Yoo oyle bir sey olmadi. Bahcecide oyle bir sey yapmiyor.yani bana yapilmadi. Hem neti catlatacaklar ki yumurtalari zaten toplamis ol
Hayırlısı olsun sizin icin de canim. Tedaviye bile gerek kalmadan olur inşallah :)ay inşallah güzel güzel haberler.Çok heyecanlıyım ben,şimdiye kadar üstünde durmadık ve hiç bir tedavi yapmadık.İlk olcak,eşim hemen tepki veren biri ve çok yoğun çalışıyo,umarım ilkinde olur.Tabiki hayırlısı ise:)Daha önce tam tedaviye başlıyacakken hep bi sıkıntı problem çıkmıştı,umarım bu sefer çıkmaz
Sedaaa hayırlısı olsun canim çok sevindim:) heyecan yaptım ayni gün transfer olmustuk ben test yapmaya korkuyorum :) ben de güzel sonuçlar alırım inşallah
Olmaz mı huyu güzel yüzü güzel bir bebek ya da bebekler olur inşallah :) amin canim ben de kendimden bekliyorum güzel haberler :)Ben biraz tezcanlı çıktım dimiolmuştur bebek vardır dimi ? Artık güzel haberleri senden bekliyoruz inşallah
Amin canm insaAllahh.. belirtilerin varmiydi canim. Herkese göre degisir tabi belirtiler ama merak ettm
ben gidiyorum :)Umut bahceciye giden varmı şuan arkadaşlar
Sanırım transfer tarihlerimiz aynı hayırlısı olsun inşallah Allah pozitif sonuçlar görmemizi nasip etsinKızlar Bnmde transferde 3. Günüm dondurulmus embriyoları transfer ettiler. İnş rabbim kucağımıza almayı nasip etsin
İnşallah cnm şimdilik napıyorsunSanırım transfer tarihlerimiz aynı hayırlısı olsun inşallah Allah pozitif sonuçlar görmemizi nasip etsin
Hımm hangi aşamadasın benim salı carsamba opu varben gidiyorum :)
Yatıyorum ewin içinde geZiyorum kendimi yormamaya çalışıyorum mümkün olduğunca dikkat ediyorum inşallah minnaklar bizimledir sen napıosun sana ne dedi doktorunİnşallah cnm şimdilik napıyorsun
bana normal hayatına dönebilirsin dedi de bn de senin gibi yapıyorum yatıyorum oturuyorum geziniyorum ama beklemek çok zorYatıyorum ewin içinde geZiyorum kendimi yormamaya çalışıyorum mümkün olduğunca dikkat ediyorum inşallah minnaklar bizimledir sen napıosun sana ne dedi doktorun
Bırak yapmayı almaya testi cesaretim yok bir tarafım al Salı'ya kadar eziyet etme kendine diyor diğer tarafım yapma diyor. Birde sadece sanki sağ kaşığım da agrı batma var gibi neden sol tarafta değil bu agrı diyorum yada psikolojik Ağrıdıgını hissediyorum çünkü agrı olmayınca korkuyorum olmadı mı diyeBilinmezlik gercekten cok zor.. tuttugunu bilsek bekleriz her daim 9 ay insaAllah :) ama iste bilmedigimiz icin zor geçiyor zaman.. 9.günüm bugün sali test günü olan varmi benim gibi. Erken gebelik testi aldim ama yapmaya cesaret edemiyorum. Belki yarin yada pazartesi yaparim.
İnşallah hayırlısıyla pozitif sonuçlar görürüz benmde belim we sol kasığım ağrıyo hemen aklıma oldumu olcak mı acaba die kafayı yiyebilirim test tarihine kadarBırak yapmayı almaya testi cesaretim yok bir tarafım al Salı'ya kadar eziyet etme kendine diyor diğer tarafım yapma diyor. Birde sadece sanki sağ kaşığım da agrı batma var gibi neden sol tarafta değil bu agrı diyorum yada psikolojik Ağrıdıgını hissediyorum çünkü agrı olmayınca korkuyorum olmadı mı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?