2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    217
Beni Benimde randevu yarın bugn saatler geçmedi valla tam 14+0 cinsiyet söyler heralde
 
o zaman bir daha ki kontrolden sonra mı yazalım ne dersin :)
Ben rüyamda hep erkek gördüm :) minik bi pipi dahi gördüm :) Doktor kız deyince çok şaşırdım belki değişebilirde bilmiyorum benziyor dedi sadece ama bende bi çıkıntı göremedim :) ben 20 sinde gideceğim Allah nasip.ederse o.zaman söylerim :)
 
Ne güzel anlatmışsınız aynı his içindeyim hamilelik için kitap alacaktım 2 li tarama çıksın öyle 12. hafta bitsin öyle diye erteledim. Doktora her gittiğimde ilk olarak canlı mı diye soruyorum. Dediğiniz gibi dışarı çıkmak faydalı olabilir kafayı dağıtmak için. Allah güzel bir yazı yazmış olsun hepimize. Teşekkür ederim....
 
kızlar
dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti) diye bi sayfa var oarada silvester ultrasyon fotografına göre yorumluyor bende bildi. isterseniz onada yollayın :)
 
Ben sana yorumliyim canım tamamen bilimsel verilere dayanarak %50 erkek olacak %50kız
 
bende hep gözlerimi kapatıp büyümüş mü diye soruyorum önce doktora, doktorum hadi bak diyince açabiliyorum bu korku geçmicek
 
Canım çok geçmiş olsun benim sonucunda bakteri üremedi doktorum monurol verdi toz bir ilaç canım daha evvel de kullanmıştım ben içiyorsun iki saat idrara çıkmıyorsun sonra iki saatten sonraki idrarın da rengi biraz koyu oluyor ilaçtan ve giderilmiş oluyor bu hastalık. Suyu yine bol iç canım benim ayağını sıcak tut. İç çamaşırını günde iki değiştir ben günde bir değiştiriyorum normalde ama dün üç defa değiştirdim. Ayrıca her gün duş almamız iyi olurmuş ama duştan sonra ben saç kurutma makinesinin soğuk tarafıyla kurutuyorum. Genel hijyen önemli tabi bana ağda yasaktı şimdi izin çıktı daha temiz olacak inşallah. Ayrıca duşta vajina temizliği için sabun duş jeli vs kullanma.
 
Kızlar bulantım baya gitti ama reflü oluyor bende yemekten hemen sonra uzanmamaya çalışıyorum ama boğazıma geliyor acı bir tat var mı çaresi.? Sizde de oluyor mu?
 
 
Bendede ayn
Bendede aynı gerginlikler var maalesef.. Sanıyorum ki sende benim gibi daha önce kötü bir tecrübe yaşadın. Ben 5 aylıkken kaybettim. Şimdide ilk hamileliğimde yaşadığım heyecanları yaşayamıyorum. Bi şekilde kafamı dağıtmaya çalışıyorum ama bazen başarılı olamıyorum. Geçen sefer ilk aylarda başlamıştım alışverişe şimdide herşey gözümde büyüyor. Allah yardımcımız olsun.
 
Canım akıntını takip et mutlaka beyaz peynir kestiği gibi olan akıntı rahimden gelen ve bizi enfeksiyonlara karşı koruyan akıntıymış. Mesela benim üç gündür şeffaf su gibi akıntım. Üç gündür beyaz akıntım yok.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…