2017 şubat-mart tüp bebek yaptıracaklar

Al olmazsa sende canm ayni gun yapalim :)) bende cesaret edemiyorum daha :)) az once rahimde acayip bi batma oldu bicak sokuyolar gibiydi sanki uzandim birazda gecti simdi ...

Benimde bugün 9.günüm test aldım ama yapmaya cesaretin yok bi tarafımda yap diyo biseyde hissetmiyorum o yüzden korkuyorum

Benim gibi hiç bişey hissetmeden bekleyen varmı 9.gün ama hiç bişey hissetmiyorum benim gibi olup hamile olan varmı ?

Merhaba arkadaşlar benim de dün 2 tane 4. gün embriyosu transfer edildi. Birisi gününe göre uyumlu, diğeri de biraz geride de olsa gelişiyor dediler. Inşallah sımsıkı tutunur hepimizin minnakları 6 Mart test günüm. Inşallah pozitif sonuçlar alırız hepimiz neler yiyiyorsunuz? neler yapıyorsunuz bu süreçte? Nasıl yatıyorsunuz pozisyonunuz ne şekilde oluyor şekerler?

S

Sizin kaçıncı gününüz?
Canim ben 2 subatta transfer oldum. 9.gun 128 11.gun 365 14.gun 1248 19.gun 5119 cikti. Dr yurt disinda oldugu icin kese ve kalp atisi icin gidemedim daha. Hicbir agrim sizim yok. Bende cok merak ediyorum. Degerlerim guzel artti insallah bundan sonrada sikinti olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…