2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    217
Ben de çok yedim acı cnm bi sıkıntı olmadı..
Hatta eşim dalga geçiyordu benimle urfalı doğurcan diye :-) Salataya bile sivri kıl biber koyduruyordum Hoppa
Ben de çok severim kıl biberi:) acı normalde de severim ama bu ara canım çekti yedim. İştahım açılıyor galiba canım ya yuppppi :kk77: bizimkiside Hataylı olacak galiba baba tarafına çekmiş :)
 
Kızlar bugün decaviti kullanmaya başladım folik asiti bıraktım. BU DECAVIT NE KADAR SÜRE KULLANILACAK DOKTOR BIR ŞEY DEMEDI SIZ KULLANIYOR MUSUNUZ
 
Allahım ya benim bebişin cinsiyet heryerde muamma :KK70::KK70:
Bir doktor erkeğe benzetti, diğer doktor kıza benzetti
Çin takvimi erkek diyo
Rus takvimi kız diyo
Ben hiçbişey hissetmiyorum.
Benim minnak çok kararsız :KK70::KK70::KK70::emir_bebek::emir_bebek:
:KK76: :KK76::KK76: hahaha aynı benimki çin erkek, rus kız diyor. ramzi teorisine göre tamı tamına kesenin ortasındaydı sağa ya da sola yakın değildi. ben de merak ediyorum :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

bu 11+0 ikenki halimiz aranızda yorum yapacak var mı canlarım??? :KK48::KK48::KK48:
 

Eklentiler

  • image1.JPG
    image1.JPG
    58,2 KB · Görüntüleme: 66
Kızlar uzun aradan sonra merhabalrr. Nasılsınız ? nasıl gıdıyor :anneadayı:. Ben bugun saglık ocagına gıttım. Orada tartıldım. 61 kıloya ınmıştım. 15-20 gunde 3 kılo vermısım. Çok uzuldum. Bu iyi mi kötü mü bilemedim :KK43:
 
deli_mavi_59 deli_mavi_59 simarik83 simarik83 Kilim ve tohum Kilim ve tohum eylullum eylullum SEMA_24 SEMA_24 neslim33 neslim33 hilelf hilelf babypooh babypooh ZelGN ZelGN uconn uconn xiexie xiexie Yaren007 Yaren007 endless love endless love supremee supremee 4753 4753 Buucuuu Buucuuu kafein_ kafein_ pinar5487 pinar5487 ikihayat ikihayat cloud17 cloud17 forestgump forestgump tsemavi tsemavi @kvsrcrn @Berobaro Oykumm13 Oykumm13 helen helen Zeus @arslnassli gkcnbrt gkcnbrt orkide605 orkide605 didoscskn didoscskn K Kelebek1841 Leijla Leijla Ruzgaraltugeda Ruzgaraltugeda MMaya MMaya @fzfzfz nichyagamze nichyagamze fatmank fatmank E elif_ay G gmzozcn F fundaburcu cancangunes cancangunes M -Moonlight- erdems erdems SHARK_11 SHARK_11 hayal_masal hayal_masal environmentaleng environmentaleng dodoperisi dodoperisi Y yumoscuk sg26 sg26 CeKu62 CeKu62 happymom87 happymom87
Merhaba güzel anneler.. Artık yavaş yavaş cinsiyetleri öğrenmeye başladık. Eğer ki cinsiyetleri listeye eklemek istiyorsanız eklerim kızlar. Bilgilerinizi söylerken lütfen beni etiketlemeyi unutmayınız. Yeni gelen arkadaşlarımız da liste de yer almak istiyorsa lütfen ordaki gibi bilgilerinizi bana iletiniz. özel mesaj ya da etiketleme yapınız bana. hepimize musmutlu günler.. :) :KK200::KK15:
 
Doktordan döndün mü canm bebek nasılmış
Teşekkür ederim, çok şükür bebek iyiymiş, gitmişken ikili testimi de yaptırdım. haftaya sonuçlar bakalım inşallah güzel çıkar. İlk defa hareketlerini de gördüm, çok heyecan vericiydi. Burun kemiği, ense kalınlığı, uzuvlar da ok. Kanama için de telaşlanmamamı söyledi dr. kese ve bebek iyi dedi. Çok şükür.
 
Bu teoriye göre kız.Ay inşallah Allah'ım.Önce sağlık,sıhhat tabi ama bir oğlandan sonra bir kız ne iyi olur.Son ultrason kağıdımda net çıkmış o bölge aynı kız gibi.

Allah önce sağlıklısını sonra gönlünden geçeni versin inşallah canım :) benim en sonki görüntüm 10 haftalıkken arkadaşlar 10 haftanın erken olduğunu 11 12 13. haftalarda bakılmasının ideal olduğunu yazmışlar.yani pazartesi günkü randevumu bekliycem :)
 
Allah önce sağlıklısını sonra gönlünden geçeni versin inşallah canım :) benim en sonki görüntüm 10 haftalıkken arkadaşlar 10 haftanın erken olduğunu 11 12 13. haftalarda bakılmasının ideal olduğunu yazmışlar.yani pazartesi günkü randevumu bekliycem :)

Amin canım inşallah.Ben de en son 12+0 görüntü vardı.Baya da net çıkmış.Bakalım bu teori tutacakmı.Allah hepimize önce sağlıklı sıhhatli,sonra da gönlümüzden geçeni versin İnşallah.
 
Bayanlar merak ediyorum hamilelik stresini ve korkularını atmak ve rahatlamak için yaptığınız bir şeyler var mı? Kurslar, nefes, yoga, kitap, kendini işe vermek, psikolog ya da başka bir şeyler. Ben önceki olumsuz anılardan dolayı hep bir heyecanlıyım. Cinsiyet vb. benim için hiç önemli değil. Sadece yaşamasını istiyorum. Pıhtılaşma sorunu var. Sulandırıcı iğne kullanıyorum. Gruba bile girmekte o kadar tereddüt ettim ki başlarsam yarım kalırsa diye :KK43: Galiba bu bir travma- kolay da geçmiyor. Fikirleriniz çok önemli... Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
 
Kızlar yarın 2 li tarama testi yapılacak dua edin herşey güzel çıksın.rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.11 haftada cinsiyet öğrenen oldu mu aranizda
canım benim bebeğim tam 11+5. haftasında gösterdi. ama devletteki doktorlar görse bile hemen söylemiyormuş. ben özelde öğrendim
 
X