3 kez aşılama yaptırdım. Bugün doktorum tüp bebek önerdi bana. Tavsiye edilen birkaç isim var aklımda ama sizin tavsiyeniz varmı bayanlar?
Bende ozan özolcaya gitmeyi düşünüyorum çevremden ona gidip hayırlı sonuç alan fazlaca insan duydum umarım duyduklarım gibi çıkar :)
Al olmazsa sende canm ayni gun yapalim :)) bende cesaret edemiyorum daha :)) az once rahimde acayip bi batma oldu bicak sokuyolar gibiydi sanki uzandim birazda gecti simdi ...Bırak yapmayı almaya testi cesaretim yok bir tarafım al Salı'ya kadar eziyet etme kendine diyor diğer tarafım yapma diyor. Birde sadece sanki sağ kaşığım da agrı batma var gibi neden sol tarafta değil bu agrı diyorum yada psikolojik Ağrıdıgını hissediyorum çünkü agrı olmayınca korkuyorum olmadı mı diye
umut tacirleri artık bizimle değilsiniz....
İnşallah öyle olur hepimizin yüzü gülergunaydın kızlar sanırım haftaya herkes pozıtıf olacak veeeeeeeeeee gebelık takvımınden gecılmeyecek buralar:)
Benimde bugün 9.günüm test aldım ama yapmaya cesaretin yok bi tarafımda yap diyo biseyde hissetmiyorum o yüzden korkuyorumBilinmezlik gercekten cok zor.. tuttugunu bilsek bekleriz her daim 9 ay insaAllah :) ama iste bilmedigimiz icin zor geçiyor zaman.. 9.günüm bugün sali test günü olan varmi benim gibi. Erken gebelik testi aldim ama yapmaya cesaret edemiyorum. Belki yarin yada pazartesi yaparim.
Olmazsa yarin yapsak miii sabahtan :)Benimde bugün 9.günüm test aldım ama yapmaya cesaretin yok bi tarafımda yap diyo biseyde hissetmiyorum o yüzden korkuyorum
InsaAllah canimm insaAllah :)gunaydın kızlar sanırım haftaya herkes pozıtıf olacak veeeeeeeeeee gebelık takvımınden gecılmeyecek buralar:)
Evet yarın sabah yapalım belirtımde yok ya kendimi hazırlıyımen azından kan testine kadarOlmazsa yarin yapsak miii sabahtan :)
Belirti aramayin. Benim hala belirtim yok .. insallah olumlu olur sonuclariniz.Benim gibi hiç bişey hissetmeden bekleyen varmı 9.gün ama hiç bişey hissetmiyorum benim gibi olup hamile olan varmı ?
InsaAllah guzel sonuc aliriz belirti cok arama kiminde olur kiminde olmaz. Bende var belirtiler ama gorcez bakalim.Evet yarın sabah yapalım belirtımde yok ya kendimi hazırlıyımen azından kan testine kadar
Sizin kaçıncı gününüz?Belirti aramayin. Benim hala belirtim yok .. insallah olumlu olur sonuclariniz.
Inşallah canım allahın izniyle olumlu sonuçlar alırızInsaAllah guzel sonuc aliriz belirti cok arama kiminde olur kiminde olmaz. Bende var belirtiler ama gorcez bakalim.
Canim ben 2 subatta transfer oldum. 9.gun 128 11.gun 365 14.gun 1248 19.gun 5119 cikti. Dr yurt disinda oldugu icin kese ve kalp atisi icin gidemedim daha. Hicbir agrim sizim yok. Bende cok merak ediyorum. Degerlerim guzel artti insallah bundan sonrada sikinti olmaz.S
Sizin kaçıncı gününüz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?