2017 şubat-mart tüp bebek yaptıracaklar

Hubannn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2015
3.627
2.143
53
Merhaba herkese;
Benim 2.denemem olacak .. ilk deneme 8.haftada düşükle sonuçlandı. Sebepsız ınfertılıte grubundayız. Yasım 29..
memorial atasehır; cem demirel gidiyorum.. şubat mart ayları içinde tüp bebek yaptıracaklar; bilgilerımizi, deneyim ve önerilerimizi paylasalım..

Benimde 2. Denemem ilk deneme hüsran ne yazikki 9. Haftamda kürtaj oldum.genetik sonuclarım temiz İnşallah bu kez yüzlerimiz güler. Yaş 36 şuan vitamin ve inofolic combi kullanıyorum ayrıca aç karna zeytinyagında bekletilmiş incir yiyorum inşallah bu kez embriyolarım kaliteli olur

İnş canım vitamın olarak ne kullanıyorsun.
Tup bebek tedavısınde d vıtamını önem tasıyor ben özellikle kontrol altında tutuyorum. Malum kış!

İnş canım vitamın olarak ne kullanıyorsun.
Tup bebek tedavısınde d vıtamını önem tasıyor ben özellikle kontrol altında tutuyorum. Malum kış!
Omepa dk2 diye bir ilaç canım içinde omega3 vitamind ve menaQ7 içeren bir vitamin. Eşimde proxeed plus kullanıyor kilo yapacak ama ne yapim fındık ceviz badem yiyorum ayrıca incir

Omepa dk2 diye bir ilaç canım içinde omega3 vitamind ve menaQ7 içeren bir vitamin. Eşimde proxeed plus kullanıyor kilo yapacak ama ne yapim fındık ceviz badem yiyorum ayrıca incir
Bende aynı sekılde:)

Hayırlı olsun inşallah.bende artık kaçinci denemem bilmiyorım valla pazartesi dondurulmus transferim var

Hubann canım eşinin kromazol testi çıktımı
Canım yarın alacagım ınş bır sorun olmaz. Bırde kan pıhtılasma için ne dıyecek merak ettım. Cunku sana genetık dr un baslamanı soyledı coraspırıne. P.tesıde cem beyle goruscm allhın ıznıyle

Evet canım başla der kesin

Kızlar bende tüp bebege basladım galiba şubat sonuna dogru transfer olır inş
İlk denemem yaş 24 tüpler tıkalı ve çikolata kistim var gonal f iğnelerime yeni başladım hepimize hayırlı olır inş

Yalnız bana dr hiç vitamin falan vermedi .ben bugun folic trio aldım rczaneden acaba baslasammı yan etki yapar mı arada kaldım doktordan habersiz

Yalnız bana dr hiç vitamin falan vermedi .ben bugun folic trio aldım rczaneden acaba baslasammı yan etki yapar mı arada kaldım doktordan habersiz
Hayırlı olsun canım inşallah , doktora sor canım ne kullanacagın hakkında daha iyi bilgi alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…