2017 şubat-mart tüp bebek yaptıracaklar

QUOTE="melaike19, post: 50261636, member: 810493"]Bugün transferin 9. Günü ve hafiften Regl ağrısı gibi ağrım başladı sanırım bu hayra alamet değil :KK43:
Canım ağrılar regl belirtisi değil :)cunku ilac kullanirken regl olma ihtimalin yok. Ilaclari birakimca bile cok cok sonra regl olacaksin. O yuzden regl agrisi olamaz. Belki bebisin tutunmustur. Oyle ya da boyle regl e baglama :KK68: hic test yaptin mi?[/QUOTE]
Hayır test konusunda çok cesaretsizim bana kalsa hiç test yapmam:) pazartesi test günüm

Canım ağrılar regl belirtisi değil :)cunku ilac kullanirken regl olma ihtimalin yok. Ilaclari birakimca bile cok cok sonra regl olacaksin. O yuzden regl agrisi olamaz. Belki bebisin tutunmustur. Oyle ya da boyle regl e baglama :KK68: hic test yaptin mi?
Hayır test konusunda çok cesaretsizim bana kalsa hiç test yapmam:) pazartesi test günüm[/QUOTE]
Ay çok az kalmış. İnşallah hayırlı haberlerini alırız canım:KK17::KK9:

Yapma daha canm bende aldim erken gebelik testi ama 10 11. Gun felen yapmayı düşünüyorum daha erken
Hayırlı cumalar arkadaşlar benimde bugün 8
Hayır test konusunda çok cesaretsizim bana kalsa hiç test yapmam:) pazartesi test günüm
Ay çok az kalmış. İnşallah hayırlı haberlerini alırız canım:KK17::KK9:[/QUOTE]
Merhama benimde salı günü test günün inşallah hayırlı haberler alırız benim hiç belirttim yok

Kızlar ben bugün test yaptırdım transferin 10.günü BhCG 119, 18 Progesteron 371,40
Sizce iyi mi değerler?
Ayyy aman ne güzel :KK24: hayırlı uğurlu oslun. Kalp atışını da duyaraınız inşallah .sizinki taze transfer miydi ve kaçıncı gün embriyosuydu?

Ayyy aman ne güzel :KK24: hayırlı uğurlu oslun. Kalp atışını da duyaraınız inşallah .sizinki taze transfer miydi ve kaçıncı gün embriyosuydu?
MaSaAllah canm hayirli olsun gebelik degerin gayet iyi cikmis kaçıncı gün embriyosuydu

3.gün embriyosuydu,tazeydi zaten 2 tane vardı 2 si de transfer edildi. Çok tşk ederim Allah razı olsun inşallah kucağıma da almak nasip olur. Şu an tşk ediyorum ama hala inanmakta güçlük çekiyorum. Allahım hepimize yaşatsın. İkiz mi bu değerden anlaşılır mı kızlar?

3.gün embriyosuydu,tazeydi zaten 2 tane vardı 2 si de transfer edildi. Çok tşk ederim Allah razı olsun inşallah kucağıma da almak nasip olur. Şu an tşk ediyorum ama hala inanmakta güçlük çekiyorum. Allahım hepimize yaşatsın. İkiz mi bu değerden anlaşılır mı kızlar?
Benimde bugun 8.gunum 10.gun idrar testi yapmaya bile korkuyorum sonuc kesin olsun diye 12.gun kan testini bekleyim diyorum ama bilemedim :) 3.gun embriyosu 2 tane verildi banada. InsaAllah sonucum guzel olur

Valla onun icin sordum.5. Gun embryolari erken cikar da 3. Gun kanda bu kadar erken cikmasi sasirtti beni. Hayirlisi olsun

Valla onun icin sordum.5. Gun embryolari erken cikar da 3. Gun kanda bu kadar erken cikmasi sasirtti beni. Hayirlisi olsun

Aslında 8.günü yaptım idrar testi onda da silik çizgi çıktı. Hastaneden de bugün ki kan testi için aradılar 3 gün erken olmasına rağmen değer çok iyi dedi hoca inşallah pzt tekrar yapıcam değerin 2 katına çıkmasını bekliycekmişiz :)

Back
X