2017 şubat-mart tüp bebek yaptıracaklar

arkadaşlar moralim aşırı bozuk.tam tüp bebeğe başlayacakken eşimin ısrarıyla bir başka doktora muayene oldum ve ceee dedi kist. çikolata kistim tam 5 cm olmuş. işin garip yanı ameliyattan sonra her ay kontrole gidip bişey yok diye dönmem.bu kadar dokotr nasıl olur da farketmez bu kisti. şimdi hem yumurta rezervim az hem kiatim yenilemiş durumda ve zaman kaybetmeden tüp bebek yaptırmam gerekiypr.bu durmda olup da tüp bebek tedavsi sonucu hamile kalan arkadaşlar var mı?

Canim benimde 60 cikti ama doktorum dikkat et eger kizamikcik cikaran cocuk falan yaninda bulunma gebelikte bebege zarar verir onun disinda birsey olmaz bu yasa kadar geçirmemişsin bundan sonrada olmaz.insallah dedi sorun olmaz diye dusunuyorum

Bağışıklığı gösteriyormuş yani ben daha önce geçirmişim sorun yok dedi doktor ve bana ilk iğnemi verdi puregon pen 200 luk vuracam bunu kullanan varmi

merhaba bende dün başladım. dond. emriyo transferi olcak inşallah. haftaya çarş. yine gün verdi kontro için ilaçları kullanmaya başladım.

Bağışıklığı gösteriyormuş yani ben daha önce geçirmişim sorun yok dedi doktor ve bana ilk iğnemi verdi puregon pen 200 luk vuracam bunu kullanan varmi
Benim bagisiklik sistemim pek kuvvetli degil zaten. Bu arada hangi şehir ben istanbul medilol de yaptim

Tedavini ol canım önce sonra başla tüp bebeğe o şekilde sonuc pozitif olur eşimin arkadasının eşide aynı sorundaydı malesef negatif oldu sonucu.

Kizamik ve kızamıkçık baska baska dedi doktorum asisida olmamissin dedi dikkatli ol sadece eger gebe kalirsan ve yakalanirsan bebegin beyninde geri dönüşü mumkun olmayan hastaliklar olur dikkatli ol dedi eşimde ayni sekilde. Aşısı olsaniz dahi 3 ayda etsini gosterir dilerseniz saglik ocagi yapiyor dediler ama yaptirmadim

Ben bağışıklık kazanmışım iğneyi gerek görmedi eğer sana iğne söylediler ise yaptır bence

Ben bağışıklık kazanmışım iğneyi gerek görmedi eğer sana iğne söylediler ise yaptır bence
Suan icin gerekli degil ama dikkat et dedi.benim ailemde ankarada yaşıyor orda yaptirmayi cok istemistim ama kismet olmadi.insallah hic gerek kalmazda
Dilerim bekleyenlerden guzel haberler gelir

Bugün transferin 9. Günü ve hafiften Regl ağrısı gibi ağrım başladı sanırım bu hayra alamet değil

Arkadaşlar sadece 3 tane yumurtam gelişmiş ilaçlara devam ama çok canım sıkıldı 20 şubatta başlamıştım ne yapmalıyım
Canim kısa protokol mu senin de. Benim de bugun 4. Igemdi. Şişlik fln olur dediler. Bende bo şey yok. Puregon 150 doz vuruyorum cumartesi sabah ultrasonda bakılcak

günaydın kızlarrrr

bugun tahlıl gunu olan yokmu pozıtıfler moral duzeltecek ben dun ıgneye basladım artık lucrın ve pureton 200 luk pzrtesı kontrol heyecan tavan resmen bı yandan da olmaz ıse yolumu nasıl cızecegıım dıye dusunmek

QUOTE="melaike19, post: 50261636, member: 810493"]Bugün transferin 9. Günü ve hafiften Regl ağrısı gibi ağrım başladı sanırım bu hayra alamet değil [/QUOTE]
Canım ağrılar regl belirtisi değil :)cunku ilac kullanirken regl olma ihtimalin yok. Ilaclari birakimca bile cok cok sonra regl olacaksin. O yuzden regl agrisi olamaz. Belki bebisin tutunmustur. Oyle ya da boyle regl e baglama hic test yaptin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…