- 17 Ocak 2017
- 201
- 143
- Konu Sahibi Nesrinay86
Keseyi gorsek bebegi beklicez bebek gorununce kalp atisi beklicez Allah yardimcimiz olsun saglikla dogsunlar cok stresliymis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol cnm Allah razi olsun cevap verdigin icin .Regl 3gun oncesi 75ti hcg degerim simdi reglm 4 gun gecti 2100 oldu .Kanamam lekelenmem yok sukur .Alttan bakalm yarin gel dediler ama cok cekiniyorum .1 yil vajinismus hastasiydim 2 ay once tedavi oldumBen nisan ayında dış gebelik geçirdim. Değerlerim iki günde tam ikiye katlamadı. En son 2000 de rahim içinde alttan ultrasonla bebeği göremediler. Ya dış gebelik ya da rahim ici sağlıksız gebelik dendi. Kürtaj oldum. Dediler ki değerler duserse rahim ici olduğunu anlarız. Ertesi gün değerim 2400 oldu. Yani tüpteymiş. Arkasından iğne yapılsın. 6 ay ara verdim.
Belirtilere gelince
Hcg düzenli artış göstermez. 2 günde 2 kattan az olur.
Tek taraflı sanci
Ve lekelenme.
Allah en hayırlısı neyse onu nasip etsin.
Bence alttan bakılmalı eğer karından bakip kese yok demişlerse hakkaten cahil bir doktorun var derim. Bu değerler ile kese karından görünmez. Sen içini rahat tut. Değerlerin iyi. Ama en ufak şüphe kalmaması için alttan baktir muhakkak.Sagol cnm Allah razi olsun cevap verdigin icin .Regl 3gun oncesi 75ti hcg degerim simdi reglm 4 gun gecti 2100 oldu .Kanamam lekelenmem yok sukur .Alttan bakalm yarin gel dediler ama cok cekiniyorum .1 yil vajinismus hastasiydim 2 ay once tedavi oldum
Gozun aydin cnmm inss pit pit kalp atisinida duyarsin )Kozlar merhaba gittim bugün dktra fasulyemin kesesini gördüm çok şükür 4+5 günlük deri dktr 2 hafta sonra tekrar gidicem çok şükür Allah’a rabbim sizlerede görmeyi nasip etsin
İnşllah canım inşllah darısı tüm isteyenlerin başına inşllahGozun aydin cnmm inss pit pit kalp atisinida duyarsin )
Aminnnm cnmm ben simdilik hcg testinde 5in ustunu gorebilme umudu içindeyim.. bu hafta sabredeyim insallah haftaya pazartesi direk kam vercem hic idrar tahlili yapmicamİnşllah canım inşllah darısı tüm isteyenlerin başına inşllah
İnşllah bol sayılı betalar görürsün canımmmAminnnm cnmm ben simdilik hcg testinde 5in ustunu gorebilme umudu içindeyim.. bu hafta sabredeyim insallah haftaya pazartesi direk kam vercem hic idrar tahlili yapmicam
İnşllah meleğin şeninledir sıkı sıkı tutunur annesinde inşllahKızlar merhaba dun bat gunumdu adet olmadım. Bılıyorsunuz sılııık testlerım vardı koyulmamıstı. Bugun ıkı test yaptım certaın marka usttekı erken gebelık alttakı normal. Yarın kan verıcem ınsallah kımyasal degıldır. Dua edın nolur ıkı dusugum var bu sefer saglıkla tutunsuz bebegım ınsallah.
Allah razı olsun canım ınsallahh ınsallahhİnşllah meleğin şeninledir sıkı sıkı tutunur annesinde inşllah
Yarın güzel haberler versin inşllah rabbim gönlüne göre versinAllah razı olsun canım ınsallahh ınsallahh
Amın cnm ınsallah Rabbım senı de saglıkla kavustursun evladına canım.Yarın güzel haberler versin inşllah rabbim gönlüne göre versin
Senin belirtilerin nelerdi canim dis gebelikteBence alttan bakılmalı eğer karından bakip kese yok demişlerse hakkaten cahil bir doktorun var derim. Bu değerler ile kese karından görünmez. Sen içini rahat tut. Değerlerin iyi. Ama en ufak şüphe kalmaması için alttan baktir muhakkak.
Allah korusun dış gebeliksen ve alttan bakılmadığı için anlaşılmazsa tüpü patlatirsin ameliyat olursun iç kanama geçirirsin. Bunlar daha mi kolay. Muhakkak alttan baktir. Küçücük bir şey zaten jel sürüyorlar girdiğini bile az hissediyorsun. Sakin ihmal etme. Bir de idrara sıkışık git
Aynisi bende de oldu. Bat dan 4 gün once ıdrar testi yaptim. Basta negatif cikti. 20 dk sonra hayalet çizgi gördüm. Ertesi gün yine yaptim 5 dk sonra silik cikti. Bir sonraki gün tekrar yaptim o da öyle. Ama çizgiler gitgide koyulasti. Bat dan 1 gün once kan verdim cikti. Bence kan vermelisin. Senin ki kimyasal olsaydı koyulasmazdi bence. Yine allah bilir.Kızlar merhaba dun bat gunumdu adet olmadım. Bılıyorsunuz sılııık testlerım vardı koyulmamıstı. Bugun ıkı test yaptım certaın marka usttekı erken gebelık alttakı normal. Yarın kan verıcem ınsallah kımyasal degıldır. Dua edın nolur ıkı dusugum var bu sefer saglıkla tutunsuz bebegım ınsallah.
Tek taraflı sancıSenin belirtilerin nelerdi canim dis gebelikte
Hayirlisiyla guzrl haberler alirsin insallah bugun direk kan verseydin keske yaaKızlar merhaba dun bat gunumdu adet olmadım. Bılıyorsunuz sılııık testlerım vardı koyulmamıstı. Bugun ıkı test yaptım certaın marka usttekı erken gebelık alttakı normal. Yarın kan verıcem ınsallah kımyasal degıldır. Dua edın nolur ıkı dusugum var bu sefer saglıkla tutunsuz bebegım ınsallah.
Canım ben dış gebelik geçirdiğim de kahverengi kanamalarım vardı. Hatta düşük tehlikesi için ilaç vermişti doktor. Ve ağrılarım vardı. Hatta muhtemelen yerleşmede çok ağrım ve kanamam olmuştu. Değerim de çok saçma sapan artıyordu. 800 den 874 e gibi düşün. Hayırlısı olsun kuşum bir alttan muayene ol, belli olur herşey. Ve hep şöyle düşün erken teşhis dış gebelikte çok önemli, umarım kiii değildir ama öyle ise bile erken farketmiş olacaksın. İyi haberler Alman dileğiyleYok hic biri suan
Kese bekle kalp atışı bekle 3 ay bekle... 9 ay uzun gelecek gibi bayağıŞu 3 ayı hayırlısıyla bir atlatsak hepimiz