- 16 Ocak 2015
- 3.295
- 2.547
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Demek ki aynı zamanlar da test günümüz dua etmekten başka birşey gelmiyor rabbim hayırlısını nasip etsin alalım bebişleri kucağımızaBenimde bugun transferimin 8. Günü bendede sol tarafta ozellikle batma tarzi seyler oluyor cnm insaAllah guzel seylerin habercisidir
İnşallah günler geçmek bilmiyorKizlar insallah guzel sonuclar alirsiniz![]()
Yapma daha canm bende aldim erken gebelik testi ama 10 11. Gun felen yapmayı düşünüyorum daha erken8. Gün erken gebelik testi yapsam olur mu? 3. Gün embriyosu
İnşallahAslında buradan okuduklarima göre hayra alamet canım. Çoğu arkadaş regl ağrısı gibi agrilarinin olduğunu düşünerek uzulmustur 2 gün sonra hamileyim diye geldi.
Canım ağrılar regl belirtisi değil :)cunku ilac kullanirken regl olma ihtimalin yok. Ilaclari birakimca bile cok cok sonra regl olacaksin. O yuzden regl agrisi olamaz. Belki bebisin tutunmustur. Oyle ya da boyle regl e baglamaQUOTE="melaike19, post: 50261636, member: 810493"]Bugün transferin 9. Günü ve hafiften Regl ağrısı gibi ağrım başladı sanırım bu hayra alamet değil![]()
Hayır test konusunda çok cesaretsizim bana kalsa hiç test yapmam:) pazartesi test günüm[/QUOTE]Canım ağrılar regl belirtisi değil :)cunku ilac kullanirken regl olma ihtimalin yok. Ilaclari birakimca bile cok cok sonra regl olacaksin. O yuzden regl agrisi olamaz. Belki bebisin tutunmustur. Oyle ya da boyle regl e baglamahic test yaptin mi?
Hayırlı cumalar arkadaşlar benimde bugün 8Yapma daha canm bende aldim erken gebelik testi ama 10 11. Gun felen yapmayı düşünüyorum daha erken
Ay çok az kalmış. İnşallah hayırlı haberlerini alırız canımHayır test konusunda çok cesaretsizim bana kalsa hiç test yapmam:) pazartesi test günüm
Ayyy aman ne güzelKızlar ben bugün test yaptırdım transferin 10.günü BhCG 119, 18 Progesteron 371,40
Sizce iyi mi değerler?
MaSaAllah canm hayirli olsun gebelik degerin gayet iyi cikmis kaçıncı gün embriyosuyduKızlar ben bugün test yaptırdım transferin 10.günü BhCG 119, 18 Progesteron 371,40
Sizce iyi mi değerler?
Ayyy aman ne güzelhayırlı uğurlu oslun. Kalp atışını da duyaraınız inşallah .sizinki taze transfer miydi ve kaçıncı gün embriyosuydu?
MaSaAllah canm hayirli olsun gebelik degerin gayet iyi cikmis kaçıncı gün embriyosuydu
Benimde bugun 8.gunum 10.gun idrar testi yapmaya bile korkuyorum sonuc kesin olsun diye 12.gun kan testini bekleyim diyorum ama bilemedim :) 3.gun embriyosu 2 tane verildi banada. InsaAllah sonucum guzel olur3.gün embriyosuydu,tazeydi zaten 2 tane vardı 2 si de transfer edildi. Çok tşk ederim Allah razı olsun inşallah kucağıma da almak nasip olur. Şu an tşk ediyorum ama hala inanmakta güçlük çekiyorum. Allahım hepimize yaşatsın. İkiz mi bu değerden anlaşılır mı kızlar?
Valla onun icin sordum.5. Gun embryolari erken cikar da 3. Gun kanda bu kadar erken cikmasi sasirtti beni. Hayirlisi olsun3.gün embriyosuydu,tazeydi zaten 2 tane vardı 2 si de transfer edildi. Çok tşk ederim Allah razı olsun inşallah kucağıma da almak nasip olur. Şu an tşk ediyorum ama hala inanmakta güçlük çekiyorum. Allahım hepimize yaşatsın. İkiz mi bu değerden anlaşılır mı kızlar?
Valla onun icin sordum.5. Gun embryolari erken cikar da 3. Gun kanda bu kadar erken cikmasi sasirtti beni. Hayirlisi olsun
Kızlar ben bugün test yaptırdım transferin 10.günü BhCG 119, 18 Progesteron 371,40
Sizce iyi mi değerler?
Benimde bugun 8.gunum 10.gun idrar testi yapmaya bile korkuyorum sonuc kesin olsun diye 12.gun kan testini bekleyim diyorum ama bilemedim :) 3.gun embriyosu 2 tane verildi banada. InsaAllah sonucum guzel olur
muhtesemmmm :)))) ınsallah 2 gun sonra ıkıye katlar cnmmmmm senın adına cok sevındım:)