- 5 Eylül 2015
- 3.050
- 3.271
- 38
- Konu Sahibi Citolesgen
- #46.621
Ilık mı verdin canım
İçebileceği sıcaklıkta ılıktı evet. Pipetle içti =) Açık sütlere güvenmediğim için, pastörize çocuk devam sütü verdim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ilık mı verdin canım
Ben ufaktan yumurta veriyorum ne kadar yerse çatala patırıpKızlar yumurtanın beyazını veriyor musunuz artık?
Birde mayaladığınız yoğurdu kaç gün yediriyorsunuz?
Ben ufaktan yumurta veriyorum ne kadar yerse çatala patırıp
Yoğurta beş gün felan gergin bir kavanoz acıyorum ona dikkat ediyorumsadece
Yaa bizim lise bu ara öyle severek yendiği yogrdu bile pek yemiyor nasıl olacak anlamadım ha bire emiyorBen 1 lt sütten tencereye mayalayıp, 3 gün yediriyorum, kalanını ben yiyorum =D
Sonra bir kaç gün ara verip tekrar mayalıyorum. Hergün yedirmiyorum yanii.
Yumurtaya gelince, artık tam yumurta yiyebiliyor, haşlama yada omlet yapıyorum.
Ama pek severek yemiyor. Bu aralar iştahsız zaten. Hiç öğürmeyen çocuk herşeye öğürür oldu.
Geçmiş olsun su çiçeği bitti kızamık başladı yaniOğlumun bir yaş aşıları bugün yapıldı. İki kol, bir bacaktan. Hemşiremiz kızamık salgını olduğunu söyledi.
Yaa bizim lise bu ara öyle severek yendiği yogrdu bile pek yemiyor nasıl olacak anlamadım ha bire emiyor
Geçmiş olsun su çiçeği bitti kızamık başladı yani
Neden bıraktı bizimkinin aşkı zor bırakacak galibaBenimki memeyi bıraktı =(
Merhaba beşiğinizi kullanıyor musunuz halaİyi akşamlar kızlar bugün gidip anneyanı chicco nun yatak aldık bebişe ufaktan başladık bizde alışverişe
Evet bir taşına girecek hala kullanılabiliniyor sizde mi satın alacaksınızMerhaba beşiğinizi kullanıyor musunuz hala
Yumurtanın beyazı bizde alerji yaptı.Kızlar yumurtanın beyazını veriyor musunuz artık?
Birde mayaladığınız yoğurdu kaç gün yediriyorsunuz?
Yumurtanın beyazı bizde alerji yaptı.
Evet yumurta yediği gün ve gecesi deli gibi kaşındı sonra sabah baktım göbeğinde kızarıklık vardı biraz zaman geçince yine denedim yine oldu. Yumurtadan başka da alerjik durumu olmamıştı aslında.Vücudunda kızarıklıklar mı oldu?
Biz de dün vurunduk 3 ü de bacaktan. Aşıdan beri sürekli istifra ediyor benimki hafta sonu üşüttük galiba. Üstüne aşı da olunca süzüldü kuzum. Bugün dr a gittik serum verdi ama hala kusuyor. Geçen aya göre 250 gr. Kilo vermiş. Ne yapsam bilemedim. Ateş ishal yok çok şükür ama iştah sıfır. Nane limon verdim pek fayda etmediAllah allah ne ilginç..
Niye bize üç tane bacaktan vurdular, ne saçma, anlamadım gitti...
Biz de dün vurunduk 3 ü de bacaktan. Aşıdan beri sürekli istifra ediyor benimki hafta sonu üşüttük galiba. Üstüne aşı da olunca süzüldü kuzum. Bugün dr a gittik serum verdi ama hala kusuyor. Geçen aya göre 250 gr. Kilo vermiş. Ne yapsam bilemedim. Ateş ishal yok çok şükür ama iştah sıfır. Nane limon verdim pek fayda etmedi
maşallah size.iyi cesaret.rabbim kolaylık versin.hayırlısı ile kucağınıza alin insMerhaba sevgili anneler. Bu gruba en son yazalı 1 seneden fazla oldu. Belki aramızdan birçokları gibi ben de Nisan annesi olamadım; 1 gün farkla. 31 Mart'ta 39+0'da geldi kızım. 1 yaşını devirdi.
Benim asıl merak ettiğim; bu grupta benim gibi tekrar hamile olan arkadaşlarımız var mı? Hayırlısıyla 7 ay sonra ilk gözağrıma kardeş gelecek ve ben bir kez daha tadacağım inşallah anneliği, daha yeni alışmışken... Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.