- 13 Eylül 2012
- 3.517
- 1.009
- Konu Sahibi Nesrinay86
HAyırlısı artık varsa nasibi doğar, ne diyecek bakalımBenim ki devam etmedi. Senden hayırlı haber alırız insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HAyırlısı artık varsa nasibi doğar, ne diyecek bakalımBenim ki devam etmedi. Senden hayırlı haber alırız insallah
2 gunde 2 katı olacak canim betaGunaydin kizlar. Cuma gunu beta hcg 32 bugun 126 sat 31.10 iyi mi değerler?
Cok iyi gözün aydın.Gunaydin kizlar. Cuma gunu beta hcg 32 bugun 126 sat 31.10 iyi mi değerler?
katlamış güzel değer. hadi hayırlı haberler inşallahGunaydin kizlar. Cuma gunu beta hcg 32 bugun 126 sat 31.10 iyi mi değerler?
inşallah sağlıklı bir gebeliktir canımKizlar kan degerim 2100 cikti ama kese gorulmedi dua edin bana nolur dis gebelik olabilir diyor doktor
katlaması önemli senin katlaması da güzel. çarşamba tekrar baktırıcak mısın?Merhaba kızlar benim cuma 130 du değerim bugün 523 olmus sat 27 ekim
Ne zaman gideceksin birdahaKizlar kan degerim 2100 cikti ama kese gorulmedi dua edin bana nolur dis gebelik olabilir diyor doktor
Yok baktirmayacam geçen çarşamba batırmıştım katlaması güzel ddi doktor 2 hafta sonra bebeği görmeye gelin dedi inş Allah nasip edersekatlaması önemli senin katlaması da güzel. çarşamba tekrar baktırıcak mısın?
Slm cnm dis gebelikte cok sanci olur diye duymustum.sende oyle birsey yok herhalde.insallah gonlunde ki olur.Kizlar kan degerim 2100 cikti ama kese gorulmedi dua edin bana nolur dis gebelik olabilir diyor doktor
Yarin gel alttan bakalim dedi ama cok tedirginim napcam bilmiyorumNe zaman gideceksin birdaha
Kanaman lekelenmen var mı cnm?Yarin gel alttan bakalim dedi ama cok tedirginim napcam bilmiyorum
Yok hic biri suanKanaman lekelenmen var mı cnm?
Ben nisan ayında dış gebelik geçirdim. Değerlerim iki günde tam ikiye katlamadı. En son 2000 de rahim içinde alttan ultrasonla bebeği göremediler. Ya dış gebelik ya da rahim ici sağlıksız gebelik dendi. Kürtaj oldum. Dediler ki değerler duserse rahim ici olduğunu anlarız. Ertesi gün değerim 2400 oldu. Kürtaj olduğum halde değerim arttı. Bebek gitmemis yani tüpteymiş. Arkasından iğne yapıldi. 6 ay ara verdim.Yok hic biri suan