum acaba kanamami oldu diye :KK48:
Ay aynen canm benm de olursa ilk çocuğum olacak inşallah daha önce de 1 yil once boş gebelik geçirmiştim bu sefer daha da tedirginim her akıntıda bende koşuyorum bise var mi diye Allah yardımcımız olsun valla ne zormus:110::KK200:

Back
X