2017 şubat-mart tüp bebek yaptıracaklar

Merhaba bende dondurulmuşlarla 2. Transferimi üç gün önce oldum çok sıkıcı ister istemez düşünüyo insan oldumu olmadı mı die bu süreçte kafa dağıtmak için siz neler yaptınız

Merhaba bende dondurulmuşlarla 2. Transferimi üç gün önce oldum çok sıkıcı ister istemez düşünüyo insan oldumu olmadı mı die bu süreçte kafa dağıtmak için siz neler yaptınız
Calisacagim normal bir de orgu ormek cok rahatlatiyor.puzzle da yapiyorum. En iyisi de surukleyici kitap ve film

Ya bir yerde transfer sonrasında çatlatmak iğnesi vurulduklarini söyleyenler var sizde vuruldunuz mu
Yoo oyle bir sey olmadi. Bahcecide oyle bir sey yapmiyor.yani bana yapilmadi. Hem neti catlatacaklar ki yumurtalari zaten toplamis oluyorlar

merhaba,Ankaradayım ben,7 yıllık evliyiz 1 hafta öncesine kadar sebepsiz sandığımız bebek sahibi olamama durumu eşimin sperminde baş boyun anomalisi olması teşisi aldı.Mart ayında ilk adetimde tedavi sürecine başlıyorum.Micro enjeksiyon yapılıcak.İnşallah isteyen herkeze verir Rabbim hayırlısı ile...yumurta toplama işleminden çok çekiniyorum.Normalde sıkışık olmaya dayanamayan biriyim ya orda yarı baygınken bişi olursa diye korkuyorum,tecrübenizi paylaşır mısınız?teşekkürler

Canim Micro enjeksiyonun farkı ne bilmiyorum ama yumurta toplama işleminde idrara sıkışık olmana gerek Yok o transfer icin geçerli. Ben iki kez denedim transferleri ikisinde de çok sıkışık değildim sorun olmadı icini ferah tut

Hamiş olanlar ne zaman belirti başladı belirti aramak normal mi acaba inşallah hepimi için güzel şeyler olur deneyimli arkadaşlar bizimlede deneyimlerinizi paylaşırmısınız rica etsem

Canim daha yapmadım test bugün 10. Gün. Test yapınca paylaşicam inşallah güzel haberler paylaşırım :)
ay inşallah güzel güzel haberler.Çok heyecanlıyım ben,şimdiye kadar üstünde durmadık ve hiç bir tedavi yapmadık.İlk olcak,eşim hemen tepki veren biri ve çok yoğun çalışıyo,umarım ilkinde olur.Tabiki hayırlısı ise:)Daha önce tam tedaviye başlıyacakken hep bi sıkıntı problem çıkmıştı,umarım bu sefer çıkmaz

Son düzenleme:
Yumurta toplama işlemin de sıkışık olmana gerek yok. Transfer sırasın da sıkışık oluyorsun. Ayrıca ben günlerce uyuyamadım öyle korktum ki narkoz alıcam diye sabahı sabah etmiştim ama İnan hiç birşey anlamıyorsun korkulacak hiç birşey yokmuş ameliyat olurken aldığın narkoz gibi değil sonrasın da hiç agrım sızım olmadı

çok teşekkürederim,inan ben ağrıdan sızıdan değil idrar tutamamaktan korkuyorum.Bana daha önce bilgi aldığımızda sıkışık olcaksın demişlerdi.Tedaviye karar verdiğimden beri sadece bundan çekindim.İçimi rahatlattınız valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…