- 20 Şubat 2017
- 958
- 1.251
- 63
- 35
Benim bugun olacak. Gecen sene de dondurulmus denemem olmustuArkadaşlar aranızda dondurulmuş transferi olan var mi birşey sormak istiyorum
Calisacagim normalMerhaba bende dondurulmuşlarla 2. Transferimi üç gün önce oldum çok sıkıcı ister istemez düşünüyo insan oldumu olmadı mı die bu süreçte kafa dağıtmak için siz neler yaptınız
Ya bir yerde transfer sonrasında çatlatmak iğnesi vurulduklarini söyleyenler var sizde vuruldunuz muBenim bugun olacak. Gecen sene de dondurulmus denemem olmustu
Yoo oyle bir sey olmadi. Bahcecide oyle bir sey yapmiyor.yani bana yapilmadi. Hem neti catlatacaklar ki yumurtalari zaten toplamis oluyorlarYa bir yerde transfer sonrasında çatlatmak iğnesi vurulduklarini söyleyenler var sizde vuruldunuz mu
Oooo masallahh Çok iyi bebis☺☺☺☺Kızlar ben bugün test yaptırdım transferin 10.günü BhCG 119, 18 Progesteron 371,40
Sizce iyi mi değerler?
Tesekkürler önerilerin için inşallah hepimiz pozitif sonuçları alıp bu stresli günleri unuturuzCalisacagim normalbir de orgu ormek cok rahatlatiyor.puzzle da yapiyorum. En iyisi de surukleyici kitap ve film
dondurulmuşlarda olmuyo çatlatma iğnesi sadece rahim duvarı kalınlaşması için hap kullanılıyorYa bir yerde transfer sonrasında çatlatmak iğnesi vurulduklarini söyleyenler var sizde vuruldunuz mu
Amin canm insaAllahh.. belirtilerin varmiydi canim. Herkese göre degisir tabi belirtiler ama merak ettmAminnn, inşallah. Darısı hepinizin başına
Sedaaa hayırlısı olsun canim çok sevindim:) heyecan yaptım ayni gün transfer olmustuk ben test yapmaya korkuyorum :) ben de güzel sonuçlar alırım inşallahKızlar ben bugün test yaptırdım transferin 10.günü BhCG 119, 18 Progesteron 371,40
Sizce iyi mi değerler?
merhaba,nasılsınız şimdi güzel haberlerinizi bekliyorum inanın.Umarım güzel haberler almışsınızdırBugün transferin 9. Günü ve hafiften Regl ağrısı gibi ağrım başladı sanırım bu hayra alamet değil
merhaba,Ankaradayım ben,7 yıllık evliyiz 1 hafta öncesine kadar sebepsiz sandığımız bebek sahibi olamama durumu eşimin sperminde baş boyun anomalisi olması teşisi aldı.Mart ayında ilk adetimde tedavi sürecine başlıyorum.Micro enjeksiyon yapılıcak.İnşallah isteyen herkeze verir Rabbim hayırlısı ile...yumurta toplama işleminden çok çekiniyorum.Normalde sıkışık olmaya dayanamayan biriyim ya orda yarı baygınken bişi olursa diye korkuyorum,tecrübenizi paylaşır mısınız?teşekkürler
Canim Micro enjeksiyonun farkı ne bilmiyorum ama yumurta toplama işleminde idrara sıkışık olmana gerek Yok o transfer icin geçerli. Ben iki kez denedim transferleri ikisinde de çok sıkışık değildim sorun olmadı icini ferah tutmerhaba,Ankaradayım ben,7 yıllık evliyiz 1 hafta öncesine kadar sebepsiz sandığımız bebek sahibi olamama durumu eşimin sperminde baş boyun anomalisi olması teşisi aldı.Mart ayında ilk adetimde tedavi sürecine başlıyorum.Micro enjeksiyon yapılıcak.İnşallah isteyen herkeze verir Rabbim hayırlısı ile...yumurta toplama işleminden çok çekiniyorum.Normalde sıkışık olmaya dayanamayan biriyim ya orda yarı baygınken bişi olursa diye korkuyorum,tecrübenizi paylaşır mısınız?teşekkürler
Canim daha yapmadım test bugün 10. Gün. Test yapınca paylaşicam inşallah güzel haberler paylaşırım :)merhaba,nasılsınız şimdi güzel haberlerinizi bekliyorum inanın.Umarım güzel haberler almışsınızdır
ay inşallah güzel güzel haberler.Çok heyecanlıyım ben,şimdiye kadar üstünde durmadık ve hiç bir tedavi yapmadık.İlk olcak,eşim hemen tepki veren biri ve çok yoğun çalışıyo,umarım ilkinde olur.Tabiki hayırlısı ise:)Daha önce tam tedaviye başlıyacakken hep bi sıkıntı problem çıkmıştı,umarım bu sefer çıkmazCanim daha yapmadım test bugün 10. Gün. Test yapınca paylaşicam inşallah güzel haberler paylaşırım :)
Yumurta toplama işlemin de sıkışık olmana gerek yok. Transfer sırasın da sıkışık oluyorsun. Ayrıca ben günlerce uyuyamadım öyle korktum ki narkoz alıcam diye sabahı sabah etmiştim ama İnan hiç birşey anlamıyorsun korkulacak hiç birşey yokmuş ameliyat olurken aldığın narkoz gibi değil sonrasın da hiç agrım sızım olmadımerhaba,Ankaradayım ben,7 yıllık evliyiz 1 hafta öncesine kadar sebepsiz sandığımız bebek sahibi olamama durumu eşimin sperminde baş boyun anomalisi olması teşisi aldı.Mart ayında ilk adetimde tedavi sürecine başlıyorum.Micro enjeksiyon yapılıcak.İnşallah isteyen herkeze verir Rabbim hayırlısı ile...yumurta toplama işleminden çok çekiniyorum.Normalde sıkışık olmaya dayanamayan biriyim ya orda yarı baygınken bişi olursa diye korkuyorum,tecrübenizi paylaşır mısınız?teşekkürler
çok teşekkürederim,inan ben ağrıdan sızıdan değil idrar tutamamaktan korkuyorum.Bana daha önce bilgi aldığımızda sıkışık olcaksın demişlerdi.Tedaviye karar verdiğimden beri sadece bundan çekindim.İçimi rahatlattınız valla.Yumurta toplama işlemin de sıkışık olmana gerek yok. Transfer sırasın da sıkışık oluyorsun. Ayrıca ben günlerce uyuyamadım öyle korktum ki narkoz alıcam diye sabahı sabah etmiştim ama İnan hiç birşey anlamıyorsun korkulacak hiç birşey yokmuş ameliyat olurken aldığın narkoz gibi değil sonrasın da hiç agrım sızım olmadı
Kısa nasıl oluyor bilmiyorumCanim kısa protokol mu senin de. Benim de bugun 4. Igemdi. Şişlik fln olur dediler. Bende bo şey yok. Puregon 150 doz vuruyorum cumartesi sabah ultrasonda bakılcak
Yoo oyle bir sey olmadi. Bahcecide oyle bir sey yapmiyor.yani bana yapilmadi. Hem neti catlatacaklar ki yumurtalari zaten toplamis ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?