- 11 Şubat 2009
- 1.441
- 857
- Konu Sahibi Citolesgen
- #1.441
eşini de yanına almış mıydı peki?Ben o çatala çıkarken alttan bakması için yaprak gibi titriyordum , ayağımı bacağımı nereye koyacağımı bilemedim , iyi düşmedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eşini de yanına almış mıydı peki?Ben o çatala çıkarken alttan bakması için yaprak gibi titriyordum , ayağımı bacağımı nereye koyacağımı bilemedim , iyi düşmedim
Desene bugün gebeliğinin ilk günü o zaman.her yeni ay yeni heyecan.inşallah bu ay olur arkadaşımoyyy daha cok minik yaa benimkide belirti gösterdi hastalandım bugün
Hoşgeldin aramıza cnm. Kişisel bilgilerinde bdt tarihi yerine bebeğin doğum tarihini yazıp kaydediyorsun çıkıyor.kızla hamilelik takvimini nasıl oluşturuyoruz bilemedim yardım edermisiniz
Yok almadı , asistan kız vardı sadece yanımızda , saniyelik birşeydi keseyi gördü çekti aletieşini de yanına almış mıydı peki?
Aaaaa adam sırf o yüzden işe gitmiyor valla giremezse kıyamet koparYok almadı , asistan kız vardı sadece yanımızda , saniyelik birşeydi keseyi gördü çekti aleti
ay tesekkür ederim ne tatlısınDesene bugün gebeliğinin ilk günü o zaman.her yeni ay yeni heyecan.inşallah bu ay olur arkadaşım
amin canım ne zaman hayırlıysa ozaman olsun bu topiği ve sizi sevdimBu ay olur inşallah canm hayırlısı ise , belki yine nisana denk gelir doğum aramızdan hiç ayrılmazsın , mayısta bile olsa nolcak ki , sen sevdin bu topiği
Hic ole deme canim. Ben 29 yasindayim ama saclarim 18 yasinda beyazlamaya basladi. Ve oyle uc bes tel degil baya baya beyazladi. O yasimdan beri boyuyorum. İrsi bizde sac beyazlamasi. Ama ne yapip edip dayan. sacini beyazlarinin en az gorunecegi bir model yaptirmaya calis. Gorunen kisimlarada rimel sur. Kuafor bir arkadasima oyle yapmisti. Topuz yapip gorunen yerlere rimel surmustu. Belki fikir olur sana da34 yaşımda hamile kalırsam böyle olur işte
Hic ole deme canim. Ben 29 yasindayim ama saclarim 18 yasinda beyazlamaya basladi. Ve oyle uc bes tel degil baya baya beyazladi. O yasimdan beri boyuyorum. İrsi bizde sac beyazlamasi. Ama ne yapip edip dayan. sacini beyazlarinin en az gorunecegi bir model yaptirmaya calis. Gorunen kisimlarada rimel sur. Kuafor bir arkadasima oyle yapmisti. Topuz yapip gorunen yerlere rimel surmustu. Belki fikir olur sana da
yok canım bana karından bakıldı. vajinal yapılmadı yani. :)Saol kuzucum. Benim zaten geriden geldiği için karından görünmez, olsa olsa 1500 2000 falandır değerim normal artış olduysa, o yüzden alttan bakılacak diye tahmin ediyorum. Citolesgen 'in 13binlerdeyken bile karından görünmedi vajinal yapıldı galiba yanlış hatırlamıyorsam. Stres oluyorum diye doktor kan ölçtürmeden direk gel bakalım dedi. Artık ölçüm vermiyor bana
Canım şuan doktorun kapısındayım sıra bekliyorumgünaydın herkese ,
yine bayağı hızlı ilerlemiş sayfalar , yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz , hayırlı olsun , sağlıcakla alalım inşallah kucağımıza.
elvaven gördü mü acaba keseyi merak ettim ?
Hadi guzel haberlerle gel insallahCanım şuan doktorun kapısındayım sıra bekliyorum
Aaaa ben yanlış hatırlamışım canım. Vajinal ultrason da olsa gene de görülsün inşallahyok canım bana karından bakıldı. vajinal yapılmadı yani. :)
canım bence seninde karnından bakılcak gibime geliyor. cunku kan değerlerinde yukselmiştir diye duşunuyorumAaaa ben yanlış hatırlamışım canım. Vajinal ultrason da olsa gene de görülsün inşallah
Ahh canım keşke.canım bence seninde karnından bakılcak gibime geliyor. cunku kan değerlerinde yukselmiştir diye duşunuyorum