2017 şubat-mart tüp bebek yaptıracaklar

Benim ilk tüp bebekte çatlatma iğnesi kullandım 36 saat sonra yumurtaları alıyorlar diye biliyorum

ay inşallah güzel güzel haberler.Çok heyecanlıyım ben,şimdiye kadar üstünde durmadık ve hiç bir tedavi yapmadık.İlk olcak,eşim hemen tepki veren biri ve çok yoğun çalışıyo,umarım ilkinde olur.Tabiki hayırlısı ise:)Daha önce tam tedaviye başlıyacakken hep bi sıkıntı problem çıkmıştı,umarım bu sefer çıkmaz
Hayırlısı olsun sizin icin de canim. Tedaviye bile gerek kalmadan olur inşallah :)

Sedaaa hayırlısı olsun canim çok sevindim:) heyecan yaptım ayni gün transfer olmustuk ben test yapmaya korkuyorum :) ben de güzel sonuçlar alırım inşallah

Ben biraz tezcanlı çıktım dimi :halay: olmuştur bebek vardır dimi ? Artık güzel haberleri senden bekliyoruz inşallah :dua:

Amin canm insaAllahh.. belirtilerin varmiydi canim. Herkese göre degisir tabi belirtiler ama merak ettm

Ya aslında 7. Gün gece adet olacak gibi karnım ağrıdı, belim bide çok garip kuyruk sokumuma doğru ince ince sızı oldu. Hatta eşime yatmaktan artık popom acıyor dedim :KK48: bilmiyorum ne kadar ilgisi var. Onun dışında göğüslerde dolgunluk oldu ama o iğne sürecinden beri öle.

Selam kizlar bende önümüzdeki adetimle birlikte tedavime başlayacağım allah izin verirse
Inşallah hepimiz buradan güzel hberler veririz..
Sizler beslenme açısından neler yapıyor iğne öncesi yazar misiniz? ??

Valla
Yatıyorum ewin içinde geZiyorum kendimi yormamaya çalışıyorum mümkün olduğunca dikkat ediyorum inşallah minnaklar bizimledir sen napıosun sana ne dedi doktorun
bana normal hayatına dönebilirsin dedi de bn de senin gibi yapıyorum yatıyorum oturuyorum geziniyorum ama beklemek çok zor

Bilinmezlik gercekten cok zor.. tuttugunu bilsek bekleriz her daim 9 ay insaAllah :) ama iste bilmedigimiz icin zor geçiyor zaman.. 9.günüm bugün sali test günü olan varmi benim gibi. Erken gebelik testi aldim ama yapmaya cesaret edemiyorum. Belki yarin yada pazartesi yaparim.

Bilinmezlik gercekten cok zor.. tuttugunu bilsek bekleriz her daim 9 ay insaAllah :) ama iste bilmedigimiz icin zor geçiyor zaman.. 9.günüm bugün sali test günü olan varmi benim gibi. Erken gebelik testi aldim ama yapmaya cesaret edemiyorum. Belki yarin yada pazartesi yaparim.
Bırak yapmayı almaya testi cesaretim yok bir tarafım al Salı'ya kadar eziyet etme kendine diyor diğer tarafım yapma diyor. Birde sadece sanki sağ kaşığım da agrı batma var gibi neden sol tarafta değil bu agrı diyorum yada psikolojik Ağrıdıgını hissediyorum çünkü agrı olmayınca korkuyorum olmadı mı diye

Hayırlısı olsun inşallah bnm daha çok war 6 sında test tarihi Ozaman kadar keşke öğrenebilsek :anne:

Bırak yapmayı almaya testi cesaretim yok bir tarafım al Salı'ya kadar eziyet etme kendine diyor diğer tarafım yapma diyor. Birde sadece sanki sağ kaşığım da agrı batma var gibi neden sol tarafta değil bu agrı diyorum yada psikolojik Ağrıdıgını hissediyorum çünkü agrı olmayınca korkuyorum olmadı mı diye
İnşallah hayırlısıyla pozitif sonuçlar görürüz benmde belim we sol kasığım ağrıyo hemen aklıma oldumu olcak mı acaba die kafayı yiyebilirim test tarihine kadar ☺️ Sizin ilk denememi

Back
X