2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    217
Aynen canim maalesef benim kurtajimi da simdiki doktorum yapmisti surekli stres yapma rahat ol falan diyor
Ben boyunu sordum soylemedi her sey normal onemli olan o dedi
Biliyor kucuk olirsa kafaya takacagimi adam :KK16:
:))) kafaya takmayalm canm ama elimzde deil ki kolay deil koskoca bir kayıp . Ama karnımızdakiler için üzüntü stres yasak bize sırf onun için moralimi yüksek tutuyorm ve kimin ne dediğine de fazla takılmıyorm :)
 
Haha alemsin kız çıkarıp çok şükür diyeni ilk kez duydum :KK70:Neyse günde bir kez çıkarmak yine şükredilecek birşey , defalarca istifra edenler de var.
Valla onbirinci haftama girdim şikayetlerim hala tam gaz devam , geçmiyor :KK57::KK57:

Diyorum ya kafayı yedim. :) Bi 6. Haftada boyle oldum bi de simdi
 
Bugun kontrole gittim .kalp atisini dinledik.2.5 aylik dedi.iyi dedi.15 gun sonra bir daha cagirdi.sukur ins sizlere de hayirli haberler.simdi baska birseye moralim bozuldu.komsum var gecen ogrendi gebe oldugumu.tebrik etti.dedi.ki ben de arkadasimdan geldim dusuk yapti sen de dikkat et dedi.hay allah im iyi tamam dedim.simdi yine gordu nasil gidiyor dedi dr dan geldim sukur iyiyiz dedim.aa dikkat et simdiki hamileler bi var bi yok dedi .birsey demedim.bunu soylemesine ne gerek var simdi.ben bilmiyor muyum dikkat etmeyi.

eşimin amcasının gelini de duyunca bana mesaj atmış ailemizin yeni bebeği hayırlı olsun diye biz iki kişilik bi aileyiz ama o nerden peydah oldu hiç bilmiyorum :))) benden bi ay önce gelin geldi diye kendini görümcemmiş gibi görüyo dış kapının dış mandalı :) arkasından da aman dikkat et ilk 3 ay çok önemli diyo.cevap bile vermedim canım boşver sende, kafana takmana değmez.birde aynı kişi bundan 5-6 ay önce doğum yapmıştı, doğum yaptıktan sonra herkese benim hamile olduğumu söylemiş insanlar sürekli hayırlı olsun diyodu :) halbuki ben yasmin kullanıyodum.sonra korunduğumu duyunca da arkadaşım hap kullanıyodu doktor 3 sene çocuğun olmaz demiş diye anlatıyo bana :))) hiç cevap bile vermemiştim o zamanda,hamileliğimcevap oldu ona :) düşmesini umuyolarsa allah büyük kalplerine göre versin.
 
Ya kızlar bugün bende bacak bel ağrısı var hani adet Zaman'ları olan ağrılar varya ondan nie böle oldu acaba ya:kızgın:
 
kızlar bayadır yazamıyordum bugün dr a gittim şükür bebeğimin kalp atışlarını dinledim Rabbim bu nasıl bir mucizedir. yerimizde duramıyoruz evde . ilk dr a gidişimiz kese için falan da gitmedik büyüsü bozulacakmış gibi :)))
allahım herkese nasip etsin bı duyguyu
 
arkadaşlar hamileliğin ilk 15 haftasında bebekler için yapabileceğimiz tek şey bol bol hamilelik kitaplarından almakmış.
ben bugün iki ayrı kitabın siparişini verdim. yarın öbürgün elime geçer paylaşırım sizlerle. alanlar varsa paylaşabilirmi
(bu konu belki de konuşulmuştur sayfa sayfa takip yapmam imkansız çok hızlı ilerliyorsunuz :)))
 
Göğüsleri değişen oldu mu ? :110: Benim birgün biri birgün biri büyük oluyor sabit kalmıyor gibi eşim de dalga geçiyor bugün sağda ki büyümüş gibi solda yarın hareketlenir diye , böyle giderse karnından büyük göğüslerim olucak :işsiz:
 
Canım şuan adet Dönemindeyim ondan dolayımı acaba baya rahatsız etti beni
evet canım adet zamanı normalde hangi belirtileri yaşıyosan hamilelikte ilk aylar olabiliyor vücut alışana kdr bnmde adet sancısı gibi iki dönemdir karnım cok ağrıdı normal yani
 
arkadaşlar hamileliğin ilk 15 haftasında bebekler için yapabileceğimiz tek şey bol bol hamilelik kitaplarından almakmış.
ben bugün iki ayrı kitabın siparişini verdim. yarın öbürgün elime geçer paylaşırım sizlerle. alanlar varsa paylaşabilirmi
(bu konu belki de konuşulmuştur sayfa sayfa takip yapmam imkansız çok hızlı ilerliyorsunuz :)))
bende var canım önceki hamileliğimde tedarik etmiştim birine vermiştim sonra şimdi yine aldım bu topikte bikaç kişi de var hatta epsilon yayınları bebeğinizi beklerken sizi neler bekler onu okuyorum cok detaylı bi kitap
 
X