• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ayni zamanlarda dogum yapmisiz canim bende agustos 2016 annesiydim hosgeldin :)
Sağol canım Hoşbuldum.
Şimdi doktordan geldim şükür kalbini duydum. Biraz tereddütlüyüm nasıl olacak nasıl baş edeceğim diye ama Allahım Büyük Yardımcım olur inşallah.

Allah razi olsun. Doktor son adet gunumun tatihine bakmadi. Dedi 6+2 gunluk ama ader tarihine gore 7.0 gunluk... Olsun kalp atisini duydum ya. Rabbime binlerce şükürler olsun. Haftaya gidicem bidaha

Çok geçmiş olsun:/
Vajinal akıntın mı var? Bende ona takmış vaziyetteyim dr um şimdilik ilaç vermek istemedi ama su gibi akıyor ya:bicak:Çookk şükür ki lekelenmem falan yok, sanırım doğuma kadar sürüyormuş ama ben hamilelik öncesinde de hep enfeksiyonlu olduğum için korkuyorun:KK17:
Sağolasın canım. Arada yerleşme lekelenmesi olmuştu ama şuanda sadece akıntı. Bna da vermedi ilaç, ilk trimesri böyle geçirecez sulu sulu :KK5:

Arkadaşlar, kalp atışında sonra dr benden bazi tahliller istedi. Bende bugün aldım o sonuçlarımı gönderdim dr'à. Ama sonuclarda d vitaminim B12 demir gibi sonuçlar yoktu. Doktor sonuçlarda problem gozukmuyor dedi sadece? Siz demir ilacı Vs kullanmadinizmi

Allah razi olsun. Doktor son adet gunumun tatihine bakmadi. Dedi 6+2 gunluk ama ader tarihine gore 7.0 gunluk... Olsun kalp atisini duydum ya. Rabbime binlerce şükürler olsun. Haftaya gidicem bidaha
Aynen canim cok sukur kalp atisini duymussun gec dollenme olmus demek ki zamanla gününü yakalar gecer bile

Ya hamisler benim göğsüm hiç büyümedi ağrı da yok kenarlarında genişleme koyulukta yok neden ki yaa:KK17::KK42:
Endişe etme canım kişiden kişiye değişiyor odurum mesela bendede hiç ağrı olmadı şimdide yok ama ultra büyüdüler zaten büyüktü oğlumdada karınım yoktu ama onlar feci durumdaydı:)

Canım daha çok erken bende de çok hafıf var başka hıc bir belirti Yok 7+1 deyım çok şükür. Belırtı arama kendınde herkeste olacak dıye bısey yok
Endişe etme canım kişiden kişiye değişiyor odurum mesela bendede hiç ağrı olmadı şimdide yok ama ultra büyüdüler zaten büyüktü oğlumdada karınım yoktu ama onlar feci durumdaydı:)
Teşekkürler kızlar napim çok merak ediyorum iyi mi diye pazartesi gidicem kese görmeye herkez göğüs ağrısından bahsetmisler bnde yok bnde korktum biraz açıkçası ama rahatladım biraz sağolun

• Beğen
Reactions: D-E
Ya hamisler benim göğsüm hiç büyümedi ağrı da yok kenarlarında genişleme koyulukta yok neden ki yaa:KK17::KK42:
Linaaaa seni citir cerez gibi yicem heee yeter kendini yedigin :) sakin ol canim benim olmak zorunda degil ki illa olabilir olmayadabilir olup bi gecip bi tekrar olabilir vucudunu dinleme :)

Canım benim de büyüme çok az oldu ama uçları 1 haftadır dokunamayacağım kadar ağrıyo. Herkeste aynı olmaz herkesin vücudu farklı, bunları dert etme kendine:)

Linaaaa seni citir cerez gibi yicem heee yeter kendini yedigin :) sakin ol canim benim olmak zorunda degil ki illa olabilir olmayadabilir olup bi gecip bi tekrar olabilir vucudunu dinleme :)
Valla bnde kafayı yicem bu gidişle kalp atışlarını duyana kadar :KK70:

Teşekkürler kızlar napim çok merak ediyorum iyi mi diye pazartesi gidicem kese görmeye herkez göğüs ağrısından bahsetmisler bnde yok bnde korktum biraz açıkçası ama rahatladım biraz sağolun
Bende de hiçbi belirti yok. Göğüslerim sadece birazcık daha büyüdü o kadar. Herhangi bir ağrı hassaslık yok. Mide bulantım baş dönmem hiçbi şeyim yok çok şükür. Sadece akşamları erkenden çok uykum geliyo ki önceden de çok enerjik bi tip diildim. Yani takma dert etme diye söylüyorum. Rahat ol :)

Back